85e hediye olmuyodr bi dmi bide 100 e 150 yee 200 e falanda hediye oluyomu??
teşekkürler canımm..
benim kargom hala gelemediacemi bir kargocu var 2 ay olucak nerdeyse hala yolu öğrenemedi sanırım bir türlü
Kızlar avona mesaj saç boyası renk seçimi için mesaj gönderip cevap alamayan var mı??
Benimkide gelmedi sabahtan çıkamadım evden gıcık oldum yaaa
Bende cevap alamadım hatalıdır mesajıda gelmedi belki k5 siparişimde boyamı gönderirler.
kargo takibine baktınmı canım msj geldimi peki telefonuna bana msj geldide tın tın artık 19.00 a anca gelir benim kargo
arkadaşlar k5 siparşleri ne dmk fofrmda gezinrken öle bi yorm okudmda :/ bide bu kayt ücreti önmzdeki ay dşermi acaba
arkadaşlar k5 siparşleri ne dmk fofrmda gezinrken öle bi yorm okudmda :/ bide bu kayt ücreti önmzdeki ay dşermi acaba
Evet canım mesaj geldi sabah 10 gibi,kargo takibindede saat 9:45 de dağıtıma çıktığı yazılıyor..
üye olmayı dşünüyormda karı nasl canım yaa
%25 net kar tatlım
son dağıtımlar ya canım biraz yoğunluk olabilir o yüzden o zaman gelir bekle bakalım :)
canım mesela 10 tl lik ürün üyelere kaça gelr ordanmı kar sağlıczz?
söyle söyleyeyim 20 tllik bir ürünün gelişi 15 tl .. sen katalog üzerindeki fiyattan satacaksın .. siparişini verip faturalanınca bu 20 tllik ürün 15 olarak yansıyacak faturaya ve bunun 15 tlsini ödeyeceksin 5 tlsi cebine kalacak senin karın olacak..
teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsunpeki kimliğimi eve bırakırsam benden başkasına teslim ederlerlermi,dışarda biraz işlerim varda çıkmam gerekiyor ağaç oldum burda tabiri caizse
yaa 200 300 tllik satamasmdaa 60 70 lkte satsm en azndan karım olr zararm olmaz dmii??? her ya siparş vermk gerekiyomu canım bidee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?