AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hımm teşekkür ederim tatlım,aslında çokta sorunlu bir cildim yok,elmacık kemiklerimde hafif güneş lekeleri var kapatsın istiyorum :)

benim kullandığım fondotenlerdende memnunum ama anewde güzeldir ben anewdende alıcam hele bir yüzde 50 insin o zaman kampanya 2 de inmişti o zamanda alamamıştım bekliyorum bakalım inmesini

benim kullandığım fondotenlerdende memnunum ama anewde güzeldir ben anewdende alıcam hele bir yüzde 50 insin o zaman kampanya 2 de inmişti o zamanda alamamıştım bekliyorum bakalım inmesini

o kadar iniyomuki fiyatı şuan katalog fiyatı 30 tl civarı demekki yüzde elli inerse 15 filan oluyor ,bendemi beklesem acaba :44:

Merhaba arkadaşlar 19 Nisan 2011 de resmi gazetede yayınlanan yasaya göre Yurtdışından kozmetik ve sporcu besin takviyesi
alımları tamemen yasaklandı.Artık E-bay iherb strawberry gibi sitelerden ürün alma imkanımızı kısıtlayan bu yasayı protesto ediyoruz.
Lütfen facebooktaki grubumuza katılınız..Çoğalmamız çok önemli
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver! 700 kişiye ulaştık lütfen destek olun.5dolarlık ruju 50 liraya almayalım türkiyeden

o kadar iniyomuki fiyatı şuan katalog fiyatı 30 tl civarı demekki yüzde elli inerse 15 filan oluyor ,bendemi beklesem acaba :44:

benim çok fondotenim olduğu için bekliyorum canım zaten işim gücüm süslenmek olsun daha alıpta kullanmadığım o kadar çok ürün varki senin acelen varsa al ama kampanya 6'yı bekle canım belki o zaman iner

Son düzenleme:

burası Türkiye bunun gibi bir çok şeyi yasaklayıp kaldırıp zorlaştırdıklarını çok çok iyi biliyoruz insanlar bu tip durumlarda sokakalrda ölüm kalım savaşı verdiler düzeltilmedi değiştrlmedi yasalarda facebook sayfasına katılınca kaldırılacağını hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç sanmıyorum bu tip durumlara artık dur denilmesi için yapılması gereken şeyde tarihide belli arkadaşım söylememe gerek yok sanırım herkes bilio

Son düzenleme:

evet ihtiyacım var,ama gündelik fondöten kullanmıyorum ben,yüzüme çok fazla şeyler sürmek istemiyorum açıkçası,bi kalem ve rimel yetiyo bana,birde cildim kuru olduğu için gül suyu ile nemlendiriyorum :)şükür bu yaşa geldim yok sivilceymiş yok akneymiş siyah noktaymış bilmem ben,sadece geçen yaz hafiften güneş lekeleri oluştu,kampaya 6 demek istedin sanırım :)

ayyy evet yanlış yazmışım canım tersim döndü panorama var ya orda bir fondoten var o aklımda kaldığından bu ay diye düşündüm aaa olur böyle dalgınlıklar tatlım

ayyy evet yanlış yazmışım canım tersim döndü panorama var ya orda bir fondoten var o aklımda kaldığından bu ay diye düşündüm aaa olur böyle dalgınlıklar tatlım

problem değil cnm :)ben kaçtım iyi geceler hepinize :79:

arada bir 3 hafta oluo cnm yılda 14 kampanya yapıolar ya 2 kampanya 3 haftalık oluo
hmm saol cnaım ben de merak etmiştim:) of zaten bu kampanya benm çevremde de hiç tutmadı hediye filan gelmez bu ay bana. geçsin gitsin die bakıyorum inş bi sonraki kampanya daha ilgi çekici olur
bu arada benm bakiyem 60 küsur yazıyodu ya meğer borcum kalmış iadeydi ödemeydi derken ayda 3 kere sipariş girince atlamışm birini ödemeyi onu ödemeden de doğal olarak faturalanmaz benm siparişim son ödeme tarhi 22 nisanmış. ama neden vade yazmıyodu karşısında anlayamadım?

kızlar cuma günü sişriş verenlerin ürünleri tahmini ne zamana gelir ben pazartesi evde değilim gelebilir mi sizce gelirde ben evde olmazssam ne olur bide faturalandığına nerden bakıyoruz

theuglygoddess teşekkür ederim cevabın için, soluk dediğin hangisi mystic mocha mı? glazed almond mu? doğal ve hafif parlak renkleri kullanıyorum genelde, açık kahve pembe arası, çok soluk duruyorsa almayayım

Doğal ve hafif parlak renkleri kullanıyorsan Mystic Mocha derim canım... Açık renk ama parlaklık olduğu için çok soluk göstermiyor. Diğeri ise düz bi çekiciliği yok yani.

Ben satici degilim ama bisey sormak istiyorum arkadaslar. Nisan katalogundaki fiyatlar ne zamana kadar geçerli ve sipariş verdigimde mı ödeyeceğim parayı yoksa ürün elime ulaştığında mı?

Ben satici degilim ama bisey sormak istiyorum arkadaslar. Nisan katalogundaki fiyatlar ne zamana kadar geçerli ve sipariş verdigimde mı ödeyeceğim parayı yoksa ürün elime ulaştığında mı?

Nisan kataloğu bitti,yani fiyatları geçerli değil artık,ödemeyi ister sipariş verirken ister ürünü aldığında yaparsın,sipariş verirken ödemen mecburi değil yani..

kızlar cuma günü sişriş verenlerin ürünleri tahmini ne zamana gelir ben pazartesi evde değilim gelebilir mi sizce gelirde ben evde olmazssam ne olur bide faturalandığına nerden bakıyoruz

yok canım salı günü gelir büyük ihtimal zaten cumartesi pazar yok pazartesi zor biraz rahat ol salı günü gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…