Benimde dün verdiğim siparişlerim biraz önce geldi tabi çatal bıçak takımım gelmedi inşallah gelecek sabırla bekliyorum.
Yeni parfümlerden kendime vermiştim kokuları cidden çok güzelmiş beğendim.
24k göz kalemi almıştım kahverengi onuda beğendim.
Moisture seduction rujların Rose Ribbons, Nude Perfection ve Lilac Shimmer renklerini sipariş etmiştim beğendim.
Avon'un internet sitesinde fırsat köşesinden mineralli rujlardan rosy brown rengini istemiştim baya koyu geldi sürmedim belki satarım.
Boyalı saçlar için saç bakım maskesi ve ince telli saçlar için hacim veren köpük aldım bakalım onlar nasıl umarım memnun kalırım.
Bir de 2 tane saat siparişim vardı biri Moonstone saat ve bileklik diğeride k5'te katalogta olacak olan sparkling saat ikiside şahaneymiş çok beğendim.:)
Lilac Shimmer rengi çokmu açık yoksa dudakta renk veriyormu cesaret edememiştim almayagüle güle kullan canım :) 24 k göz kalemleri pırıltımı merak ettim
ben avonun sitesinden bize ulaşın kısmı var ya ordan ulaşmıştım napsam bilmem ki!avona mail at canım durumu bildir yada ara konuş ben mesaj attımda cvp gelmedi hala bana
anlamadım cnm ben de ekstradan sipariş vermiştim hepsini iade ederim olur biter keyifleri bilir!niye öyle yazdılarki canım mesaj için zaten son tarih 13 mayıs şaşırdım şimdi
ben avonun sitesinden bize ulaşın kısmı var ya ordan ulaşmıştım napsam bilmem ki!
mail atmışlar işte böyle yazmışlar
anlamadım cnm ben de ekstradan sipariş vermiştim hepsini iade ederim olur biter keyifleri bilir!
şekerim arıyosun bi dünya zaman geçiyo müşteri temsilcisine bağlanmak ayrı dert, hem bu tel mesajı mı olcaktı illa ki anlamadım!sen bilirsin canım ama bence ara konuş yardımcı olurlar
şekerim arıyosun bi dünya zaman geçiyo müşteri temsilcisine bağlanmak ayrı dert, hem bu tel mesajı mı olcaktı illa ki anlamadım!
güle güle kullan canım :) 24 k göz kalemleri pırıltımı merak ettim
Lilac Shimmer rengi çokmu açık yoksa dudakta renk veriyormu cesaret edememiştim almaya
hayır hayatım o bile gelmedi
bana sadece cebime msj geldi şu tarihler arasında msj atarsanız katalog gelcek die sipariş girdim ama katalog gelmedi avona internetten yazdım ama cevabı da yazdım ya işte size, üzgünüz demişler ondan kızıyorum ya zaten!
hafif pırıltısı var ama çok değil belli belirsiz fakat kalemin sürülüşü süper yağ gibi kayıyor.
açık ama renk veriyor tam yaz için bi renk ben çok beğendim.
alıp almamak konusunda kararsızsan testerını al dene istersen.
ya bu saçların olduğu katalog banada gelmedi bi de boya için dün mesaj attım hala ses yok yani mesajım kabul edildi mi hatalı mı hiç bişey denmedi off yaa
bu arada yeni gelen ürünlerin resimlerini ekledim haberiniz ola...
hafif pırıltısı var ama çok değil belli belirsiz fakat kalemin sürülüşü süper yağ gibi kayıyor.
açık ama renk veriyor tam yaz için bi renk ben çok beğendim.
alıp almamak konusunda kararsızsan testerını al dene istersen.
ya bu saçların olduğu katalog banada gelmedi bi de boya için dün mesaj attım hala ses yok yani mesajım kabul edildi mi hatalı mı hiç bişey denmedi off yaa
bu arada yeni gelen ürünlerin resimlerini ekledim haberiniz ola...
bana da o mesaj geldi hemen sipariş verdim ama siparişim geldi renk katalogu gelmedi benim derdim katalog şu anda gene avona msj attım internetten bende renk katalogu yok dedim bakalım cvp vercekler mi?
herkese gelmiyormuki bu saç boyası msjı anlamadımki canım bende
boya için banada bir şey gelmedi 4 gün oluyor nerdeyse ama sanırım kampanya 5 in ilk siparişinde boya elimde olur öyle tahmin ediyorum artık
kızlar avonun çatlak için olan kremini kullanan var mı?ya da önerebileceğiniz başka birşey??
çatlak için kullanmadım ama selülüt için kullandım düzenli kullanırsan işe yarıyor ama aksatmaman gerek kullanırken canım
hmm tamam cnm çok teşekkür
eğer selülüt için alıcaksan yeni çıkan bilyalı olanları tavsiye ederim hem çok çabuk emiyor cilt hemde kullanması rahat :)
evet onu bi arkadaşım kullanıyor memnun gerçekten ama bana çatlak için lazım ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?