satışta yok canm [/QUOTES
Sağol canım ilgilendiğin için.
üzgünüm canım ya ben okuldan geldim anca kendimi topladım zar zor sipariş girdim bi de bebeğim var onu avuttumbu ipuclarını 4 ten once soyleseydınız de bız acemı çaylaklar yararşansaydık olmaz mıydı
cnm bana da vermiyorlar kargocuyu da tanımıyorum ama getiriyor iadelerim hep düşüyor ama sorun olcaksa da olur tabii.Kızlar ilk az önce ikinci kolim geldi,ilk kolimden bir ürün iade ettim,kargocu herhangi bir fatura filan bişey vermedi bana,sordum tamamdır dedi,misal bir sorun çıkarsa nasıl ıspatlıyacam ürünü kargocuya verdiğimi:44:
canım o üstteki arkdaş benim böyle bişeye neden olduğum için üzgünüm ama sanırım durum tatlıya bağlanmışBen üstteki arkadaşın ipucusunu görünce aklıma geldi ki ipucu vermekte zorunda değilim şahsen ters çıkmana ne gerek var ?
maalesef cnm bir daha girmiyor ama bazen de avon aynı ürünleri ya fırsat kşesinde ya panoramada tekrar sunuyor veya diğer broşürde bi bakıyoruz aaa gene karşımızda ama ne zaman olur bu, olur mu olmaz mı o da belirsiz.kızlar indirim broşüründe biten ürünler tekrar stoğa girmiyo dimi.?
kızlar merhaba bugün mayıs ayı siparişi verirken slip into parfüm siparişi verdim ama 10 tane katalog eklemeyi unuttum gece ve gündüz çantasını alabilmek için 10 katalog ekleme şartı vardı siparişimi nasıl iptal edebilirim yada siparişime nasıl 10 katalog eklerim. araya cumartesi pazar girdiği için müşteri temsilcisini arayamıyorum muhtemelen pazartesi siparişlerim gelir ne yapmalıyım?
kızlar fullspeed katalokta 33,5tl yazıyor ama siparişte 23,12tl gösteriyo çözemedim bilgisi olan varmı acaba neden böyle ???
kızlar indirim broşüründen girdiğim tüm ürünler tükenmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?