AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şimdi ben yıllardır avonla çalışırımda bu iade konusu yani ürünlerin tamamını iade etmeyi hiç yapmadım mesela ben bu ürünlerin tamamını iade etsem kargo parası faturama yansıyacakmı 55.00 tutmuş faturam incandessence gelmediği için

canım kargo bedeli ödeyeceksin çünkü stoklarla sınırlı oldugu belirtilen ürünlerden siparişin .. katalogdan olsa idi ödemezdin ama indirim bröürü fırsat kösesi seri sonu ürünlerden girip stok sorunu yaşar 85 altına düşersen ödüyorsun .. şimdi bu 55 tllik ürünü iade edebilirsin tabi ki hepsini ama kargo bedeli yinede ödeyeceksin ..

offf sizce ne yapayım 6 tane terlik olcak elimde 4 ünü satsam ordan karı çıkartırım artık 8.50 kar ederim yani ordan heralde ilk defa başıma geldi böyle bir talihsizlik

offf sizce ne yapayım 6 tane terlik olcak elimde 4 ünü satsam ordan karı çıkartırım artık 8.50 kar ederim yani ordan heralde ilk defa başıma geldi böyle bir talihsizlik

güvenilmiyor seri sonu ve indirim bröşüründeki ürünlerin stoklarına 1 dk içinde tükeniyor..satamazsın yollarsın iadeye canım sıkıntı yapma

neyse cnm olmuş birkere üzülmeye deymez ama sana tavsiyem indirim broşurundan birşey alacaksan kesinlikle katologtan 85 tl doldur

Son düzenleme:

cnm bana gelen cvp maili şu şekilde:
"Sac boyalari icin tarafiniza gonderilen sms cevap vermeniz durumunda urun gonderimi yapilacaktir. Bilgileriniz kontrol edildiginde sms cevap vermediginiz tespit edilmistir. Urun gonderiminin yapilamiycagini uzulerek bildiririz.

Bilgilerinize sunar, iyi calismalar dileriz."

ama ben gelen mesajda bu mesaja cevap verirseniz gibisinden bişey yazdığını hatırlamıyorum olsaydı kesin cvp verirdim o mesajı da sildiydim yaaaaaaa bana renk katalogu filan gelmedi ben numune den bahsetmiyorum saç boyasıyla ilgili hiçbir şey gelmedi napiim ben sizce?

avona mail at canım durumu bildir yada ara konuş ben mesaj attımda cvp gelmedi hala bana

Benimde dün verdiğim siparişlerim biraz önce geldi tabi çatal bıçak takımım gelmedi inşallah gelecek sabırla bekliyorum.

Yeni parfümlerden kendime vermiştim kokuları cidden çok güzelmiş beğendim.
24k göz kalemi almıştım kahverengi onuda beğendim.
Moisture seduction rujların Rose Ribbons, Nude Perfection ve Lilac Shimmer renklerini sipariş etmiştim beğendim.
Avon'un internet sitesinde fırsat köşesinden mineralli rujlardan rosy brown rengini istemiştim baya koyu geldi sürmedim belki satarım.
Boyalı saçlar için saç bakım maskesi ve ince telli saçlar için hacim veren köpük aldım bakalım onlar nasıl umarım memnun kalırım.
Anew'in fondöteninden aldım en açık renginden İvory'den hemen sürdüm rengini beğendim inşallah yüzümün tamamına sürdüğümde de memnun kalırım.

Bir de 2 tane saat siparişim vardı biri Moonstone saat ve bileklik diğeride k5'te katalogta olacak olan sparkling saat ikiside şahaneymiş çok beğendim.:)

Son düzenleme:

niye öyle yazdılarki canım mesaj için zaten son tarih 13 mayıs şaşırdım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…