AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam cnm denicem mutlaka işe yaramazsa da en azından aklıma takılmış olmaz

Teşekkürler canım,benimde gelmedi bugün gelir diye düşünüyordum,ilk siparişim olduğu için sormak istedim..

rica ederim canım telefonuna kargo şirketinden mesaj gelir kargonuz adresinize bu gün teslim edilecektir diye kargon gelmeden önce yani aklında bulunsun

AVON TEMSİLCİLERİİİİ ARKADAŞLARIM !!!!!!!!!! bir sorum var bu kremlerin maskelerin felan son kullanma tarihi nerde yazıyor.yüz temizleme jellerimin maskelerimin vucut losyonlarımın tarihi hep eski tarihliydi bazılarını çöpe attım.ama kıyamadıklarım var üstüne üstlük yeni aldığım maskeninde üzerindeki tarih 1 ay öncesine ait.bu avon bana tarihi geçmiş ürünlerini mi gönderiyor yoksa onlar üretim tarihleri mi :44::44::44: deli oldum ya boşuna mı çöpe attım onca kremi :120::120::120: püf bana müjdeyi verin onlar üretim tarihi deyin

üzerindeki üretim ratihi canım .. Ayrıca tarihi geçmiş oldugunu varsaysak bile iade edilebilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...-krem-son-kullanma-tarihi-hakkinda-bilgi.html
Arkadaş burada açıklamış ..

Son düzenleme:
sağol canım ya bende o arkadaş gibi ne kullanabiliyorum ne atmaya kıyabiliyorum.neyse öğrenmiş oldum sayende teşekkür ediyorum hoşçakal

üzerinde yazan üretim tarihi canım ağzını açtıktan 1 yıl sonraya kadar kullanabiliyorsun mesela bu gün aldın kremi üzerinde 19.04.2011 yazıyor ve kremin ağzını açtın kullanmaya başladın bu kremi 19.04.2012 ye kadar kullanabiliyorsun

ikşahcım bu gün kargondaki sorunu okudum üzüldüm canım ben ikinci incandessenceye yetişemedim terlikleri ve tomorrow erkek deodarantını alabilmişim keşke hiç düşünmeden verseydim siparişi 1 dk bile bizim için önemli oluyor herkes sipariş için bastırınca yetişemiyoruz doğal olarak o yüzden hiç düşünmeden anında verseydik yetişirdik diye düşünüyorum

incandessence hiç gelmicekmi kuzum

arkadaşım ben şöyle biliyorum eğer bir ürün bozulmadan 2 sene kullanılıyorsa üzerine son kullanma tarihi yazılması zorunlu deyilmiş hani bunlar şampuan krem v.s ürünler için geçerli...

kızlar güzellik perisi beni bugün yine aradı iadeleriniz düştü merak etmeyin diye bende biliyorum daha önce aramıştınız dedim evet birde saç boyası mesajınız geldi ve siparişinizle birlikte boyanız gelecek dedi ya bu aradıkları kaç oldu utandım valla hani burada hiç aramıyorlar diye yakınanlar var 3. kez cevap verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…