çatlak içinde aynı serinin çatlak görünümünü düzgünleştirici kremi var selülüt için işe yarayan ürün çatlaklar içinde işe yarar diye düşünüyorum gelecek ay indirimde kataloğa bakarsın
Kızlar Cuma günü sipariş veripte kargosu gelen varmı.?
ben verdim ama gelmedi aradım kargo şirketini yarın gelicekmiş ama kargosu gelen arkadaşlar var canım
Teşekkürler canım,benimde gelmedi bugün gelir diye düşünüyordum,ilk siparişim olduğu için sormak istedim..
rica ederim canım telefonuna kargo şirketinden mesaj gelir kargonuz adresinize bu gün teslim edilecektir diye kargon gelmeden önce yani aklında bulunsun
Cumartesi verdiğim siparişim bugün geldi.
Gebzeden İzmite geliyor kargo
pazartesi faturalandırıldı salı geldi
avon temsilcileriiii arkadaşlarım !!!!!!!!!! Bir sorum var :d :d :d :d bu kremlerin maskelerin felan son kullanma tarihi nerde yazıyor.yüz temizleme jellerimin maskelerimin vucut losyonlarımın tarihi hep eski tarihliydi bazılarını çöpe attım.ama kıyamadıklarım var üstüne üstlük yeni aldığım maskeninde üzerindeki tarih 1 ay öncesine ait.bu avon bana tarihi geçmiş ürünlerini mi gönderiyor yoksa onlar üretim tarihleri mi :44::44::44: Deli oldum ya boşuna mı çöpe attım onca kremi :120::120::120: Püf bana müjdeyi verin onlar üretim tarihi deyin
AVON TEMSİLCİLERİİİİ ARKADAŞLARIM !!!!!!!!!! bir sorum varbu kremlerin maskelerin felan son kullanma tarihi nerde yazıyor.yüz temizleme jellerimin maskelerimin vucut losyonlarımın tarihi hep eski tarihliydi bazılarını çöpe attım.ama kıyamadıklarım var üstüne üstlük yeni aldığım maskeninde üzerindeki tarih 1 ay öncesine ait.bu avon bana tarihi geçmiş ürünlerini mi gönderiyor yoksa onlar üretim tarihleri mi :44::44::44: deli oldum ya boşuna mı çöpe attım onca kremi :120::120::120: püf bana müjdeyi verin onlar üretim tarihi deyin
sağol canım ya bende o arkadaş gibi ne kullanabiliyorum ne atmaya kıyabiliyorum.neyse öğrenmiş oldum sayende teşekkür ediyorum hoşçakal
:) rica ederim canım gönül rahatlıgı ile kullanırsın artık:)
ikşahcım bu gün kargondaki sorunu okudum üzüldüm canımben ikinci incandessenceye yetişemedim terlikleri ve tomorrow erkek deodarantını alabilmişim keşke hiç düşünmeden verseydim siparişi 1 dk bile bizim için önemli oluyor herkes sipariş için bastırınca yetişemiyoruz doğal olarak o yüzden hiç düşünmeden anında verseydik yetişirdik diye düşünüyorum
AVON TEMSİLCİLERİİİİ ARKADAŞLARIM !!!!!!!!!! bir sorum varbu kremlerin maskelerin felan son kullanma tarihi nerde yazıyor.yüz temizleme jellerimin maskelerimin vucut losyonlarımın tarihi hep eski tarihliydi bazılarını çöpe attım.ama kıyamadıklarım var üstüne üstlük yeni aldığım maskeninde üzerindeki tarih 1 ay öncesine ait.bu avon bana tarihi geçmiş ürünlerini mi gönderiyor yoksa onlar üretim tarihleri mi :44::44::44: deli oldum ya boşuna mı çöpe attım onca kremi :120::120::120: püf bana müjdeyi verin onlar üretim tarihi deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?