AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam tatlım biraz daha beklesemmi acaba siparişimde ürün stoğu bekleniyor diyor

ben saç boyası için aradım müşteri temsilcisini henüz hiç bir arkadaşa saç boyası gönderimi yapılmayacak diğer katalogta gönderim yapılacak dedi eee burda ki arkadaşlara nasıl yolluyorlar peki anlamadım şimdi ben bu olayı :44:

canım satışları yüksek olan temsilcilere ve takım öncülerine gönderim yapıldı sanırım oda söyle oldu tlf a mesaj geldi şu tarihler arasında sipariş gönderin diye .. sipariş gönderdik ve saç boyası katalogunu eklediler ..

benim de siparişlerim faturalanmış yarın ya da çarşamba gelir gelmeyen ürünler arasında kil maskesi ve soft musk pırıltılı vücut pudrası yok

bana şöyle bir mesaj geldi canım müjde avon saç boyaları k6 da satışta sadece mesajı alan temsilcilerimize özel fırsat 2 nisan 9 mayıs arasında sipariş verin renk kataloğuna önceden sahip olun bende sipariş verdim renk kataloğu geldi ordada verdikleri numaraya msj attım istediğim rengi belirttim cvp gelmemişti bu gün aradım bana yazdığım gibi cvp verdiler isteğiniz bize ulaşmıştır ama boyanız daha sonraki kampanyada gelcektir dedi bilmemki canım senin dediğin dediğin gibi takım öncülerine gelebilir ama bana konuştuğum bayan henüz hiç bir kişiye gelmicek dedi o yüzden kafam karıştı :44:

ben takım öncüsü deyilim ama bana gönderilen bu AT PERMA.CRM-MEDIUM BLONDE seçtiğim renk saç boyası yanılıyormuyum yoksa ..

ben kullandım fakat olağan üstü bir fark göremedim balsamlardan daha hafif kullanımı daha kolay fakat bu ay ısı etkilerinden korumaya yardımcı ve elektiriklenen saçlar için olanlardan alacağım birde onları deneyeyim

o bahsettiklerinden bende yazdım yarın geliyor bakalım nasıllarmış cnm senin kullandığın uzun saçlar için kırılma karşıtı spreymi oluyor?

serelim banada 2 kez sipariş vermeme rağmen saç rengi katoloğu gelmemişti ben avonun sitesinden mesaj attım hay atmaz olaydım tam 3 kez aradılar tmm gönderilecektir diye yani sesimiz çıkmasa ne katolog ne boya yok

ben takım öncüsü deyilim ama bana gönderilen bu AT PERMA.CRM-MEDIUM BLONDE seçtiğim renk saç boyası yanılıyormuyum yoksa ..

koyu sarı evet canım seninki gelmiş o zaman niye bana böyle bilgi verdiler gönderilecek yazıyormuş arkadaşlarda dedim avon müşteri hizmetlerine onlarda faturaya öyle yazılmış olabilir ama şu an kimseye gönderim yapılmıcak dedi bende takım öncüsü değilim onların dediğini söylüyorum anlamadım hiç bir şey saç boyası gelen arkadaş olursa söyler o zaman bir daha ararım müşterim hizmetlerini bekleyelim bakalım

valla bilemem cnm avonun ne yapacağı belli olmaz belkide yazıyor ama gelmeyecek fakat telofondaki bayana 2 kez sordum evet mesajınız geldi boyanız gönderilecektir dedi belkide daha sonraki kampanya gelecektir iyide neden fatura detayında gönderilmiş gibi yazıyor ozaman belkide o bayan herkeze böyle açıklama yapıyor nereden bilsin bizim temsilcilerin bu topikte haberleştiğimizi

ya herkeze gelsin yada hiç kimseye böyle olmazki ama size gelmeyecekse banada gelmesin herkeze aynı anda göndersinler mantıklısıda bu belkide banada gelmez kızlar yarın size haber veririm..

Son düzenleme:
ben avonun boyalı saçlar için saç maskesini kullandım sende kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam canım öyle yazmıştın ama sanırım kuru ve yıpranmış saçlar içini kullanmadın onu bende kullanmadım ama birisi boyalı saç için diğeride röfleden boyadan kurumuş yıpranmış saçları onarıp canlandırmak için diye tahmin ediyorum çok fön çektiren birinin saçı çok yıpranır onlara tavsiye edeceğimiz bir ürün olması gerek içerisindeki maddelerde farklıdır birisi renk koruyucu diğeri kuru ve yıpranmış saçlar için

avona 50 kuruş karşılığında msj gönderenlere stoklara göre gönderiolarmş kızlar devamınada sonra b

kargom gelmedi aktarmada şu an istanbulda ama bizm şubeye daha gelmemiş yoğunluk varmış

bu arada bugn evlilk yıldönümümz o yüzden fazla ilgilenemedm sizlerle canlarm kuaförde süslendim birascık:92:

evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım

evet boyalı saçlar için maskeyeyi hep kullanıyorum benim saçlar şuan belim altında çok uzun röfleli e haliyle yıpranmıştır fön çektirmiyorum düz sayılır saçlarım ama kendim fönlüyorum ozaman alırım ben ondan evet mantıklı bana uygun sağol cnm zaten bu ay içinde dip röflesine gitmem lazım biraz daha yıpranacak :))

bu 50 kuruş olayı nedir ne yazıyormuşuzki mesaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…