İcinde cıva var hemen sür yüzüne hemen cıkar aynada :))
cok komiksin.
Ben sadece düşüncemi ve ürün ıcerğini söyledim
dilerim sizde satıs yaparken bu gerceği sattığınız insanlara söylersiniz zira kimsenin sağlığı ıle oynamaya hakkınız yok.
-Hanımefendı o pudra iyi kapatıyor fakat ıcınde civa var bilginiz olsun ama genede almak isterseniz buyrun...
gibii....
helalin zıttı nedir haramdır dmi helal değil demek haramdır demektir
cnm bak en kötüsü parfümmüşnasıl radyasyon vücuduna girince bir kaç ay içinde ölüosn avonda o kadar kötü ki radyasyon gbi parfüm vücuduna girince bir kaç ay içinde ölebilirsin dmi kuşum öyle diolar ya çok tehlikeliymiş günümüzde kullandığımız ne tehlikeli değilki
%100 doğal kozmetik markası yooookkkkturrrr olayde de neutrogena dada kimyasal olmak zorundaaaa bu kadar basit
%100 doğal istiosan git aktardan al malzemelerini aktar malzemeleriyle belki far ruj rimel yapabilrsn saç boyası olarakta kına al papatya al :)
Ben kendı acımdan söyledim ben oyle düşündüm ve bu yüzden böyle bir kazanc istemedim. Bu benım düşüncem zira satmaya devam etseydimde
müşterime icinde civa olduğunu civanın ağır bir metal olduğunu 40 seneye yakın vücütta birikebildiğini ve dısarıya atılmadığını anlatırdım pudrayı sürdüm yüzümde bşy cıktı gibi bi durum yok tabiki,cahil olmamakta yarar var insanları bilgilendirmek gerekir herkes ingilizce bilmeyebilir,kimya bilmeyebilir benım doğruma göre bıseyın tıcaretını yapıyorsan onun kötü yönlerini bilmeli ve insanları uyararak dürüstce yapılmalı.
Bu benım düşüncem he sen sımdı öğrendin içinde insanları uyarmakta senın elınde uyarmamakta
kızlar siparişleri faturalanan var mı benim siparişlerim yeni yazıyordu şimdi ürün stoğu bekleniyor diyor yarın faturalanır inş.
tek bişey sipariş veriliyormuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?