AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar ya size bişi sormam lazım bn avonun clearskin kil maskesini kullanıyorum memnunum. Birde solutions un kil maskesi çıkmış sizce hangisi daha iyidir?? Hangisini alıyım bu ay??

ben öyle dumurları o kadar çok yaşadımki anlatamam
açıkçası çok kaliteli bi marka değil avon ama ucuz işte

evet canım daha çok dumur olcak gibiyim

Şu saç boyası mesajından bana da yollamışlar bir de not düşmüşler satışı yüksek olan siz gibi temsilcilermize verdik bu fırsatı diye ama ben daha yeniyim 3. kampanyam bu satışımın yüksek olduğunu düşünmemiştim hiç :44:

stokta olmayan ürünü nereden bildin yahu bizede söylermisin:44:

arkadaşlar benim 15 yaşında kızım var killi maske aldım bu ay bide temizleyici ve tonik istiyo hangisini önerirsiniz yağlı ve akneye meyilli bi cilt yaşı küçük olduğu için ben karar veremedim

tabiki clearskin tonik ve yüz yıkama jeli yaşı ve cildi buna uygun..

katre83 tşk cnmmm...
bana mercan rengi ruj söleyeyn kızlarr bideee?? ama öle bariz turuncu olmasın daha soft bi renk olsun turuncu olsun ama yumusak bi turuncuu:))

k5 te satışa sunulacak olan glazewear rujlar güzele benziyor sunset ve coral renkleri tam senlik bende peach silky rengini sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak..

stokta olmayan ürünü nereden bildin yahu bizede söylermisin:44:

cnm 2 gün önce bir temsilcime sipariş girdm bir ürün stokta kalmadığı için gönderilememiş bende hemen çakallık edip o ürünü girdim

k5 te satışa sunulacak olan glazewear rujlar güzele benziyor sunset ve coral renkleri tam senlik bende peach silky rengini sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak..

Ruj gelince resmini çekip ekler misin tam olarak rengi nasılmış görelim benimde aklım bu rujlarda ama almaya cesaret edemedim.

kızlar ya benim siparişimde de çocuklar için olan sprey stok sorunundan gönderilmemiş..

nasıl oluyordu unuttum ben geldiğinde yollarlar mı tekrar siperiş girmem bir işlem yapmam gerekiyor muydu?

kendiliğinden yolllarlar mı yoksa illa başka sipariş eklemem mi gerekecek :78:

onlar bidahaki siparişinle yollarlar canım yeniden sipariş vermene gerek yok.

Teşekkürler alici_bjk. Temsilciyim ama yeni sayılır birde genelde kendim için alıyorum başkalarına pek satış yapmayı beceremiyorum
rica ederim,zamanla artar müşterilerin benimde öyleydi başlarda
çok sağol canım
alici_bjk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için...

rica ederim

kızlar bölüyorum kusura bakmayın bende yeni bir avon temsilcisiyim bu avon temsilci çantasından sipariş verdim ancak önceden kenarları pembe çizgili bi çanta varmış o artık yokmu yoksa sonradan tekrar gelirmi alabilirmiyiz alamazmıyız cevaplarsanız mutlu olucam :)

kimse cvp vermicek mi?

peach sparkle çok açık renk değilmi?:44:
içinde pırıltılar varmı bu glossların?

yok canım yanlış yazmışım şeftali tonlarında bir renk çok hafif pırıltılar var dedim ya fazla koyu renk sevmiyorsan bence bu renk güzel canım.

arkadaşlar indirim broşürü size kaç tane geliyo normalde katalok kadar gelmesi gerekmez mi bana eksik geliyo hep müşterilerimin çoğuna veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…