Hatunun biri reklam amaçlı üyelik açmış birde numarasını yazmışipini çekmişler hemen ondan bahsedior :)
Hatunun biri reklam amaçlı üyelik açmış birde numarasını yazmışipini çekmişler hemen ondan bahsedior :)
şimdi ben yıllardır avonla çalışırımda bu iade konusu yani ürünlerin tamamını iade etmeyi hiç yapmadım mesela ben bu ürünlerin tamamını iade etsem kargo parası faturama yansıyacakmı 55.00 tutmuş faturam incandessence gelmediği için
umarım alırız hepücüğünüBende begendim doğrusu
ipinimi çekmişler ayy alemsin öldüm gülmektenn ipini çekmişler demek artık ben buna epey gülerim
canım kargo bedeli ödeyeceksin çünkü stoklarla sınırlı oldugu belirtilen ürünlerden siparişin .. katalogdan olsa idi ödemezdin ama indirim bröürü fırsat kösesi seri sonu ürünlerden girip stok sorunu yaşar 85 altına düşersen ödüyorsun .. şimdi bu 55 tllik ürünü iade edebilirsin tabi ki hepsini ama kargo bedeli yinede ödeyeceksin ..
umarım alırız canım ayy ben aslında o kahve makinasını istemiştim ama alamadım yani alamamda
offf sizce ne yapayım 6 tane terlik olcak elimde 4 ünü satsam ordan karı çıkartırım artık 8.50 kar ederim yaniordan heralde ilk defa başıma geldi böyle bir talihsizlik
offf sizce ne yapayım 6 tane terlik olcak elimde 4 ünü satsam ordan karı çıkartırım artık 8.50 kar ederim yaniordan heralde ilk defa başıma geldi böyle bir talihsizlik
neyse cnm olmuş birkere üzülmeye deymez ama sana tavsiyem indirim broşurundan birşey alacaksan kesinlikle katologtan 85 tl doldur
evt kesinliklee
ben böyle bir olaya düşmezdim canlarım ya dün terlikleri görünce anında zıpladım o yüzden bu hatayı yaptım
bana renk kataloğu geldi fakat saç boyası için talepte bulunduğum msj'a tebrikler mesajınız başarıyla ulaşmıştır diye bir cvp gelmedi mesajım ulaştığı halde ama dediğin gibi bekleyelim bakalım canım
bende mesaj atmıştım ertesi gün evi aradılar ayrıca mail adresime posta göndermişler birdahaki siparişime hemen ekliyeceklerini söylemişlerdi ve bugün baktım eklemişler saç katoloğum geliyor bakalım nasılmış renkler
cnm bana gelen cvp maili şu şekilde:
"Sac boyalari icin tarafiniza gonderilen sms cevap vermeniz durumunda urun gonderimi yapilacaktir. Bilgileriniz kontrol edildiginde sms cevap vermediginiz tespit edilmistir. Urun gonderiminin yapilamiycagini uzulerek bildiririz.
Bilgilerinize sunar, iyi calismalar dileriz."
ama ben gelen mesajda bu mesaja cevap verirseniz gibisinden bişey yazdığını hatırlamıyorum olsaydı kesin cvp verirdim o mesajı da sildiydim yaaaaaaa bana renk katalogu filan gelmedi ben numune den bahsetmiyorum saç boyasıyla ilgili hiçbir şey gelmedi napiim ben sizce?
cnm bana gelen cvp maili şu şekilde:
"Sac boyalari icin tarafiniza gonderilen sms cevap vermeniz durumunda urun gonderimi yapilacaktir. Bilgileriniz kontrol edildiginde sms cevap vermediginiz tespit edilmistir. Urun gonderiminin yapilamiycagini uzulerek bildiririz.
Bilgilerinize sunar, iyi calismalar dileriz."
ama ben gelen mesajda bu mesaja cevap verirseniz gibisinden bişey yazdığını hatırlamıyorum olsaydı kesin cvp verirdim o mesajı da sildiydim yaaaaaaa bana renk katalogu filan gelmedi ben numune den bahsetmiyorum saç boyasıyla ilgili hiçbir şey gelmedi napiim ben sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?