AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

birşey soracam gecen yaz pur blanca blossom vardı kaç katologtur göremiyorum tekrar çıkarmı
ya evet çok güzel parfümdür o bende var yarım oldu kullanmak için yazı bekliyorum birdaha çıkarmı bilmem birde pur blanca nın buluch vardı oda bundan güzeldi yabancı ülkelerde hala satışta inşallah o girer..
ayın 2 sinde sipariş vermiştim yarın kargom geliyor bakalım renk katoloğu gelecekmi gelmesse şimdi yine sipariş girdim bunla gelir.:))

Son düzenleme:
kızlar avonun su gögüs toparyayıcısı ise yarıyormu bi de yeni cıkan masaj baslıklı krem bel inceltmede etkili olurmu alsam mı kendime spor yapıyorum onunda ek bi faydası olurmu yoksa 25 tl ye deger bi ürün degil mi

Ooo süper o zaman ikinci siparişimde alayım bakalım umarım bende memnun kalırım.
Bu arada ivory rengi çok mu açık yani ben calming effects fondötenin ivory rengini kullanıyorum herhalde anew'in fondöteninde de aynı renk olur.

Bu arada aranızda hiç k4 panaromada yer alan true color kremsi göz farından alan oldu mu?
Eğer alıp kullanmış olanınız varsa beğendiniz mi kalıntı bırakıyor mu?
First blush rengi çok hoşuma gitti ama genelde likir farlar kalıntı bırakıyor bu sebeple biraz uzak duruyorum ama pudramsı yapılıymış bu biraz aklımı çelmiyor değil.

Bu ayın kataloğunda glazewear ın bi rujunu sipariş etti arkadaşım rezil oldum kıza. Gelen rujda renk yok sadece parlatıcı bildiğin katalogda çok sevimli tatlı bi pembe var. Almaktan da vazgeçti, dumur oldum anlıcanız

teşekkürler....

mrb arkadaşlar yok sinir olmaya başladım ya artık avona ne biçim iştir bu müşterilerime yavaş yavaş rezil olmaya başladım ya k3 te bi müşterime ton tone die indirim katalogunda bi sat getirtmiştim yazık kız 2-3 gün takmış kola geçirmeli bi saatti orası iyice açuılmışş sallanıyo resmen bide 35 tlydi di yaa yazık değilmi onun parasına benim emeğime ne yapoacam ben şimdi satide alamamki geri iade yapsam heiyeye ulaşmıştım saati yollarsam hediyeyide yollamam lazım zaten ayda senede bi hediye kazanmışım çok bozuldum ya,ne yapmalıyım kızlar değiştirirlermiki acaba stokda kalmadılarsa parasından mı düşerler ama ozamanda iade olur alta düşer limitim bide kağıdını paketini üzerindeki kağıdını falan atmış öyle de kabul etmezler heralde ...

ben öyle dumurları o kadar çok yaşadımki anlatamam
açıkçası çok kaliteli bi marka değil avon ama ucuz işte

arkadaşlar üye olmak için dün netten temsilci formunu doldurup gönderdim hala bilgilendirme mesajı yada email gelmedi ne zaman gelir bilgisi olan varmı?

Son düzenleme:
kampanya 5te sayfa9daki 3 renkli dudak parlatıcısı nasıl bişe oluyoki:44:
kabımı öyle yoksa 3 renkmi?

evet canım üç renk karışımı dışından öyle gözüküyor night violet çok koyu pink shimmer pembe tonlarının karışımı fazla koyu renk seviyorsanda parlatıcıda peach sparkle kullan ben ondan kullanıyorum geçen ay aldım daha...

