22sinde saat 16dan sonra k5
29 son ödemense sipariş verebilmen lazım cnm
kızlar şu ürünlerin kodlarını okuyamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim (bende basılı katalog yok da)
kiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici sprey örnek ürünlerde olan
hawaian shores edt örnek ürünlerde
rana yüzük boyu 6 olan örneklerde
(parfümleri okuyabildim, çanta boyu parfümlerden bi çoğunu alıcam fiyatları da çok uygun)
Kızlar yaklaşık 2 saat önce kolim geldi,şimdi farkettimki parfümlerden biri akmış şişe yarılanmış neredeyse,iade edersem aynısındanmı gelecek yoksa tutarı faturamdanmı düşecekler..?
bunlar panaromada mı ben göremedimde yardımcı olamadım
Teşekkür ederim kızlar,sipariş vermesine veririmde aynı fiyata bir daha düşermiki.?
kızım için istemiştim çok beğenmişti kokusunu (secret fantasy edt)
kızlar bu 600 tl yee epilatr geliyo yaa o mayıs ayı içnmi geçerli
değişimde yapabilirsin canım tercih senin
evet cnm panoramada gördüm ilkşahın eklediği linkten baktım mayıs yani K5 panoramasında
kızlar şu ürünlerin kodlarını okuyamadım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim (bende basılı katalog yok da)
kiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici sprey örnek ürünlerde olan
hawaian shores edt örnek ürünlerde
rana yüzük boyu 6 olan örneklerde
(parfümleri okuyabildim, çanta boyu parfümlerden bi çoğunu alıcam fiyatları da çok uygun)
bunlar panaromada mı ben göremedimde yardımcı olamadım
tmm cnm çok sağolbir de ben bakıyım
evet cnm panoramada gördüm ilkşahın eklediği linkten baktım mayıs yani K5 panoramasında
ben de k4de bakıyom
çok sağol cnm çok makbule geçti gerçektennkiraz çiçeği kokulu saç tazeleyici sprey kodu 41828 hawaian shores edt 41711 rana yüzük ise 6 numarasının kodu 42496 cicim
olsun cnm yaa ilgilendiğin için çok sağolben de k4de bakıyom
iyi geceler kızlar
1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;
Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.
2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.
- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00
Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;
- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.
4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;
Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;
Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:
Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.
İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00
8. İş Bankası Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu:1008 Beşiktaş Şubesi
Hesap Numarası: 2319900
IBAN Numarası :TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00
kızlar selamm nasılsınız bakalımmmm?
şekerim yardımcı olmak isterdim ama ben yatak odasına sığındım:) çıkamıyorum o nedenle de bakamıyorum avonun ıban numarasına umarım bilen bi arkdş çıkar da söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?