arkadaşlar avonun hesap numarası kaç ben postaneden yada bankamatikten yatıracağım faturayı öderken temsilci numaramız dan başka bilgi isteniyormu? teşekkürler...
arkadaşlar bana cevap verebilirmisiniz avonun hesap numarası ve ıban numarasını yazarmısınız
ben de öyle yatırıyorum temsilci no yeterli oluyor ne kadar borcumuz varsa çıkıyor direk havale ediyoruzben işbankası atmden yatırıyorum kendi temsilci numaramdan iban falan istemedi
Kızlar yaklaşık 2 saat önce kolim geldi,şimdi farkettimki parfümlerden biri akmış şişe yarılanmış neredeyse,iade edersem aynısındanmı gelecek yoksa tutarı faturamdanmı düşecekler..?
Kızlar yaklaşık 2 saat önce kolim geldi,şimdi farkettimki parfümlerden biri akmış şişe yarılanmış neredeyse,iade edersem aynısındanmı gelecek yoksa tutarı faturamdanmı düşecekler..?
Bence iade et hasarlıyı işaretle. Eğer değişim yaparsan geç gönderiyolar canım. 2.siparişinde gene sipariş verirsin o parfümden.
Teşekkür ederim kızlar,sipariş vermesine veririmde aynı fiyata bir daha düşermiki.?
kızım için istemiştim çok beğenmişti kokusunu (secret fantasy edt)
evet 22 sinde saat 16.00 dan sonra yeni katalog başlıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/431958-avon-k-5-katalogu-mayis-sayisi.html
K5 burda. Kozmetik Markaları bölümünde yayınlanıyor canım kataloglar
kızlar bu 600 tl yee epilatr geliyo yaa o mayıs ayı içnmi geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?