burçlu kolye siparişi vermiştim çok zarif duruyor iyi ki almışım ..
burçlu kolye siparişi vermiştim çok zarif duruyor iyi ki almışım ..
ben aldım ama iade ettim alkol oranı çok yüksek geldi saçımı kurutabilir diye düşündümİlkşah'cım katalog için teşekkürler emeğine sağlık.
Panaromada kampanya 6-7 süresince 12 tane boyaya saç maşası hediyesi hoşuma gitti ama kazanabileceğimi sanmıyorum.
Ayrıca k6 hediyeleri hoşmuş 6 tane kreme çanta 320 liraya fırın kabı 590 liraya tencere hoş ama o limitleri asla tutturamam gerçi hediyeler dahada çekici olsa uğraşırdım ama tencere için uğraşmam.
Arkadaşlar aranızda kiraz kokulu saç spreyinden alan var mı varsa ve eline ulaşmışsa nasıl güzel mi??
evt öyle ama kutulayıp götürürsen bazı şubeler bakmıyocanım bildiğim kadarıyla ptt kargo dökülme riski olan hiçbişeyi kabul etmiyor,kargo şirketleride kolinin ağırlığına göre fiyat veriyorlar..
evt canım gerçekten çok zarifdaha önce katalogtayken müşterilerim almıştı bende beğenmiştim canım
evt aynen zinciri çok güzel ince ve altın gibi ..Bende kızıma aldım,özellikle zinciri çok güzel..
güle güle cnm
kızlar spectra lash maskara kullanan var mı aranızda nasıl dolgunluk veriyor mu
kızlar bişi sorcam temsilci geliştirme programı bitince hiç hediye yok muuu
panorama dergisine bakarsan canım görürsün hediyeleri
evt canım yegenim kullanıyor öneriyorda dolgunluk verdiğini söyledi ama ben kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?