Ya kızlar bi şey daha sorucam. Mesela ben de wish of love parfümü var ama kokusu hiç kalıcı değil. Bu edt sonuçta peki iki katını verip edp alsam diyorum ama edp ler kalıcı mı mesela little black dress ve ıncandessense yi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi nasıl kalıcılıkları?
agır kokular daha kalıcı oluyor sekerli koklar ucucu.. edpler biraz daha kalıcı oluyor.. litle black, far away, tomorrow.. falan kalıcı
Ben little black ten mennunum oldukça kalıcı
Ya kızlar bi şey daha sorucam. Mesela ben de wish of love parfümü var ama kokusu hiç kalıcı değil. Bu edt sonuçta peki iki katını verip edp alsam diyorum ama edp ler kalıcı mı mesela little black dress ve ıncandessense yi düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar söyleyebilirler mi nasıl kalıcılıkları?
litle black vazgeçilmez parfümüm
ıncandessencede harika bir parfüm ama litle black başka geliyor bana bence bir dene
Birde kızlar panaromda 6 bedelli parfüne çantalar var ya orda paket de vermiş ve 4 adetli bir paket var bu paketten alsak yanınada 2 tane daha alsak 6 bedelli parfüm fiyatıyla aynı oluyor böle olsa olmazmı :26:
kampanya 5te sayfa9daki 3 renkli dudak parlatıcısı nasıl bişe oluyoki:44:
kabımı öyle yoksa 3 renkmi?
Canım sen de kullandın demek ikisini de. Ya güzellikleri konusunda endişim yok da kalıcılar mı acaba kalıcı değilse boşuna para vermim. Gider d&p den de alırım yani o paraya di mi...
Variola Vera | Variola Vera ARKADAŞLAR BU SİTEDEN MOİSTURE SEDUCTİON RUJLARIN SÜRÜLMÜŞ HALLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ
kızlar avondan bana mesaj gelmiş ayın 2 si ve 9su arası sipariş verene saç boyası ve renk katoloğu hediye gelecekmiş ben verdim yarın ürünlerim geliyoryarın yine siparişim var acep birdaha gönderirlermi yada nerenk boya gönderecekler benim saçlar sarı koyu kestane olursa eşiminkini boyarım hem bakarım saçları yanmassa bende kulanırım koptum...
kızlar avondan bana mesaj gelmiş ayın 2 si ve 9su arası sipariş verene saç boyası ve renk katoloğu hediye gelecekmiş ben verdim yarın ürünlerim geliyoryarın yine siparişim var acep birdaha gönderirlermi yada nerenk boya gönderecekler benim saçlar sarı koyu kestane olursa eşiminkini boyarım hem bakarım saçları yanmassa bende kulanırım koptum...
arkadaşlar anewin fondöteninden kullananınız var mı?
benim cildim kuru ve her fondöteni kullanamıyorum pul pul oluyor ama anewin fondötenini avonun en iyi fondöteni diye nette okudum bi de sizlere sorayım dedim.
aranızda cildi kuru olup bu fondöteni kullanan veya cildi benim gibi birine satmış olup memnun olan var mı??
Banada gelmiş aynı mail canım. İnş bana uygun bi renk yollarlar :))) yoksa anneme veriirm bende gerçi. yazık olmaz... Yeterki hediye versin avon :))))
tatlım zaten rengi kendimiz seçebiliyormuşuz sonradan farkettim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?