siparişim kargoya verilmi oleeyyy yarın 11de elimde olacak hemen çekip koyarım kıslaaarr
siparişim kargoya verilmi oleeyyy yarın 11de elimde olacak hemen çekip koyarım kıslaaarr
Kızlar faturamda K5 ILK SIPARIS PAKETI diye bişey var bu ne oluyo ?
benimkide sevkiyata hazırlanıyor akşam kargoya verilir yarın gelirkızlar sipariş takibinde baktımda ne çok numune vs. gönderiyorlar..
kızlar toplam bakiyem de fatura tutarı görünüyor fakat sipariş takibine baktıgımda hala ürün stoğu bekleniyor diyor anlamadım fatura hesaplandysa niye gözükmüyor:26:
Yollanan numuneler falan faturada yazmaz diye biliyorum ben canım benm hiç yazmadıda gönderildiği halde..
parfüm numuneleri yazmıyor doğru ama bu sefer yazmışlar sanırım yeni çıkan cilt bakım ürünlerin numuneleri bende şaşırdım yazmışlar bu sefer yoksa bunlar tam boymu
SOL.HYDRA RADIANCE NUM.SETI bir bunu çözemedim ne acaba?
Solutions Hydra Radiance kreminin numuneleri canım. k6'da yoğunluk bu krem üzerine çünkü hatta tanıtımıda Azra Akın yapmış o yüzden kapakta da onun fotoğrafı var.
slm kızlar :80:
tmm cnm anladım ozaman onların büyük bir bölümü cilt bakım ürünü ben asıl saç boyalarının fiyatlarını merak ediyorum bakalım katoloğa hangi fiyattan girecek birde saç boyası için fırçada çıkarsalar süper olur..
Saç boyaları 9 tl diye duymuştum ben..
slm cnm hoşgeldin:13:
hoşbulduk tatlımnerelerdesin ayy kaç gündür merak ettim seni bizi unuttun sandım offf benim kargoda ürün stoğu bekleniyormuş benim saç boyasından ses yok unuttular galiba benim boyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?