AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar toplam bakiyem de fatura tutarı görünüyor fakat sipariş takibine baktıgımda hala ürün stoğu bekleniyor diyor anlamadım fatura hesaplandysa niye gözükmüyor:26:

siparişim kargoya verilmi oleeyyy yarın 11de elimde olacak hemen çekip koyarım kıslaaarr

benimkide sevkiyata hazırlanıyor akşam kargoya verilir yarın gelir kızlar sipariş takibinde baktımda ne çok numune vs. gönderiyorlar..

kızlar toplam bakiyem de fatura tutarı görünüyor fakat sipariş takibine baktıgımda hala ürün stoğu bekleniyor diyor anlamadım fatura hesaplandysa niye gözükmüyor:26:

ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama ürünlerini eksiksiz göndermek için bekletiyorlar bir kaç saat sonra eksik olan ürünü tamamlayıp sevkiyata hazırlarlar merak etme ....

Yollanan numuneler falan faturada yazmaz diye biliyorum ben canım benm hiç yazmadıda gönderildiği halde..

parfüm numuneleri yazmıyor doğru ama bu sefer yazmışlar sanırım yeni çıkan cilt bakım ürünlerin numuneleri bende şaşırdım yazmışlar bu sefer yoksa bunlar tam boymu

parfüm numuneleri yazmıyor doğru ama bu sefer yazmışlar sanırım yeni çıkan cilt bakım ürünlerin numuneleri bende şaşırdım yazmışlar bu sefer yoksa bunlar tam boymu

Karşısında fiyat 0 olarak yazıyorsa dediğin gibi ücretsiz gönderilen birşeydir ama bende şaşırdım doğrusu faturada yazmasına

Solutions Hydra Radiance kreminin numuneleri canım. k6'da yoğunluk bu krem üzerine çünkü hatta tanıtımıda Azra Akın yapmış o yüzden kapakta da onun fotoğrafı var.

tmm cnm anladım ozaman onların büyük bir bölümü cilt bakım ürünü ben asıl saç boyalarının fiyatlarını merak ediyorum bakalım katoloğa hangi fiyattan girecek birde saç boyası için fırçada çıkarsalar süper olur..

Saç boyaları 9 tl diye duymuştum ben..

hoşbulduk tatlım nerelerdesin ayy kaç gündür merak ettim seni bizi unuttun sandım offf benim kargoda ürün stoğu bekleniyormuş benim saç boyasından ses yok unuttular galiba benim boyayı

ben hafta sonları genelde dışarı çıkıyorumda ondan girmedim cnm yoksa pc başında oturmaktan duba gibi olurum yürüyüş yolunda yürüdüm biraz sonra alışveriş merkezine gittim sonra bir baktım avon sdantı var orada senin kulağını çınlattım çünkü aromatik parfüm fardı kokusuna baktım güzel değişik kokusu vardı saç boyanı sipariş takibindeki fatura detayından bakabilirsin yoksa temsilci hizmetlerini arayarak neden göndermedikleri sor istersen cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…