AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evt zararın olmaz karın olur tabi ki.. ne kadarlık verecegin sana kalmış istersen 500 liralık ver istersen 50 tllik her ay sipariş zorunlulugu yok 3 ay boyunca üst üste sipariş vermez isen üyeliğin iptal olur ..

sipariş toplayamasmda kndim alırm bşylerr her ay artk napim :) aklım yatmaya başladı bu işe hem avonun ürünlerini beğeniyormdaa :) bakalım dşüncem biraz canımm karar veremedm dha ya:)

teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun peki kimliğimi eve bırakırsam benden başkasına teslim ederlerlermi,dışarda biraz işlerim varda çıkmam gerekiyor ağaç oldum burda tabiri caizse

kimliksiz dışarıya çıkma ne olur ne olmaz şekerim .. kimlik fotokopinin boş kısmına avondan gelen paketimi şu şu kişi alabilir yaz isim soyisim imzanı at .. annen gelince onu göstersin .. sorun yaşamazsın merak etme

hmm sağol tatlım,haklısın öyle yapayım...

Teşekkür ederim canım,bidahakine öyle yaparım artık,annem değilde oğlanı nöbetçi dikecektim evde

kızlar bi kere ne oldu hiç unutmam :) hani bi ara canlı bombalar vardı her yerde .. neyse bigün kızılaydayım metronun altında birini bekliorum o arada üzerimi değiştirmem gerekti neyse değiştirdim metronun lavabosunda bekliorum epey oldu ama 45 dk kadar .. o arada baktım karşıdan beklediğim gelior yürümeye başladım güvenlikler geldi 4 kişi falan durun dedi sebebp dedim 30 dkdır izleniyorsunuz ne yapıyorsunuz burda elinizdeki paketleri açın dedi açtım paketleri bakında ne oluyor anlamadım dedim ..neyse baktılar şüpheli hareketlerde bulundunuz o yüzden telaş oldu metro içinde dedi :) ya beyefendi ben böcekten dahi korkarım ne bombası dalgamı geçiyorsunuz benimle izin verirseniz gideyim artık dedim Epey tırsmıştım ama diyecegim o ki sen sen ol kimliksiz çıkma kimlik sordular kimlikte yoktu yanımda

Son düzenleme:

ayyy çok güldüm yaa geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım,bidahakine öyle yaparım artık,annem değilde oğlanı nöbetçi dikecektim evde

bir kere bizim burda bir komşu var o da avon yapıyor kargo gelmiş demişki bizim kızınkinide alayım yani benim kargoyu da almış o zaman da benim iadem vardı veremedim tabi komşu kargoyu aldığı için sonra aradım kargoyu tekrar gelirmisiniz diye neden dedi kargocu dedim iadem vardı nasıl yani kargonuzu siz almadınızmı dedi yok dedim komşum almış kızmıştı kargocu kargoyu bizzat sizin almanız gerek falan diye ama tanıyorum ya artık ben evde olmasamda kimliğe falan bakmadan direk eve teslim ediyorlar kızlarrr kargom geldiiiii

aaa geçmiş olsun canım

iadem vardı kargocuyla konuştum kapıda unuttumm iademi sonra koştum yetiştim bereket yakındalarmış adama poşeti veriyorum bunlar ee hani bize bir şey yokmu diyor al sana 5 kardeş var diycem dua etsin tanıdığım kargocu

ya kargo adresımı duzeltecegım de olmuyor cok denedımm takım oncumunn sıfresınden gırıyorum zaten kendı sıfremı bılmıyorum onun sayfasından kendımı acıyorum onda dedıgınız oluyor ama benımkıler ve dıger uyelerın donukk hıc 1 sey yazamıyorumm guncelle fılan olmuyor nasıl yapacagım bılemedım 1 de odeme ıle ılgılı yapıkredıde kartın olmasa bıle bankamatıklerde ılk once gırıse basın sonra fırma odemelerı var oradan ucretsız paranı yatırabılıyorsunuz havale parası almıyorlar

Son düzenleme:

kendi temsilci numaranı neden bilmiyorsun canım avonun sitesine gir orda şifremi unuttum yazan yere gir şifre hatırlatma yazacak ordan devam yap gerisini yönlendiriyor telefonuna şifre gelir zaten kendi şifrenle gir birde o şekilde dene

tamam 1 de onu deneyeyım inş olurr

Ayy ablacım çok güldürdün beni ya Ama gerçekten kötü bi durum insan o an kendine şüphe bile eder korkudan Allah kimsenin başına vermesin, geçmiş olsun ablacm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…