AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben sana ters cıkmadım bır yandan sıte dondu sipariş veremedım alacaklarımı alamadım diğer yandan 3 yasında kardesımle uğrastığım ıcın aceleden öyle yazdım yoksa teşekkür ederim şimdi olmasa da arkadaşın dediği gibi diğerinde işime yarayacak tekrar sağol kırdıysam da kusura bakma

ben bu sıte yı ne yapsam anladım 15 07 2011 de acılacak dıyor bıze daha hızmet vermek ıcın eee bızım sıparısler ne olacak sımdıkınn

sonunda kafayı yedirttik siteye iyimi,
şimdide şöyle yazıyor

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile internet sitemiz, 15.07.2010 tarihinde kullanıma açılacaktır.

avon kafayı yedi
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile internet sitemiz, 15.07.2010 tarihinde kullanıma açılacaktır.

bune yahuu

kızlarrrrrr bu ne nasıl vercez sipariş sitede -Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile internet sitemiz, 15.07.2010 tarihinde kullanıma açılacaktır.-

yazıo ki bu tarih çoktan geçti

kızlar şimdi siteye girmeye çalışırken bu çıktı :I Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile internet sitemiz, 15.07.2010 tarihinde kullanıma açılacaktır. :76:

Açıldı bende,sayfalar donuyordu sürekli,gönderip gönderemediğimi anlayamamıştım,şükür gönderebilmişim,ama indirim broşüründen üç ürün eklenmemiş,sağlık olsun napalım

Yokmu cevap verecek :44:

ben hala siteye girip siparişimi gönderemedim hata veriyor sürekli yalnız sepete attığım siparişleri tekrar girmek zorunda kalmam umarım

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yapılan alt yapı çalışmaları nedeni ile internet sitemiz, 15.07.2010 tarihinde kullanıma açılacaktır. ANLAMADIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…