avona üye yapmak için kimlik fotokopisi yeterlimi
imza nasıl attırcaz il dışından olduğunda
ben öyle dumurları o kadar çok yaşadımki anlatamam
açıkçası çok kaliteli bi marka değil avon ama ucuz işte
kızlar bugun sipariş girdim avondan özellikle baktım stokta olmayan bir ürün girdim birtanede 4,5 tllik stokta olan ürün girdim gönderdim siparişi boya kataloğu gelsin die
katalogtaki normal ürünler stokta kalmadığında kargo ücretini ekleyemiyorlar ya
kredi kontrolünde temsilci onayı gerekli notuyla durdurmuşlar faturalamayı
aradım niye böyle oldu
ilksah hanım 88 tllik sipariş vermişsiniz sadece 4,5 tllik bir ürün stoklarımzda diğerleri stoklarımzda kalmamış 4,5 tllik tek ürün için kargoya verilmesini istiyormusunuz kargo ücreti eklenecekmi dedim hayır eklenmeyecek
dedim çakalllaaarrr o stokta olmayan ürün broşürden olsa 8,5 tllik hizmet hizmet bedelini eklesinler diye 2 dakika içinde faturalarlardı
bence gıcıklığına bu benm problemim değil gelsin 4,5 tllik ürünüm faturalansn dedim
bu da onlara kapak olsun
arkadaşlar benim 15 yaşında kızım var killi maske aldım bu ay bide temizleyici ve tonik istiyo hangisini önerirsiniz yağlı ve akneye meyilli bi cilt yaşı küçük olduğu için ben karar veremedim
katre83 tşk cnmmm...
bana mercan rengi ruj söleyeyn kızlarr bideee?? ama öle bariz turuncu olmasın daha soft bi renk olsun turuncu olsun ama yumusak bi turuncuu:))
stokta olmayan ürünü nereden bildin yahu bizede söylermisin:44:
k5 te satışa sunulacak olan glazewear rujlar güzele benziyor sunset ve coral renkleri tam senlik bende peach silky rengini sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak..
k5 te satışa sunulacak olan glazewear rujlar güzele benziyor sunset ve coral renkleri tam senlik bende peach silky rengini sipariş ettim bakalım nasıl çıkacak..
tabiki clearskin tonik ve yüz yıkama jeli yaşı ve cildi buna uygun..
kızlar ya benim siparişimde de çocuklar için olan sprey stok sorunundan gönderilmemiş..
nasıl oluyordu unuttum ben geldiğinde yollarlar mı tekrar siperiş girmem bir işlem yapmam gerekiyor muydu?
kendiliğinden yolllarlar mı yoksa illa başka sipariş eklemem mi gerekecek :78:
rica ederim,zamanla artar müşterilerin benimde öyleydi başlardaTeşekkürler alici_bjk. Temsilciyim ama yeni sayılır birde genelde kendim için alıyorum başkalarına pek satış yapmayı beceremiyorum
çok sağol canımBen geçen kampanya peach sparkle ve pink shimmer mıydı ne rengi pembe olan ondan aldım çok güzeller öneririm.
Peach sparkle nude tonlarında parlak hoş duruyor hatta resimlerin eklendiği diğer başlığa glossların resimlerinide ekledim.
alici_bjk teşekkür ederim bilgilendirdiğin için...
canm onlar lipbalm gibiymiş hiç renk vermiomuş..
canm onlar lipbalm gibiymiş hiç renk vermiomuş..
mrb arkadaşlar yok sinir olmaya başladım ya artık avona ne biçim iştir bu müşterilerime yavaş yavaş rezil olmaya başladım ya k3 te bi müşterime ton tone die indirim katalogunda bi sat getirtmiştim yazık kız 2-3 gün takmış kola geçirmeli bi saatti orası iyice açuılmışş sallanıyo resmen bide 35 tlydi di yaa yazık değilmi onun parasına benim emeğime ne yapoacam ben şimdi satide alamamki geri iade yapsam heiyeye ulaşmıştım saati yollarsam hediyeyide yollamam lazım zaten ayda senede bi hediye kazanmışım çok bozuldum ya,ne yapmalıyım kızlar değiştirirlermiki acaba stokda kalmadılarsa parasından mı düşerler ama ozamanda iade olur alta düşer limitim bide kağıdını paketini üzerindeki kağıdını falan atmış öyle de kabul etmezler heralde ...
peach sparkle çok açık renk değilmi?:44:
içinde pırıltılar varmı bu glossların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?