arkadaşlar indirim broşürü size kaç tane geliyo normalde katalok kadar gelmesi gerekmez mi bana eksik geliyo hep müşterilerimin çoğuna veremiyorum
onlar bidahaki siparişinle yollarlar canım yeniden sipariş vermene gerek yok.
Kzılar acil bi sorum var top allık geri iade edeceğim ama ambalajını atmıştım ambalajsız gönderebilir miyim?
kızlar bölüyorum kusura bakmayın bende yeni bir avon temsilcisiyim bu avon temsilci çantasından sipariş verdim ancak önceden kenarları pembe çizgili bi çanta varmış o artık yokmu yoksa sonradan tekrar gelirmi alabilirmiyiz alamazmıyız cevaplarsanız mutlu olucam :)
kızlar birşey soracağım size aranızda planet spa soyulan yüz maskesini kullanan var mı nasıl güzel mi almayı düşünüyorumda merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
selam kızlar ben avona üye olmak istiyorum
fakat çevremde satış yapabileceğim pek kişi yok kendi ihtiyaçlarımı uygun fiyata almak için üye olmak istiyorum bir yardımcı olun bana yalovada yaşıyorum ne yapmam gerek:79:
yanılmmıyorsa 4 kampanyanda 850 tl ve üzeri satışın olursa o pembe çizgili çantayı hediye olarak gönderiyorlar bana geldi mesela ama miktar 850 miydi o konuda muallakta kaldım :)
teşekkür ederim esmermelek sanırım kılpayı kaçırdım 4. ayda kayıt oldum çünkü :))
kızlar birşey soracağım size aranızda planet spa soyulan yüz maskesini kullanan var mı nasıl güzel mi almayı düşünüyorumda merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar avon dan glimmer stick diamonds diye bi göz kalemi aldım açılıp kapanabilen 7,5 liraydı katalogda ve resimde mavi ışıl ışıl parlıyodu ama ürünün kendisi siyah gibi duruyo ışıltıylada hiç alakası yok başka alan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?