Bir çoğu tükenmiş indirim broşüründeki ürünlerin spariş girerken yazıyor zaten tükendi diye :/ uyuz oldum sparişlerim vardı daha gecesinde tükenmiş
kargom geldı kızlar kampanya altı guzel gıbı
gunes gozlugu var hosuma gıttı alıcam cok guzel bır bıleklık var kelepce gıbı onuda alıcam
ındırımlerde fena degıl
kargom geldı kızlar kampanya altı guzel gıbı
gunes gozlugu var hosuma gıttı alıcam cok guzel bır bıleklık var kelepce gıbı onuda alıcam
ındırımlerde fena degıl
çağıncım nasılsın:) özledim ben seniiii
yaa ben önceki güneş gözlüğünü almıştım ama yüzüme o kadar büyük durdu ki iade etmek zorunda kaldım bu nasıl bişey acaba? of gözlük denemeden alınınca olmuyo işte. bide benim gözlerim güneşe tepkili:) şıpır şıpır sulanıyor. almam şart yani...
:82:
cnmmmm bende ozledım cokçağıncım nasılsın:) özledim ben seniiii
yaa ben önceki güneş gözlüğünü almıştım ama yüzüme o kadar büyük durdu ki iade etmek zorunda kaldım bu nasıl bişey acaba? of gözlük denemeden alınınca olmuyo işte. bide benim gözlerim güneşe tepkili:) şıpır şıpır sulanıyor. almam şart yani...
o bilekliğe bende bittimmm zaten gözüm vardı onda önceden
şekerim saol bi araştırayım ben ama bide benim normal gözlüğüm var hem miyopum hem astigmat! güneş gözlüğünü öylesine bi alıcam bide iyi bişey alıcam belki numaralı veya mıknatıslılardan normalde de gözlük kullanmam gerekiyo ziracanım benim gözlerimde güneşe çok tepkili hayatta bakamam güneşe o yüzden polarize güneş gözlüğü kullanmanı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum güneş ışığını kıranlardan yani
cnmmmm bende ozledım cok
yogunum bu aralar gıremıyorum ama kargom gelınce dayanamadım gırıyım bır dedım
ben ılk kez alıcam avondan gozluk bakalım nasıl olsa ıade etme sansı var benım yuzumde ufak ama nasıl olur bakcam olmadı anneme verırım
cok hos farklı dımı yaaa
çağıncım nasılsın:) özledim ben seniiii
göz doktorları polarize camı tavsiye eder canım benim babam gözlerinden ameliyat olmuştu gözlük kullanıyordu şu an kullanmıyor ameliyat olduğu için ama doktoru polarize gözlük kullan demişti ben zaten her zaman polarize kullanıyorum aklında bulunsun diye belirttim tatlım avonun gözlüğü güzel bende beğendim ama polarize değildirkeşke gözlerim hassas olmasaydı belki de alırım yorumlar gelsin bakalım güneşe karşı nasıl falan
kızlar bu bileklik panoramada ki alisha bileklik değil mi
evet canım ben katarina kolyeyide beğendim aslında
kızlar bnim saç boyam geldi ama içindeki uyarıları falan okuyunca inanın boyamaya korktumAmann nedir o destan gibi yazmışlar. acaba dokunurmuki bana. daha önceden çok defalarca boyadım diğer markalarla ama buna cesaret edemedim napsam ki ?
tatlım avon gibi yurtdışı menşeli markalar uyarıları destan gibi yazıyorlar diğer ülkelerde bu tür tüketici davaları çok moda ya her tür uyarıyı yapıyorlar amerikada mesela insanlar böyle firmaları dava edip bi dünya para kazanıyo die biliyorum ben. hani nette gezen yazılar vardır ya fıstık paketi üzerinde kabuklarını çıkarıp yiyin yazar bunun gibi işte. ama sen bilirsin tabii ilkşah bu boyanın denendiğini saçların ışıl ışıl göründüğünü kolestondan farkı olmadığını kaliteli olduğunu yazmış ama sen bilirsin tabii
kızlar panorama dergisindeki piton yılan desenli plaj kıyafetini giyen mankenin çantası güzelmiş çantayıda verse avon
kızlar panorama dergisindeki piton yılan desenli plaj kıyafetini giyen mankenin çantası güzelmiş çantayıda verse avon
evet aynı şeyi bende düşünmüştüm:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?