kzılar saç boyam eklenmiş siparişeee
Canım ya bir şey sorucam ben k5 siparişlerini yarın vericem arayıp saç boyasını ekletym mi siparişime yoksa kendiliğinden eklenir mi ?
tek bişey sipariş veriliyormuuuuuuuu
canım müşterisin istediğin tl lik sipariş verebilirsin:) yakınındaki temsilcilere ulaşmak için de avon.com.tr (avonun resmi sitesi) ye girip müşteri olmak istiyorum a tıklayıp bir form dolduruyorsun onlar en yakın temsilciyi sana yönlendiriyorlar en kısa sürede temsilci sana ulaşıyor eğer ben satarım bu işi kıvırırım diyorsan da temsilci olmak istiyorum a tıklıyorsun gene en yakın takım öncüsü ulaşıyor seni üye yapıyor yani ne istersen kolayı var....
kızlar geçmişi okudum gereksiz tartışmalar olmuş ama siz iyi toparlamışsınız diğer firmaların üyeleri bu tip karalamalara çok başvuruyor ben avonu biraz da bu yüzden seviyorum avoncular bu tip şeylere hiç başvurmuyor gidip diğer forumları karıştırmıyor:)
he benm borcum vardı ya onu bugün atmden ödedik sizce yarın faturlanır mı siparişim?
olay şöyle: 22 nisan sonmuş 64 tl borcum kalmış unutmuşum ben:) eee 22sinde sipariş girdik malum:) yarına faturalancak mı meraktayım doğrusu hiç böyle gecikmemişti
hakikaten öyle cnm ben hiç diğer firmaları kötüleyen avoncu görmedim onlarda iyi güzel ama avonun daha çok müşterisi var dio herkes ben dahil nedir bu avon kıskançlığı anlamadım avon temsilcilerinin çoğu daha asil sanırımya da biz yeterince satış yapıoruz hediyeleri alıoruz avon daha avantajlı daha zevkli olduğundan diğerlerini kıskanmamıza gerek kalmıyor onlar kendilerine müşteri aramak için çırpınıyorlar
evet ilkşahcım biz karalamayla zaman kaybetmiyoruz enerjimizi işimize veriyoruz:)
söylediğiniz pek çok şeye katıldm ben de kozmetik zaten zararlı bir şeydir ama şu anda bağlantı kurduğumuz internetten tutun da tv nin yaydığı radyasyona, marketten aldığımız ambalajlı her ürüne hatta içtiğimiz suya kadr her şey zaten kanserojen bunun önüne geçmenin imkanı yok zira toprak bir kere zehirlendi:) düşünürsen kafayı yersin. hediyesinden de değil şekerim ben avonun kıymetbilirliğini seviyorum işi kolaylaştırmasını... ne istersek ulaşmamız kolay şikayetlerimiz cevaplandırılıyor iadelerde sorun yok değişim desen öyle... reklamlar tv de dönüp duruyor hediyelr cazip ürünler çeşitli ve makul fiyatlı daha ne olsun yahu!
hakikaten öyle cnm ben hiç diğer firmaları kötüleyen avoncu görmedim onlarda iyi güzel ama avonun daha çok müşterisi var dio herkes ben dahil nedir bu avon kıskançlığı anlamadım avon temsilcilerinin çoğu daha asil sanırımya da biz yeterince satış yapıoruz hediyeleri alıoruz avon daha avantajlı daha zevkli olduğundan diğerlerini kıskanmamıza gerek kalmıyor onlar kendilerine müşteri aramak için çırpınıyorlar
evet canım katılıyorum sana ister avon ister oriflame ister dore hangisini yaparsak yapalım istersek bütün hepsinin satışını yapalım her firmanın mutlaka kendisine göre farklı ürünleri ve bizlere değişik gelen ürünleri mutlaka olur ama burda avonu karalamak ancak bilip bilmeden konuşan insanlara mahsustur her türlü eleştirimizi tabiki yaparız bana iyi gelen bir ürün diğer arkadaşa iyi gelicek diye bir kaide yok belki benim cildim normal ama ben normal cilt alıyorum diye yağlı cilde sahip olan benim aldığım ürünü alırsa tabiki memnun kalmaz o yüzden ilk önce cilt tipi testi yapıp ona göre ürün denemelerini tavsiye ederim yada parfüm tenden tene değişir veya bir çanta ben beğenirim diğer kişi beğenmez herkesin zevki birmi değil tabiki bu günkü arkadaş gibi avonu karalamak için bir kişi bence kendisine iş olsun laf kalabalığı olsun diye dolaşan bir kişidir ve bu tür karalamalar ancak onlara yakışır herkese saygımız var tabiki diğer firmalarada ama biz çirkin iftiralarda bulunmuyorsak onlarada bu hakkı tanıyamayız ve bu günkü gibi lafı yapıştırırız
aynen kuzum ben hiç burdaki arkadşlardan diğer markaların topiğine gidip polemik yarattığını görmedim demekki biz daha akıllı zeki insanlarız
Kızlar siparişlere k6 kataloğu ekleniyormu,ya ben aceleden katalog siparişi yazmayı unutmuşum,birdahaki siparişlerimide anca 1 hafta sonra girerim,birde faturamın ayrıntısında
K5 ILK SIPARIS PAKETI yazıyor,nedir bu.?
sana ücretsiz bir tane k6 kataloğu gelicek canım siparişine gireceğin zaman verirsin katalog siparişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?