AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar indirim broşüründe biten ürünler tekrar stoğa girmiyo dimi.?

Arkadaşlar fondötenlerde İvory rengin bir veya bir-iki ton koyusu Shell mi oluyor.
Bir arkadaşım fondöten istedi ben çok beyazım ivory tam oluyor arkadaşım beyaz tenli ama benim kadar değil kararsız kaldım shell rengi ona olur mu diye çünkü katalogta Shell İvory'den çok az koyu duruyor da

Arkadaşlar indirim broşüründe yer alan Avon Sun hassas ciltler için mineral içeren güneş kremi ile k5 panaromada yer alan Avon Sun hassas ciltler için mineral içeren ve mat görünüm veren yüz kremi arasında ne fark var???

bu ipuclarını 4 ten once soyleseydınız de bız acemı çaylaklar yararşansaydık olmaz mıydı
üzgünüm canım ya ben okuldan geldim anca kendimi topladım zar zor sipariş girdim bi de bebeğim var onu avuttum anca açabildim yani.
cnm bana da vermiyorlar kargocuyu da tanımıyorum ama getiriyor iadelerim hep düşüyor ama sorun olcaksa da olur tabii.
Ben üstteki arkadaşın ipucusunu görünce aklıma geldi ki ipucu vermekte zorunda değilim şahsen ters çıkmana ne gerek var ?
canım o üstteki arkdaş benim böyle bişeye neden olduğum için üzgünüm ama sanırım durum tatlıya bağlanmış
kızlar indirim broşüründe biten ürünler tekrar stoğa girmiyo dimi.?
maalesef cnm bir daha girmiyor ama bazen de avon aynı ürünleri ya fırsat kşesinde ya panoramada tekrar sunuyor veya diğer broşürde bi bakıyoruz aaa gene karşımızda ama ne zaman olur bu, olur mu olmaz mı o da belirsiz.

kızlar merhaba bugün mayıs ayı siparişi verirken slip into parfüm siparişi verdim ama 10 tane katalog eklemeyi unuttum gece ve gündüz çantasını alabilmek için 10 katalog ekleme şartı vardı siparişimi nasıl iptal edebilirim yada siparişime nasıl 10 katalog eklerim. araya cumartesi pazar girdiği için müşteri temsilcisini arayamıyorum muhtemelen pazartesi siparişlerim gelir ne yapmalıyım?

cnm ben tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki pzt gelmez siparişin, kampanyaların başında çok da gecikebiliyor genelde çarşamba filan geliyor bazen nerdeyse bi hafta sürüyor gelmesi pzt çok iyimser olur bence,
soruna gelince, pzt erkenden avon müşteri hzmetlerini arayıp siparişine katalog ekleyebilirsin ya da siparişin gelince iade edip katlaog ekleyebilirsin ya da yeniden sipariş verip o siparişine katalog eklersin tercih senin:)
bu arada bu kampanya neden 3 hafta sürcekmiş kızlar avonun sitesinde yazıyo?

benim siparişlerim ertesi gün geliyor ondan acele ettim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim neden 3 hafta süreceği hakkında hiç bir bilgim yok

ben bugün 16.00 da çarşıdaydım telle verdim ins bşy kaçırmamışımdır zaten ucu ucunaydı limitle siparişim bu katolok tutmadı benim çevrede :)

benim bss akşam aramış ilk dakka siparişi nasıl girebiliyoun sistem çöküyo ben giremiyorum ama sen sipariş giriyosun diyoooo eee dedim azim meselsiii indirim broşürü olduğu zaman stres yapıyorum dedim sırf bunu sormak için aradım dedi

günaydın kızlar

dün gece 12ye doğru indirim broşüründen ürün girmeye çalıştım ama hiçbişi giremedim nedense sanırım bi sorun vardı sistemde..

kızlar fullspeed katalokta 33,5tl yazıyor ama siparişte 23,12tl gösteriyo çözemedim bilgisi olan varmı acaba neden böyle ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…