merhaba arkadaslar ben avona uye oldum fakat hala kodum gelmedı 4 gun oldu kataloglar elıme gectı sızınde boyle mı olmustu neden hala kodum gelmedııı yaaa:2::2:
benim kodum üye olduktan 3 ay sonra gelmişti mesajla
peki nasıl sipariş vericem ben çünkü toplamaya başladım
kızlar ben şu 45 liralık paketi aldım nasıl sizce fiyat olarak uygunda tam karar veremedim bana parfüm saat ve maskarası cazip geldibanyo köpüğünü bilemiyorum işte oda arada kaynar işte kaçırmak istemiyorum da siz ne dersiniz
benim ilk siparişimi takım öncüm vermişti,ürünlerim geldiğinde faturadan öğrendim temsilci numaramı sonra kendim girmeye başladım siparişleri
ben o saati çok istemiştim stoklarda kalmamıştı zamanında,bende almayı düşünüorum fiyatı uygun gerçekten o maskarayı da merak ediorum titreşimli olan dimi avonun henüz kullanmadığım tek maskarası
ben o saati çok istemiştim stoklarda kalmamıştı zamanında,bende almayı düşünüorum fiyatı uygun gerçekten o maskarayı da merak ediorum titreşimli olan dimi avonun henüz kullanmadığım tek maskarası
kızlar bişi sorucam şu orta sayfadan 20 tllik alışverişe ice sheers varya işte o 20 temsilci fiyatıyla mı yoksa satış fiyatıyla mı ??:18:
black suede leather'ı da öneririm özellikle koyu tenliyse cnmaromadısıac tabiki canım
ben ilk siparişimi kendim vermiştimevet ilk siparişi takım öncüsü verir sonra sana şifre gelir ve artık kendin girersin siparişleirni. sana k7 kataloğu gelir ordan verirsin yeni siparişini
kknın yeri bende ayrı.. çok ayrı..benimde hiç arkadaşım yok kızlar burdan başka
saçlarının resmini eklesene tatlımm öncesi ve sonrasınıİlkşah'cım hoşgeldin canım şükür kavuşturana maşallah döndüğün belli oluyor ortam hareketlenmiş.:)
Serelim sende hoşgeldin aman bi daha bu sayfadan kimse mapus damlarına düşmesin.
Kızlarr bugün Avon'dan hediye gelen boya ile saçımı boyadım ve çok beğendim.
Saçlarım pırıl pırıl oldu ve en önemlisi çok kötü kokan bir boya değil.
Yani normalde boya yaparken bazı boyalar insanın genzini yakacak kadar kokar dayanamazsınız ama Avon'un boyası keskin değil.
Rengi hoşuma gitti ki öncesinde saçımda boya vardı ve kızıla bakıyordu ben 8.0 numara ile boyadım ve çok güzel oldu.
Bi dahaki sefere 3-4 hafta sonra 8.1 ile boyamayı saçımın rengini biraz daha açmayı düşünüyorum.:)
Ayrıca boya öncesi bakım kremide çok güzel ve boya sonrasında krema gibi bir yıkama şampuanı var o da hoşuma gitti.
Yani Avon'un saç boyasının diğer ünlü markalardan eksiği yok fiyatını göz önüne alacak olursak piyasadaki pahalı boyalarla kalite olarak başabaş gider.
Bi de saçımı boyadıktan sonra öyle çok aşırı yanma ve kaşınma olmadı yani diğer boyalarla boyadığımda nasıl olduysa öyle oldu hatta daha az bile oldu diyebilirim.
Boyanın saçta kalma süresi 30 dakika ben bunu okuyunca aa azmış dedim ama 30 dakikada şahane tuttu.
Ve son olarak saçımı yıkadıktan sonra saçlarım yumuşacık oldu ve çok aşırı bi boya kokusu yok.
Uzun lafın kısası ben Avon saç boyasını beğendim saçını boyamayı düşünenlere öneririm.
İlkşah'cım hoşgeldin canım şükür kavuşturana maşallah döndüğün belli oluyor ortam hareketlenmiş.:)
Serelim sende hoşgeldin aman bi daha bu sayfadan kimse mapus damlarına düşmesin.
Kızlarr bugün Avon'dan hediye gelen boya ile saçımı boyadım ve çok beğendim.
Saçlarım pırıl pırıl oldu ve en önemlisi çok kötü kokan bir boya değil.
Yani normalde boya yaparken bazı boyalar insanın genzini yakacak kadar kokar dayanamazsınız ama Avon'un boyası keskin değil.
Rengi hoşuma gitti ki öncesinde saçımda boya vardı ve kızıla bakıyordu ben 8.0 numara ile boyadım ve çok güzel oldu.
Bi dahaki sefere 3-4 hafta sonra 8.1 ile boyamayı saçımın rengini biraz daha açmayı düşünüyorum.:)
Ayrıca boya öncesi bakım kremide çok güzel ve boya sonrasında krema gibi bir yıkama şampuanı var o da hoşuma gitti.
Yani Avon'un saç boyasının diğer ünlü markalardan eksiği yok fiyatını göz önüne alacak olursak piyasadaki pahalı boyalarla kalite olarak başabaş gider.
Bi de saçımı boyadıktan sonra öyle çok aşırı yanma ve kaşınma olmadı yani diğer boyalarla boyadığımda nasıl olduysa öyle oldu hatta daha az bile oldu diyebilirim.
Boyanın saçta kalma süresi 30 dakika ben bunu okuyunca aa azmış dedim ama 30 dakikada şahane tuttu.
Ve son olarak saçımı yıkadıktan sonra saçlarım yumuşacık oldu ve çok aşırı bi boya kokusu yok.
Uzun lafın kısası ben Avon saç boyasını beğendim saçını boyamayı düşünenlere öneririm.
selam kızlar
Canım güle güle kullan yeni saç rengini :79: tam gözüktüğü gibi tuttumu rengi ??
black suede leather'ı da öneririm özellikle koyu tenliyse cnm
ben ilk siparişimi kendim vermiştim
kknın yeri bende ayrı.. çok ayrı..
saçlarının resmini eklesene tatlımm öncesi ve sonrasını
anladım cnm sağolSağol canım görünenden biraz daha koyu oldu benim kendi saç rengim açık kumral ama saçımda bakıra bakan boya vardı 3-4 hafta sonra bi kez daha boyayacağım.:)
Canım eklemeyi isterdim ama kapalı bir bayan olduğum için ekleyemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?