slm kızlar ben geldim :79:
kızlar cuma günü sişriş verenlerin ürünleri tahmini ne zamana gelir ben pazartesi evde değilim gelebilir mi sizce gelirde ben evde olmazssam ne olur bide faturalandığına nerden bakıyoruz
Salı gelceğini düşünmüyorum ben çünkü yoğunluk olabilir. Geçen ay olmuştu mesela yoğunluktan kargolar geç gelmişti.. Tahminen pazartesi faturalanır, salı stok bekleme durumları olur veya salı yola cıkar çarşamba dağıtmda olur yani çarşamba gelir...
kızlar bişi sorcam bu fırsat köşesindeki ürünler geliş fiyatı mı
değil canım satış fiyatı onların geliş fiyatları ayrı yazar
Ben sadece parfümlerini kullanıyorum ve bayılıyorum özellkle celebre ye.diğer ürünlerini çok denedm zamannda sivlce için falan..ama hc bi işe yaramadı.
Arkadsım hemen savunmaya geçtinde sıkılastırılmıs toz pudrasının içide civa olduğunu nasıl acıklayacaksın?
civa kansarojen bir maddedir cok bilen cok konusan arkadasım.
Sen bence hemen bunu go...gledan arastır kı bilgin olsun..
Benim ablam cilt uzmanlığı ve estetisyen eğitmeni avon un iceriğini bilen hıc bır eczacı yada cılt uzmanı sızce neden hıc kullanımıyor bu ürünleri bende yaptım bu işi cok konusan arkadasım bir tek eczacı arkadasım parfümü dısında bir ürününü almadı.
Çok konusan arkadasım avon ürünü neden konteyler ve tırlarla geliyor?
Neden bütün dermotolojik ürünler tekli olarak gelirken ve herseyden önemlisi üzerinde son kullanma tarıhı varken neden avonda yok?
Azıcık düşününüz..
Bak şimdii makyaj ürününün içeriğinde civa olduğunu öğrendin.Hala konusacak mısın merak ettim?
Ya tabiki de memnun kalınmayan ürünleri olabilir. Her markanında öyle ürünleri var. Çünkü hiçbir makyaj malzemesi her cilde iyi gelicek, her ciltte olumlu sonuç vericek diye bir kural yok. Alerjisi olan bir insan krem sürer yüzüne sivilce yapar. Bir diğer başka bir insana hiçbir şey olmaz. Bu ciltlede alakalı birşey ki bütün makyaj ürünlerinin olumsuz etkileri var gözenek, sivilce, kırışıklık vs vs.. Ama biz bunları bile bile makyaj yapıyoruz zaten. Kanser meseleside çok ağır bir suçlama ve söz konusu bile olmamalı çünkü öyle birşeyle karşılaşılsa avon bir daha asla piyasada olmaz, olamaz. Çünkü bilindik bir marka ve binlerce temsilcisi, kullanıcısı var.. Avon'un süperinde ötesi bir marka olmadığını bizde biliyoruz yani burda bahsettiğim şey avondan çok daha iyi markalar var ama bir çok markadanda iyi olduğunu biliyoruz. Ve şuda bir gerçekki burdaki kimse müşterilerinin kafasına silah dayayarak zorla birşey sattırmıyor. Herkes kendi isteğiyle alıyor ki bu niye haram vb. gibi birşey olsun. Bence bu tür eleştirilerde sözlerimize dikkat edelim çünkü saçmalıyosunuz.. Kullanmak istemeyen kullanmaz, satmak istemeyen satmaz.
arkadasım iyi oku ben haram demedim benim düşünceme göre helal kazanc değil icinde civa olduğunu biliyorum bunu uzmanlardan öğrendim ve arastırdım insaan sağlığına zarar verdiğni ben biliyorum bilmeyenler olabılır ben kendı adıma konustum sımdı anlatabıldım mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?