AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar indirim broşürü size kaç tane geliyo normalde katalok kadar gelmesi gerekmez mi bana eksik geliyo hep müşterilerimin çoğuna veremiyorum

Bana hep 1-2 tane gelirdi bu sefer 6 tane gelmiş şaşırdım.

Bu arada öğlenleyin kolim geldi k5 kataloğu güzel ama sipariş vereceğim pek birşey yok gibi duruyor umarım birkaç sipariş toplayabilirim.

Kzılar acil bi sorum var top allık geri iade edeceğim ama ambalajını atmıştım ambalajsız gönderebilir miyim?

arkadaşlar avondan pazartesi kayıt için birini göndereceklerini arayıp söylediler kimlik fotokopisinden başka ne gerekiyor işlemler uzun sürüyormu cevaplarınız içinşimdiden teşekkürler...

yanılmmıyorsa 4 kampanyanda 850 tl ve üzeri satışın olursa o pembe çizgili çantayı hediye olarak gönderiyorlar bana geldi mesela ama miktar 850 miydi o konuda muallakta kaldım :)

kızlar birşey soracağım size aranızda planet spa soyulan yüz maskesini kullanan var mı nasıl güzel mi almayı düşünüyorumda merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
k5 kataloğu eklendimi arkadaşlar görmedim k5 de sayfa 98 de saat varmış nasıl bir saat resmini ekleyebilirmisiniz

kızlar birşey soracağım size aranızda planet spa soyulan yüz maskesini kullanan var mı nasıl güzel mi almayı düşünüyorumda merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.

ben kullanıyorum ve çok güzel tavsiye ederim..

bu arada glazewear peach silky rujum geldi renk tam istediğim gibi süper dudak aralarında topaklanma yapmıyor yoğun nemlendiriyor ama öyle çok yoğun bir renk vermiyor orta ayar ben beğendim ayın 2 sinde ve 5 şinde sipariş verdim 2 kolimde geldi saç boyası katoloğundan eser yok

Son düzenleme:
selam kızlar ben avona üye olmak istiyorum
fakat çevremde satış yapabileceğim pek kişi yok kendi ihtiyaçlarımı uygun fiyata almak için üye olmak istiyorum bir yardımcı olun bana yalovada yaşıyorum ne yapmam gerek:79:

Avonun sitesinden canım formu doldur. onlar sana en yakın takım öncüsünü yönlendirirler.

yanılmmıyorsa 4 kampanyanda 850 tl ve üzeri satışın olursa o pembe çizgili çantayı hediye olarak gönderiyorlar bana geldi mesela ama miktar 850 miydi o konuda muallakta kaldım :)

teşekkür ederim esmermelek sanırım kılpayı kaçırdım 4. ayda kayıt oldum çünkü :))

O maskenin methini çok duydum ben de...

boya kataloğunu çekip yükledm kızlar birde panaromadaki şu minik parfümlerden bir tane denemelk aldm

arkadaşlar avon dan glimmer stick diamonds diye bi göz kalemi aldım açılıp kapanabilen 7,5 liraydı katalogda ve resimde mavi ışıl ışıl parlıyodu ama ürünün kendisi siyah gibi duruyo ışıltıylada hiç alakası yok başka alan var mı acaba

siyahı var bende mankende göründüğü gibi ışıl ışık değil .. Ama minil ışıltılar var içinde gayet hoş fazlası abartı olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…