AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

onu koklamıştım ben beğenmedim,acımsı bir kokusu vardı sanki,anneme verdim,ama bilemiyorum belki duşta kokusu güzel oluyordur:)

o acımsı dediğin lavantalı olanmı oluyor bende sevmem lavanta kokusunu ama leylaklıya diyorsan ben ona bayılıyorum

o acımsı dediğin lavantalı olanmı oluyor bende sevmem lavanta kokusunu ama leylaklıya diyorsan ben ona bayılıyorum

Canım zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler ben lavantalı olanı beğendim,fransız leylağı kokulu olanı hoşuma gitmedi Lavanta kokusunu seviyorum ben,evde kullandığım temizlik ürünleride çoğu lavantalı

evet zevkler ve renkler tartışılmaz yoksa hep aynı kokular olurdu

ben temizlik yaparkende bu köpüklerden bir miktar kovaya koyuyorum aman allahım ev miss adeta yıkılıyoo kokudan

kızlar lotus shield elektriklenmeyi önleyen durulanmayan saç bakım losyonu 60ml bu nasıl kullanılıyor üzerinde göremedim bilen varmı acaba?

kızlar cevap lütfeeen

burçlu kolye siparişi vermiştim çok zarif duruyor iyi ki almışım ..
ben de bugün gördüm yakından,baya güzelmiş:) güle güle kullan canım
kızlar lotus shield elektriklenmeyi önleyen durulanmayan saç bakım losyonu 60ml bu nasıl kullanılıyor üzerinde göremedim bilen varmı acaba?
bende de var o ama kullanmadım hiç:) bilmiyorum çünkü, öylece duruyor. ama az miktarda kullanırdım sanırım.
kızlar cevap lütfeeen
cnm benim bildiğim kadarıyla hangi kampanyada aldıysan o fiyatla gelmesi lazım

merhaba kızlar ben geldim :) bugün kargom gelicek heyecanlıyımmmmmmmmmmmmm

kızlar indirim broşüründen aldığım yüzük çok büyük geldi.. onu bir alt numarayla değiştirme yapabiliyormuyum :26:

kontrol et sipariş girişinden varsa eğer indirim broşüründe bir dahaki siparişine küçük numarasını yaz kargon gelince büyük numaralı yüzüğünü iade olarak yolla böylede yapabilirsin çünkü indirim broşüründeki ürünler hemen bittiği için sana değişim yapamayabilirler

kızlar indirim broşüründen aldığım yüzük çok büyük geldi.. onu bir alt numarayla değiştirme yapabiliyormuyum :26:

Bende aynı dertten muzdaripim Takım öncüme sordum ve maalesef öyle birşey mümkün değilmiş. Sadece aynı yüzükten ve aynı boyut gelmek şartıyla değşim yapılabiliyormuş, bir başka boyutuyla değşim yapılmıyormuş..

hadi yaa öyle deniym o zaman ama sanmıyorumki bu numarası kalsın ellerinde

şimdi baktım stokta kalmamış

Son düzenleme:

yanlış bilgi vermiş bence takım öncün eğer indirim broşürü ürünü olmasaydı bu yüzük katalog ürünü olsaydı açıklama olarak bu yüzük büyük geldi küçük numarasını yazıp bu yüzük ile değişilmesini talep ediyorum yazıp değişim kutucuğunu işaretlemeniz yeterli olurdu neticede aynı ürün tek farkı bir numara küçük istemiş olmanız... fakat indirim broşürü olduğu için ya iade edersiniz yada dediğim gibi önce kontrol etmenizi öneririm ellerinde varmı diye varsa siparişinize eklersiniz siparişiniz gelincede büyük numara olan yüzüğü iade edersiniz

iki kampanya önce müşterim ilk defa takı sipariş etti küçük yazmama rağmen kocaman bir şey geldi hep yapıyolar bunu resmen baş parmağıma oluyordu iade ettim deyişimle falan uğraşmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…