- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
ya evet çok güzel parfümdür o bende var yarım oldu kullanmak için yazı bekliyorum birdaha çıkarmı bilmem birde pur blanca nın buluch vardı oda bundan güzeldi yabancı ülkelerde hala satışta inşallah o girer..birşey soracam gecen yaz pur blanca blossom vardı kaç katologtur göremiyorum tekrar çıkarmı
ayın 2 sinde sipariş vermiştim yarın kargom geliyor bakalım renk katoloğu gelecekmi gelmesse şimdi yine sipariş girdim bunla gelir.:))banada geldi mail avondan ben zaten mesaj geldiğinde 2 sinde 400 küsürlük grmiştim sipariş şimdi renk katoloğu ve mektup gibi bşy gelcekmiş onu doldurcakmışız öyle gelcekmiş boyada temsilcilere bakalım kargoyu cuma alırım artık
ben kullanıyorum cnm çok güzel cildin kuruysa sana daha iyi olur iyi kapatıyor ve doğal görünüyor ama sana tavsiyem fondoteni sürmeden önce mutlaka cildine uygun bir nemlendirici sür bu anewin fondoteni hiç pul pul olmuyor tavsiye ederim
teşekkürler....ya evet çok güzel parfümdür o bende var yarım oldu kullanmak için yazı bekliyorum birdaha çıkarmı bilmem birde pur blanca nın buluch vardı oda bundan güzeldi yabancı ülkelerde hala satışta inşallah o girer..
ayın 2 sinde sipariş vermiştim yarın kargom geliyor bakalım renk katoloğu gelecekmi gelmesse şimdi yine sipariş girdim bunla gelir.:))
Bu ayın kataloğunda glazewear ın bi rujunu sipariş etti arkadaşım rezil oldum kıza. Gelen rujda renk yok sadece parlatıcı bildiğin katalogda çok sevimli tatlı bi pembe var. Almaktan da vazgeçti, dumur oldum anlıcanız
kampanya 5te sayfa9daki 3 renkli dudak parlatıcısı nasıl bişe oluyoki:44:
kabımı öyle yoksa 3 renkmi?
evet canım üç renk karışımı dışından öyle gözüküyor night violet çok koyu pink shimmer pembe tonlarının karışımı fazla koyu renk seviyorsanda parlatıcıda peach sparkle kullan ben ondan kullanıyorum geçen ay aldım daha...
arkadaşlar üye olmak için dün netten temsilci formunu doldurup gönderdim hala bilgilendirme mesajı yada email gelmedi ne zaman gelir bilgisi olan varmı?
Merhabalar normal bir cilt tipi olan bir arkadaşıma temizleyici ve tonik önermem gerekli. Benim cildim yağlı olduğu için normal cilt için hangisi iyidir bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
önerilerinizi bekliyorum.
bana bir haftada anca dönmüşlerdi,en az bir hafta beklemen gerek
temsilci değilsiniz heralde?panoromada 5de son sayfalarda cilt titpine göre hangi ürünü kullanman gerektiği yazıyo.ben baktım şimdi 'hydra radiance' adındaki seriyi kullanması gerekiyomuş,kampanya 6dan sonra turuncu renkli oluyo ürünler kabı değişiyo
avon solution serisi tabiki
kampanya 5te sayfa9daki 3 renkli dudak parlatıcısı nasıl bişe oluyoki:44:
kabımı öyle yoksa 3 renkmi?
Merhabalar normal bir cilt tipi olan bir arkadaşıma temizleyici ve tonik önermem gerekli. Benim cildim yağlı olduğu için normal cilt için hangisi iyidir bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
önerilerinizi bekliyorum.
kızlarrrr panoramdaki gri çanta hakkında fikirlerinizi bekliorumm...alann varmııııı
yeni katalogta hangi maskaralar indiirmdeee???colorterend maskaradan kullanan varmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?