Yokmu cevap verecek :44:
kanıtlayamazsın hiçbir şekilde cnm artık alan kuryenin insanlığına kalmış :) ama ben hiç almıyorum daha problem yaşamadm sadece bir temsilcim yaşamıştı böyle bir durum şubede kenar köşede kalmış iadesi çok geç ulaşmıştı avona
kanıtlayamazsın hiçbir şekilde cnm artık alan kuryenin insanlığına kalmış :) ama ben hiç almıyorum daha problem yaşamadm sadece bir temsilcim yaşamıştı böyle bir durum şubede kenar köşede kalmış iadesi çok geç ulaşmıştı avona
MRB ARKADAŞLAR ÇOK ACİL şu erkek parfümlerinden hangisi yada hamgileri daha güzl fullsped,musk,signature,vildernes.bu dördü arasında arkadaşlar ltfen cevap verin..
MRB ARKADAŞLAR ÇOK ACİL şu erkek parfümlerinden hangisi yada hamgileri daha güzl fullsped,musk,signature,vildernes.bu dördü arasında arkadaşlar ltfen cevap verin..
ilkşahcım avon sitesinde şöyle bir yazı gördüm,birdahakine sorucam bunu,ne olur ne olmaz..
Sipariş teslimi sırasında ürün iadesi yaptıysanız Yurtiçi Kargo görevlisi tarafından verilen "Ambar Tesellüm Fişi", şubeden teslim edildiği durumlarda "Kargo Takip Fişi" ile Yurtiçi Kargo'nun Müşteri Hizmetleri'ni xxxxx veya Avon Müşteri İletişim Merkezi'ni
xxxxx arayarak iadenizin araştırılmasını talep edebilirsiniz.
evet cnm o tesellüm fişini almalıydın eğer kuryeyi tanımıyorsan daha önceden vs bir yakının değilse mutlaka almalısn bize getirenler eşimin arkadşı die ben almıorum bi sorun olmaz nasılsa
ya kızlar sabah k4 ten sipariş verdim 124 liralık sipariş verdiğimde çatal bıçak takımı geliyodu fakat şimdi baktım siparişlerim faturalnmış vegönderilmeyen 5 tne ürünüm var içlerinde çatal bıçak takımı da var faturamda 110 a düşmüş bana gönderirler mi?
kızlar siparişlerim ne zaman faturalanır yarın faturalanıp p.tesi gelme ihtimali war mı
kızlar siparişlerim ne zaman faturalanır yarın faturalanıp p.tesi gelme ihtimali war mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?