kızlar spectra lash maskara kullanan var mı aranızda nasıl dolgunluk veriyor mu
onu koklamıştım ben beğenmedim,acımsı bir kokusu vardı sanki,anneme verdim,ama bilemiyorum belki duşta kokusu güzel oluyordur:)
ben kullanıyorum canım çok memnunum 1.aşamasını kullanmama ragmen baya dolgunlaştırıyo...
o acımsı dediğin lavantalı olanmı oluyor bende sevmem lavanta kokusunu ama leylaklıya diyorsan ben ona bayılıyorum
Canım zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişlerben lavantalı olanı beğendim,fransız leylağı kokulu olanı hoşuma gitmedi Lavanta kokusunu seviyorum ben,evde kullandığım temizlik ürünleride çoğu lavantalı
kızlar lotus shield elektriklenmeyi önleyen durulanmayan saç bakım losyonu 60ml bu nasıl kullanılıyor üzerinde göremedim bilen varmı acaba?
kızlar selam. bi sorum olcaktı. ben k5 ten 2 tane kil maskesi sipariş etmiştim ama gönderilemeyen ürünler arasında gösterdi ve bugün kargom geldi. faturada bir dahaki siparişinzde gelecektir diyo ama ben bu ay sipariş vermicem başka ancak k6 başladığı zaman vercem. k6 siparişlerim gelince maskeler de gelince acaba k5 teki fiyatlamı gelir yoksa k6 fiyatyla mı???
ben de bugün gördüm yakından,baya güzelmiş:) güle güle kullan canımburçlu kolye siparişi vermiştim çok zarif duruyor iyi ki almışım ..
bende de var o ama kullanmadım hiç:) bilmiyorum çünkü, öylece duruyor. ama az miktarda kullanırdım sanırım.kızlar lotus shield elektriklenmeyi önleyen durulanmayan saç bakım losyonu 60ml bu nasıl kullanılıyor üzerinde göremedim bilen varmı acaba?
cnm benim bildiğim kadarıyla hangi kampanyada aldıysan o fiyatla gelmesi lazımkızlar cevap lütfeeen
kızlar indirim broşüründen aldığım yüzük çok büyük geldi.. onu bir alt numarayla değiştirme yapabiliyormuyum :26:
kızlar indirim broşüründen aldığım yüzük çok büyük geldi.. onu bir alt numarayla değiştirme yapabiliyormuyum :26:
kontrol et sipariş girişinden varsa eğer indirim broşüründe bir dahaki siparişine küçük numarasını yaz kargon gelince büyük numaralı yüzüğünü iade olarak yolla böylede yapabilirsin çünkü indirim broşüründeki ürünler hemen bittiği için sana değişim yapamayabilirler
Bende aynı dertten muzdaripimTakım öncüme sordum ve maalesef öyle birşey mümkün değilmiş. Sadece aynı yüzükten ve aynı boyut gelmek şartıyla değşim yapılabiliyormuş, bir başka boyutuyla değşim yapılmıyormuş..
hadi yaaöyle deniym o zaman ama sanmıyorumki bu numarası kalsın ellerinde
Bende aynı dertten muzdaripimTakım öncüme sordum ve maalesef öyle birşey mümkün değilmiş. Sadece aynı yüzükten ve aynı boyut gelmek şartıyla değşim yapılabiliyormuş, bir başka boyutuyla değşim yapılmıyormuş..
hadi yaaöyle deniym o zaman ama sanmıyorumki bu numarası kalsın ellerinde
şimdi baktım stokta kalmamış
slm kızlar ben geldim :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?