AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar çok oldum biliyorum kusura bakmayın,ben yarın iş bankasından hesap açtıracam ödemelerim için,hesap açtırdıktan sonra nasıl bir yol izlemeliyim yada şirketimi aramam gerekiyor.?

hesap açtırırken avon temsilci numaranı ver cnm ordaki görevliye o otomatiğe bağlar avonu aramana gerek yok

temsilci numaranın başına 0 koyarak yazdnmı cnm belki verilmiştir 0 yazılmadığında görünmüo

Yazdım canım,bana ait sayfa açıldı,daha önceki siparişlerim çıktı,son siparişim yok listede..Olsun canım öyle yada böyle en geç çarşambaya kadar kurye çalar kapının zilini

Son düzenleme:
günaydıınnnn benim gecikmiş ödemem hala yansıtılmamış inş yansıtılır bi an evvel de faturalanır siparişim tüh ya pisi pisine gecikecek kargom

selam canlarrrr
ben 4. kampanyamı yapıyorum
avonda yenı sayılırım
yenı ytgp den sadece yenı temsılcılermı yararlanıyorlar?
şimdi ben 5. kampanyamda yeni ytgp den yararlanabılıyomuyum
bunu merak ettim?

ilk dört kampanyada yararlanılabiliyor diye biliyorum canım:86:

nihayet saçboyam geliyor mızıkçılık işe yaradı

kızlar size birşey sormak istiyorum boyalı saçlar için onarıcı maske ile kuru yıpranmış saçlar için onarıcı maske arasındaki fark nedir kuru saçlar için olan yağlı his bırakıyormu? birde uzun saçlar için kırılma karşıtı sprey kullanan varmı piyasada satılan gliss duralanmayan saç spreyleri ile aynımı?

Kızlar bana saç boyası kataloğu gelmedi mesajda gelmedi avondan bununla ilgili.. Bu ikinci kampanyam olacak acaba diğer kampanyada mı gelir:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…