Merhabalar normal bir cilt tipi olan bir arkadaşıma temizleyici ve tonik önermem gerekli. Benim cildim yağlı olduğu için normal cilt için hangisi iyidir bilemiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

önerilerinizi bekliyorum.

peach sparkle çok açık renk değilmi?:44:
içinde pırıltılar varmı bu glossların?

arkadaşlar üye olmak için dün netten temsilci formunu doldurup gönderdim hala bilgilendirme mesajı yada email gelmedi ne zaman gelir bilgisi olan varmı?

bana bir haftada anca dönmüşlerdi,en az bir hafta beklemen gerek

temsilci değilsiniz heralde?panoromada 5de son sayfalarda cilt titpine göre hangi ürünü kullanman gerektiği yazıyo.ben baktım şimdi 'hydra radiance' adındaki seriyi kullanması gerekiyomuş,kampanya 6dan sonra turuncu renkli oluyo ürünler kabı değişiyo
avon solution serisi tabiki

Son düzenleme:

Teşekkürler alici_bjk. Temsilciyim ama yeni sayılır birde genelde kendim için alıyorum başkalarına pek satış yapmayı beceremiyorum

kızlarrrr panoramdaki gri çanta hakkında fikirlerinizi bekliorumm...alann varmııııı

yeni katalogta hangi maskaralar indiirmdeee???colorterend maskaradan kullanan varmıııı

Son düzenleme:
kampanya 5te sayfa9daki 3 renkli dudak parlatıcısı nasıl bişe oluyoki:44:
kabımı öyle yoksa 3 renkmi?

Ben geçen kampanya peach sparkle ve pink shimmer mıydı ne rengi pembe olan ondan aldım çok güzeller öneririm.
Peach sparkle nude tonlarında parlak hoş duruyor hatta resimlerin eklendiği diğer başlığa glossların resimlerinide ekledim.

Canım turuncu serinin tonik ve temizleyicisini sat eğer kuruya dönük normalse mavi seriden sat.

kızlarrrr panoramdaki gri çanta hakkında fikirlerinizi bekliorumm...alann varmııııı

yeni katalogta hangi maskaralar indiirmdeee???colorterend maskaradan kullanan varmıııı

Gri çantadan bi arkadaşım almıştı güzel hoş bi çanta ama fermuarı yok.

Color trend maskarayı hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım pek beğenmediydi sana supercurlacionas maskarayı öneririm.

kızlar ben 3 aylık temsilciyim bir arkadaşım da avona üye olmak istiyor onu nasıl üye yapabilirim ? veya yapabilirmiyim ?

katre83 tşk cnmmm...
bana mercan rengi ruj söleyeyn kızlarr bideee?? ama öle bariz turuncu olmasın daha soft bi renk olsun turuncu olsun ama yumusak bi turuncuu:))

kızlar bugun sipariş girdim avondan özellikle baktım stokta olmayan bir ürün girdim birtanede 4,5 tllik stokta olan ürün girdim gönderdim siparişi boya kataloğu gelsin die
katalogtaki normal ürünler stokta kalmadığında kargo ücretini ekleyemiyorlar ya
kredi kontrolünde temsilci onayı gerekli notuyla durdurmuşlar faturalamayı
aradım niye böyle oldu
ilksah hanım 88 tllik sipariş vermişsiniz sadece 4,5 tllik bir ürün stoklarımzda diğerleri stoklarımzda kalmamış 4,5 tllik tek ürün için kargoya verilmesini istiyormusunuz kargo ücreti eklenecekmi dedim hayır eklenmeyecek
dedim çakalllaaarrr o stokta olmayan ürün broşürden olsa 8,5 tllik hizmet hizmet bedelini eklesinler diye 2 dakika içinde faturalarlardı
bence gıcıklığına bu benm problemim değil gelsin 4,5 tllik ürünüm faturalansn dedim
bu da onlara kapak olsun

arkadaşlar benim 15 yaşında kızım var killi maske aldım bu ay bide temizleyici ve tonik istiyo hangisini önerirsiniz yağlı ve akneye meyilli bi cilt yaşı küçük olduğu için ben karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…