hımm teşekkür ederim tatlım,aslında çokta sorunlu bir cildim yok,elmacık kemiklerimde hafif güneş lekeleri var kapatsın istiyorum :)
benim kullandığım fondotenlerdende memnunum ama anewde güzeldir ben anewdende alıcam hele bir yüzde 50 insin o zaman kampanya 2 de inmişti o zamanda alamamıştım bekliyorum bakalım inmesini
o kadar iniyomuki fiyatışuan katalog fiyatı 30 tl civarı demekki yüzde elli inerse 15 filan oluyor ,bendemi beklesem acaba :44:
Merhaba arkadaşlar 19 Nisan 2011 de resmi gazetede yayınlanan yasaya göre Yurtdışından kozmetik ve sporcu besin takviyesi
alımları tamemen yasaklandı.Artık E-bay iherb strawberry gibi sitelerden ürün alma imkanımızı kısıtlayan bu yasayı protesto ediyoruz.
Lütfen facebooktaki grubumuza katılınız..Çoğalmamız çok önemli
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver! 700 kişiye ulaştık lütfen destek olun.5dolarlık ruju 50 liraya almayalım türkiyeden
benim çok fondotenim olduğu için bekliyorum canım zaten işim gücüm süslenmek olsundaha alıpta kullanmadığım o kadar çok ürün varki senin acelen varsa al ama kampanya 5 i bekle bence canım belki bu katalokta iner
evet ihtiyacım var,ama gündelik fondöten kullanmıyorum ben,yüzüme çok fazla şeyler sürmek istemiyorum açıkçası,bi kalem ve rimel yetiyo bana,birde cildim kuru olduğu için gül suyu ile nemlendiriyorum :)şükür bu yaşa geldim yok sivilceymiş yok akneymiş siyah noktaymış bilmem ben,sadece geçen yaz hafiften güneş lekeleri oluştu,kampaya 6 demek istedin sanırım :)
ayyy evet yanlış yazmışım canım tersim döndü panorama var ya orda bir fondoten var o aklımda kaldığından bu ay diye düşündüm aaa olur böyle dalgınlıklar tatlım
problem değil cnm :)ben kaçtım iyi geceler hepinize :79:
hmm saol cnaım ben de merak etmiştim:) of zaten bu kampanya benm çevremde de hiç tutmadı hediye filan gelmez bu ay bana. geçsin gitsin die bakıyorum inş bi sonraki kampanya daha ilgi çekici olurarada bir 3 hafta oluo cnm yılda 14 kampanya yapıolar ya 2 kampanya 3 haftalık oluo
theuglygoddess teşekkür ederim cevabın için, soluk dediğin hangisi mystic mocha mı? glazed almond mu? doğal ve hafif parlak renkleri kullanıyorum genelde, açık kahve pembe arası, çok soluk duruyorsa almayayım
Ben satici degilim ama bisey sormak istiyorum arkadaslar. Nisan katalogundaki fiyatlar ne zamana kadar geçerli ve sipariş verdigimde mı ödeyeceğim parayı yoksa ürün elime ulaştığında mı?
kızlar cuma günü sişriş verenlerin ürünleri tahmini ne zamana gelir ben pazartesi evde değilim gelebilir mi sizce gelirde ben evde olmazssam ne olur bide faturalandığına nerden bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?