üretilmiyor şuanda belki ilerleyen zamanlarda tekrar verirler canım takip etarkadaslar AVON TAHITIAN ISLAND tekrar cıkacakmı bilen varmı :)
gözün aydın canım benim :)Kızlar saat 7:30 gibi kargom geldiiiBayada ürün sipariş etmişim valla cıkartana kadar canım cıktı
Bu arada kataloğu tekrar tek tek inceledim bence çok güzel katalog, çok uygun ürünler var sevdim yani :)
REmine Sassy swirls vanilla blossom sipariş etmiştim bu ay kokusuna baktım gayet güzel kokuyor değişik bi kokusu var hafif şekerli gibi fresh bi koku değişik yani yaklaşık 2 saat önce bileğime sıktım hala kokuyor.. Tabi öyle çokta aman aman kalıcı değil ama güzel yani o fiyata göre iyi...
slm lar bayanlar bende 3 sene önce extraordinary kullanmıştım ve 3 senedir arıyorum bu parfümden yok müthiş bi kokuydu artık bu parfüm üretilmiyormu yada nerden tremin edebilirimmmm
slm kızlar :80:
slm kızlar :80:
Dersena sagol canım umarım baslarlar yazda geldii :)
Canım kusura bakma ya dalmışım yeni gördüm mesajını ama çıkmışsınhiranur canım özel mesaj kutusunu silermisin tatlım dolmuş
Kızlar saat 7:30 gibi kargom geldiiiBayada ürün sipariş etmişim valla cıkartana kadar canım cıktı
Bu arada kataloğu tekrar tek tek inceledim bence çok güzel katalog, çok uygun ürünler var sevdim yani :)
REmine Sassy swirls vanilla blossom sipariş etmiştim bu ay kokusuna baktım gayet güzel kokuyor değişik bi kokusu var hafif şekerli gibi fresh bi koku değişik yani yaklaşık 2 saat önce bileğime sıktım hala kokuyor.. Tabi öyle çokta aman aman kalıcı değil ama güzel yani o fiyata göre iyi...
benim kargom hala gelmedi ya.. sistemde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor :84:
cnm ben dün aradım avonu söylendim kızdım niye bu kadar gecikiyor diye yoğunluk falan varmış dediler bugun kargolanır dedıler gercektende öyle oldu su an kargoda bugun gelicek sen de ara cnm bence. tel 473 11 11
arıyorum canım şimdi
aradım bugün gönderilir dediler hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?