AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

güle güle kullan canım :) 24 k göz kalemleri pırıltımı merak ettim

avona mail at canım durumu bildir yada ara konuş ben mesaj attımda cvp gelmedi hala bana
ben avonun sitesinden bize ulaşın kısmı var ya ordan ulaşmıştım napsam bilmem ki!
mail atmışlar işte böyle yazmışlar
niye öyle yazdılarki canım mesaj için zaten son tarih 13 mayıs şaşırdım şimdi
anlamadım cnm ben de ekstradan sipariş vermiştim hepsini iade ederim olur biter keyifleri bilir!

sen bilirsin canım ama bence ara konuş yardımcı olurlar

hayır hayatım o bile gelmedi
bana sadece cebime msj geldi şu tarihler arasında msj atarsanız katalog gelcek die sipariş girdim ama katalog gelmedi avona internetten yazdım ama cevabı da yazdım ya işte size, üzgünüz demişler ondan kızıyorum ya zaten!

güle güle kullan canım :) 24 k göz kalemleri pırıltımı merak ettim

hafif pırıltısı var ama çok değil belli belirsiz fakat kalemin sürülüşü süper yağ gibi kayıyor.

Lilac Shimmer rengi çokmu açık yoksa dudakta renk veriyormu cesaret edememiştim almaya

açık ama renk veriyor tam yaz için bi renk ben çok beğendim.
alıp almamak konusunda kararsızsan testerını al dene istersen.

ya bu saçların olduğu katalog banada gelmedi bi de boya için dün mesaj attım hala ses yok yani mesajım kabul edildi mi hatalı mı hiç bişey denmedi off yaa

bu arada yeni gelen ürünlerin resimlerini ekledim haberiniz ola...

Son düzenleme:

banada şöyle bir msj gelmişti tatlım müjde avon saç boyaları k6 da satışta sadece mesajı alan temsilcilerimize özel fırsat 2 nisan 9 mayıs arasında sipariş verin renk kataloğuna öncede sahip olun bende sipariş vermiştim geldi renk kataloğum

herkese gelmiyormuki bu saç boyası msjı anlamadımki canım bende

boya için banada bir şey gelmedi 4 gün oluyor nerdeyse ama sanırım kampanya 5 in ilk siparişinde boya elimde olur öyle tahmin ediyorum artık

bana da o mesaj geldi hemen sipariş verdim ama siparişim geldi renk katalogu gelmedi benim derdim katalog şu anda gene avona msj attım internetten bende renk katalogu yok dedim bakalım cvp vercekler mi?

bana da o mesaj geldi hemen sipariş verdim ama siparişim geldi renk katalogu gelmedi benim derdim katalog şu anda gene avona msj attım internetten bende renk katalogu yok dedim bakalım cvp vercekler mi?

koline iyi baktınmı canım renk kataloğu derken sadece saç boyalarının resimleri geliyor sadece eğer gelmemişse dediğin gibi mailin cvbını bekle bakalım

herkese gelmiyormuki bu saç boyası msjı anlamadımki canım bende

boya için banada bir şey gelmedi 4 gün oluyor nerdeyse ama sanırım kampanya 5 in ilk siparişinde boya elimde olur öyle tahmin ediyorum artık

ne biliyim gelmiyo herhalde zaten k5te ilk hafta sipariş vermeyrceğim hele bi k6 kataloğu eklensin bi de k5ten siparişim henüz pek yok 85 tl yapıp başka sipariş girmeyebilirimde avon k5te tek vereceğim siparişle boyamı gönderse fena olmaz..

evet onu bi arkadaşım kullanıyor memnun gerçekten ama bana çatlak için lazım ufff

çatlak içinde aynı serinin çatlak görünümünü düzgünleştirici kremi var selülüt için işe yarayan ürün çatlaklar içinde işe yarar diye düşünüyorum gelecek ay indirimde kataloğa bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…