AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar benim iadem olacak ama iade yaptığım zaman faturam 85 tl nin altına düşüyor bu durumda kargo parası ödemek zorunda kalırmıyım?

kızlar k4 ten verdiğim siparişte stokta olmayan vardı.. faturama isim olarak işlemişler bir sonraki siparişinizde gelicektir diye bir sonraki siparişimde stokta ise kendiliğinden ekleniyormu :26:

benim siparişlerim ertesi gün geliyor ondan acele ettim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim neden 3 hafta süreceği hakkında hiç bir bilgim yok
canım 16dan önce girersen ertesi gün de gelebiliyor ama böyle kampanya başında mecburen 16da giriyoruz faturalanması ise pzt ye kalıyor bazen stok tükeniyor yoğunluk oluyor illa ki gecikiyor ben de merak ediyorum resmi sitesinde yazmasa inanmıcam ama neden 3 hafta gerçekten de...
ben bugün 16.00 da çarşıdaydım telle verdim ins bşy kaçırmamışımdır zaten ucu ucunaydı limitle siparişim bu katolok tutmadı benim çevrede :)
ay inş cnm yaaa
valla bu ay benim de iki tane siparişim var çevremde benm de tutmadı kalanını ben tamamladım ama vermesem de olcaktı yani arkadaşlara mahcup olmayayım diye sipariş verdim sırf
geçen ay cmrtesi günü faturalanmıştı salı günü gelmişti
ct faturalanmaz allah allah çok ilginç
kızlar benim iadem olacak ama iade yaptığım zaman faturam 85 tl nin altına düşüyor bu durumda kargo parası ödemek zorunda kalırmıyım?
hayır cnm iade edebilirsin gönül rahatlığıyla sadece sipariş verirken 85in altına düşmemeye çalış, kargo parası daha sonra da ödenmez merak etme ben limit dolsun diye fazladan sipariş verip satamayacağımı iade ediyorum sorun olmuyor şekerim:)

günaydın herkese dicem ama ben kalkalı tabii ki çok oldu, malum küçük çocuk var onu uyutunca anca açtım bilg.ı

kızlar fullspeed katalokta 33,5tl yazıyor ama siparişte 23,12tl gösteriyo çözemedim bilgisi olan varmı acaba neden böyle ???

geliş fiyatından 2 tl ekstra indirimli o

Avon hafta sonu hiçbir işlem yapmıyor. En erken pazartesi faturalanır yani hafta başı...

hayr canım hafta sonu hiç bir işlem yapılmaz..

kampanya açılış haftaları ek eleman çalıştıro avon canlarım hem gebzede hem ikitellide eğer stok beklenmiosa yurtdışından pazar günü faturalıyorlar tabi ilk girenlerinkileri sıraya göre geriye kalanını pazartesi ama stok bekleniyorsa yurtdışından pazartesi salı çarşambaya bile kalabiliyor faturalama
ama çok iyi biliyorum kampanya açılış haftası ek işçi çalıştırıo hafta sonu dahil çünkü bende başvuracaktm bu iş için ikitellide internetten fatura kesmeye 1 hafta çalıştırıolarmış ona göre günlük veya haftalık ücret veriyorlar fakat detaylarını sorunca gece yarısı 1-2lere kadar çalışıolarmış o ek işçiler o yüzden bende vazgeçtim

burda bir çoğumuzun pazar günü faturalanmıyormuydu kızlar gelip buraya benmki faturlanmış vs die anlatıoduk stok beklenmiosa pazar faturalanır tabi ilk dakikalarda girmen gerekio

ilkşah canım ben faturalandığı zamana pek dikkate almıyordum zira kargonun yola çıkması bence daha önemli faturalansa da hemen yola çıkmıyo ki ... c anım ya bu kampanya 3 haftaymış neden ki?

ilkşah canım ben faturalandığı zamana pek dikkate almıyordum zira kargonun yola çıkması bence daha önemli faturalansa da hemen yola çıkmıyo ki ... c anım ya bu kampanya 3 haftaymış neden ki?

arada bir 3 hafta oluo cnm yılda 14 kampanya yapıolar ya 2 kampanya 3 haftalık oluo

telden vermiştim dün baktım avonun siteye görebiliyorum verdiğim listeyi önceden fatura kesilince gözüküyordu bu iyi olmuşşş

Listeyi faturalanmadan önce zaten sipariş numarasından her zaman tıklayıp görebiliyorsun ama satış fiyatlarıyla ve kapanmayıs yani direk satış fiyatları yazıyor ne neyse o yazıyor liste halinde. Faturalandığı zaman detaylarıyla temsilci ve kampanyalı fiyatlarıyla görebiliyorsn...

Son düzenleme:
herkese merhaba..
anew in glazed almond ve mystic mocha renklerindeki rujlarını kullanan varmı, varsa yorumlarınızı yazabilir misiniz..

Son düzenleme:
herkese merhaba..
anew in glazed almond ve mystic mocha renklerindeki rujlarını kullanan varmı, varsa yorumlarınızı yazabilir misiniz..

İkiside birbirine yakın renkler...
Mystic Mocha daha açık renk ama parlak gibi.
Glazed Almond biraz daha koyu gibi düz renk.
Ama ikiside aynı gibi yani pek fark yok ama bana Mystic Mocha daha güzel gibi gelmişti... Tabi tercih ettiğim bi renk değil soluk çünkü...

Son düzenleme:

theuglygoddess teşekkür ederim cevabın için, soluk dediğin hangisi mystic mocha mı? glazed almond mu? doğal ve hafif parlak renkleri kullanıyorum genelde, açık kahve pembe arası, çok soluk duruyorsa almayayım

herkese merhaba..

benim iki tane müşterimden birisi crystal pink diğeride opulent mauve almıştı glazed almond ve mystic mocha renkleri hakkında bilgim yok canım ama mystic mocha gizemli kahve glazed almond demek ise pürüzsüz badem demek diye biliyorum en azından bu şekilde tercüme ettim

kızlar anew serisinin fondötenini tavsiye edermisiniz,kapatıcılığı nasıl,kullanan varmı.?

kızlar anew serisinin fondötenini tavsiye edermisiniz,kapatıcılığı nasıl,kullanan varmı.?

ben anewin göz altı kapatıcısını dudak dolgunlaştırıcısını ve rimelini kullandım birde ince çizgilerin görünümünü düzgünleştiren dudak kaleminden aldım hatta yine sipariş verdim ama hiç kullanmadım artık ne zaman canım isterse o zaman kullanırım fondotenini kullanmadım ama en iyisi olarak anewin fondoteni olduğunu biliyorum canım bana sorarsan ben cilt tonuyla uyumlu likit fondoteni kullanıyorum vazgeçilmezimdir yani birde geçen ay rahatlatıcı etkili ve ışıltı veren fondotenden aldım fiyatı uygundu onuda bir kere sürdüm ondanda memnun kaldım

hımm teşekkür ederim tatlım,aslında çokta sorunlu bir cildim yok,elmacık kemiklerimde hafif güneş lekeleri var kapatsın istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…