AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim kargom hala gelemedi acemi bir kargocu var 2 ay olucak nerdeyse hala yolu öğrenemedi sanırım bir türlü

arkadaşlar k5 siparşleri ne dmk fofrmda gezinrken öle bi yorm okudmda :/ bide bu kayt ücreti önmzdeki ay dşermi acaba

kargo takibine baktınmı canım msj geldimi peki telefonuna bana msj geldide tın tın artık 19.00 a anca gelir benim kargo

Evet canım mesaj geldi sabah 10 gibi,kargo takibindede saat 9:45 de dağıtıma çıktığı yazılıyor..

arkadaşlar k5 siparşleri ne dmk fofrmda gezinrken öle bi yorm okudmda :/ bide bu kayt ücreti önmzdeki ay dşermi acaba

Yani kampanya/katalog sayısı oluyor K5.. sanmam canım düşmez zaten 8.5 tl nedir bir bir ruj parası bir parfüm satsan karın ile ödersin ..

son dağıtımlar ya canım biraz yoğunluk olabilir o yüzden o zaman gelir bekle bakalım :)

teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun peki kimliğimi eve bırakırsam benden başkasına teslim ederlerlermi,dışarda biraz işlerim varda çıkmam gerekiyor ağaç oldum burda tabiri caizse

canım mesela 10 tl lik ürün üyelere kaça gelr ordanmı kar sağlıczz?

söyle söyleyeyim 20 tllik bir ürünün gelişi 15 tl .. sen katalog üzerindeki fiyattan satacaksın .. siparişini verip faturalanınca bu 20 tllik ürün 15 olarak yansıyacak faturaya ve bunun 15 tlsini ödeyeceksin 5 tlsi cebine kalacak senin karın olacak..

yaa 200 300 tllik satamasmdaa 60 70 lkte satsm en azndan karım olr zararm olmaz dmii??? her ya siparş vermk gerekiyomu canım bidee??

teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun peki kimliğimi eve bırakırsam benden başkasına teslim ederlerlermi,dışarda biraz işlerim varda çıkmam gerekiyor ağaç oldum burda tabiri caizse

benim annemlere falan bırakıyorlar artık kargocuları tanıdığım için o yüzden kimlik bırakmıyorum tanıyorlar beni çünkü senin ilk kargon ya bekle bence ayy sonra bırakmazlar falan kargoya kadar gitmek zorunda kalırsın sen bekle canım kural olarak kargocunun kargo sahibine ürünü teslim etmesi gerekiyor çünkü

yaa 200 300 tllik satamasmdaa 60 70 lkte satsm en azndan karım olr zararm olmaz dmii??? her ya siparş vermk gerekiyomu canım bidee??

evt zararın olmaz karın olur tabi ki.. ne kadarlık verecegin sana kalmış istersen 500 liralık ver istersen 50 tllik her ay sipariş zorunlulugu yok 3 ay boyunca üst üste sipariş vermez isen üyeliğin iptal olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…