AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet o kokuya bende bayılıyorum bir de fransız leylağı var o da çok güzel iki ay önce sanırım panoramada vardı onu da dene bence

onu koklamıştım ben beğenmedim,acımsı bir kokusu vardı sanki,anneme verdim,ama bilemiyorum belki duşta kokusu güzel oluyordur:)

Kızlar bu ay kataloğun arka sayfasında yer alan color trend kajalstick göz kalemlerinin 4 rengindende almış olanınız veya alacak olanınız var mı??
Şu light blue ve brick bronze olanı merak ettim acaba sürünce nasıl duruyordur.
Eğer alanınız varsa veya alacak olanınız bu kalemlerin resmini çekip ekleyebilir mi hatta eline sürüp bir de swatchını yaparsa pek makbule geçicik.

Canım light blue black sipariş vermiştim ben,müşterimin olduğu için ambalajını açmadım,açık mavi tarafı resimdekinden çok daha koyu duruyor..

Canım benimde light blue siparişim vardı bugün geldi ama çok farklıydı çok koyuydu iki tarafıda siyah gbi duruyordu. İlk başta müşterim kabul etmedi ben açık mavi istemiştim dedi ama başka sip. yoktu o kalemden onundu yani o kalem . Hiç katalogta göründüğü gibi değil

o bayanın kullandığı göz kalemi color trend serisinin turquoise rengi olmasın renk olarak ben ona benzettim yanlış basım olabilirmiki

Son düzenleme:
iyigeceler arkadaşlar kargom dün akşam çıkmış
ama zaten siparişim ucu ucunaydı limitle bide gönderilmeyenler var düşmüşşş tutar 78 küsürle karga bana kaldı ne yapım seni avon
02259 SOL.AGE.ACCOL.NUM.SETI 0 0.00 0.00
02257 SOL.SENSITIVE NUMUNE SETI 0 0.00 0.00
02255 SOL.HYDRA NURU NUM.SETI 0 0.00 0.00
02256 SOL.COMP. DENGE NUM.SETI 0 0.00 0.00
35455 ORIENTAL KALP CLUSTER NL 0 0.00 0.00
63977 CLSK PEN.CLAY MASKESİ gözenek 0 0.00 0.00
40723 CHLOE BİLEKLİK 0 0.00 0.00
40193 ACARE 3in1 CL & TON & NEMLİ 0 0.00 0.00
02258 SOL.YOUTH MIN.NUM.SETI 0 0.00 0.00
02640 VAKFI GÖLGE TAKIM 0 0.00 0.00

allahışkına gönderilmeyen ürünlerde şu numune setleri ne onu anlamadım sizdede yazıyor mu kızlar

cnm bunlar solutions yenilenen kremlerin numuneleri bana da geldi bugün bir sürü

Canım light blue black sipariş vermiştim ben,müşterimin olduğu için ambalajını açmadım,açık mavi tarafı resimdekinden çok daha koyu duruyor..

Aaa iyi o zaman bende katalogtaki gibi sandıydım yani rengi koyu mavi mi lacivert mi??

Kuzenim de başladı bu işe; ama merak ediyorum ne kadar kar bırakıyor?

Mesela 100 tl lik ürün sattınız size ne kalıyor?

kızlarr avonun en gözel parfümleri hangisi hanlız fiyatlar uygun olsun 20tlden az

canım bir çok parfümünü beğeniyorum fakat bu ay k6da parfümler indirimde aradığın fiyata sımply because ben çok severim kokusunu hafif yaz ayları için ideal snra secret fantasy meyveli-çiçeksi ayrıca treselle celebre up to you percevie bunlarda indirimde

canım mayıs kataloüunun linkini yollarmısn acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…