AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

İcinde cıva var hemen sür yüzüne hemen cıkar aynada :))
cok komiksin.
Ben sadece düşüncemi ve ürün ıcerğini söyledim
dilerim sizde satıs yaparken bu gerceği sattığınız insanlara söylersiniz zira kimsenin sağlığı ıle oynamaya hakkınız yok.
-Hanımefendı o pudra iyi kapatıyor fakat ıcınde civa var bilginiz olsun ama genede almak isterseniz buyrun...
gibii....

Arkadaşlar bende başka bir firmada satış danışmanıydım,hani o ürünlerine yüzde yüz doğal denilen,emin olun sipariş alamıyordum aileme (anne kardeş kuzen teyze v.s )zorla sipariş verdirtiyordum:)ama avona geçeli epey sipariş aldım,madem avon o kadar kötü bu milletin canına kastımı var sonuçta tanınan bilinen bir marka,anlatıldığı kadar kötü olsa kimse almazdı...

%100 doğal kozmetik markası yooookkkkturrrr olayde de neutrogena dada kimyasal olmak zorundaaaa bu kadar basit

%100 doğal istiosan git aktardan al malzemelerini aktar malzemeleriyle belki far ruj rimel yapabilrsn saç boyası olarakta kına al papatya al :)

Son düzenleme:
burda daha fazla avonu kötüleyerek kimseyi ikna edemezsiniz bence boşuna yorulmayın siz tek başına yazıp durursnz bütün avon temsilcileride sizin aksinizi savunacaktır

Helal değil demek haram demek zaten.. Tüm makyaj ürünlerinin cildimize zararı var zaten. Bu yüzden uzmanlar makyaj yapmayın diye bas bas bağırıyor. Ama senin abarttığın derecede de bir zararı yok avon ürünlerinin.. He senin bahsettiğin zararlar daha düşük markalarda hatta marka bile denmiyecek ürünlerde var evet. Cilt kanseri yaptıklarınıda az çok biliyoruz ama avon için böyle bir suçlama saçma.. Yıllardır kullanan insanlar var ve şu zamana kadar avonun ürünlerinen kanser oldum, hastanelik oldum diyen kimseyi duymadım.

helalin zıttı nedir haramdır dmi helal değil demek haramdır demektir

Ben kendı acımdan söyledim ben oyle düşündüm ve bu yüzden böyle bir kazanc istemedim. Bu benım düşüncem zira satmaya devam etseydimde
müşterime icinde civa olduğunu civanın ağır bir metal olduğunu 40 seneye yakın vücütta birikebildiğini ve dısarıya atılmadığını anlatırdım pudrayı sürdüm yüzümde bşy cıktı gibi bi durum yok tabiki,cahil olmamakta yarar var insanları bilgilendirmek gerekir herkes ingilizce bilmeyebilir,kimya bilmeyebilir benım doğruma göre bıseyın tıcaretını yapıyorsan onun kötü yönlerini bilmeli ve insanları uyararak dürüstce yapılmalı.
Bu benım düşüncem he sen sımdı öğrendin içinde insanları uyarmakta senın elınde uyarmamakta

ayy birden gercek sandım yaaa:) ölürsem de celebre koklayarak öleyim puhaha
bu arada burda bile tartsma ckmıs ya bravo.kızlar ben de cok kullandm avon vs. Bi ton para döktüm.hc faydası olmadı.ama ürünlerden değil benden kaynaklı.çünkü bnm yüzüm hiç bi ürüne tedaviye ilaca hiç bseye cevap vermiyo.burda markayı karalamanın bi manası yok.isteyen kullanır istemeyen kullanmaz.benim dermatoloğum makyajı bile tavsye etmyo yaparsan da aksam cok iyi yoka demsti.olay budur markayla ilgli değlki bütün kozmetkler için aynı sey gecerli sonucta hiçbiri organik değll ya

ilkşahcım aktardan yüzde yüz doğal kayısı yağı aldım yüzümdeki güneş lekeleri için o bile tüylenme yaptıdüşünün artık,,,demekki bütün ürünlerin az veya çok yan etkisi olabiliyor..

bakın cıvalı pudrayı yüzüme sürdüm 40 yıl çıkmıomş vücuttan 40 yıl sonra beni kanser etse nolu şükrederim torunlarım bile olmuş olur 70 e yaklaşmışm artık 70 yaşında ölmek çok ta kötü bişi değil

Uploaded with ImageShack.us

valla şekerim yiyiyoruz içiyoruz sürüyoruz giyiyoruz,kimse şunun içinde şu var ister al ister alma demiyorbizlerde kimseye zorla satmıyoruz memnun kalmayan birdaha almaz olur biter :82:

ALLAHIM yha daha neler okuyacağım saçma sapan şeyler yazıpta topiciği kirletmeyin bir çok arkadaşım ve çevrem avonun ürünlerini kullanıyor bende yıllardır kullanıyorum o zaman biz kanser olmuştuk şimdiye kadar hiç şikayet almadım kimyasal ürün olmayan kozmetik var mı yha artık yiyecekler de bıle katkı maddeleri var ne hikmetse bunlar sorun olmuyor ki avon sipariş yetiştiremeyen bir marka o kadar çok talep var insanlar bile bile kendilerini öldürüyorlar o zaman avonun bir fondötenı kullanamıyorum o da cildimin çok hassas olmasından benımle alakalı bır durum yani geri kalan tüm ürünlerini memnuniyetle kullanıyorum özelliklede parfümlerini son kullanma tarıhlerı de uretım tarıhlerı de yazıyor iyi bakarsan görürsün

kızlar siparişleri faturalanan var mı benim siparişlerim yeni yazıyordu şimdi ürün stoğu bekleniyor diyor yarın faturalanır inş.

oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy benimki faturalanmış sevkiyata hazırlanıor yazıooooooooooooooooo

05 37794 1 Avon Colour İkili Allık - Rose Glow-8gr
05 08444 1 Rare Gold EDP - 50ml
05 02467 10 Colour Protection Boyalı Saçlar İçin Saç Rengini Canlandırıcı Şampuan - 250ml (bu iade olacak)
05 94392 1 Açılıp Kapanabilen Kaş Kalemi - Dark Brown 8.90 TL 8.90 TL

Kataloglar

Kampanya
No Ürün Kodu Adet Ürün Adı Birim Fiyatı Toplam Fiyat

05 88200 1 K06 Kataloğu (20’li) 15.00 TL 15.00 TL

Örnek Ürünler

Kampanya

05 41234 1 Extra Lasting Maskara-Black-7ml
05 41828 1 Naturals Kiraz Çiçeği Kokulu Tüm Saç Tipleri için Saç Tazeleyici-150ml

İndirim Broşürü Ürünleri

Kampanya

5 39980 25 Planet Spa Zeytinyağı Özlü Saç Bakım Maskesi - 200ml
5 40004 2 AT Doğal veya Boyalı Sarı Saçlar İçin Durulanmayan Koruyucu Sprey - 150ml
5 40189 2 Avon Care E Vitamini İçeren Dudak Balmı
5 40200 2 Avon Care Rich Moisture Dudak Balmı
5 39841 1 İnce Çizgilerin Görünümünü Düzgünleştiren Dudak Kalemi
5 40317 1 Treasure Ayıcık Uçlu Kolye
5 40723 1 Chloe Bileklik
5 39944 4 Naturals Lavanta & Papatya Kokulu Anti-Perspirant Roll-On Deodorant - 50ml
5 39770 1 Color Trend Golden Kiss Ruj - Kiss Me
ayyy bütün ürünlerim geliyor yaşasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…