AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlar birşey sorcağım ben faturamı pttden odyrdm son odeme tarıhı gectgı için gözükmedi sistemde bende avonu aradım sordum yapı kredının atmden kartsız işlemlerınden yatırdım aksamustuydu yatrdgmda hala gecmemıs hesaba bır de yatırırken parayı fırma kodunu ıstedı avonunkunı yazdım bayı kodu istedi bir de ona da temsilci numaramı yazdım acaba bır sorun mu oldu gecmedı hesaba boyle atmden yatıranlar var mı acaba?

kızlar k 6 bu gece devreye giriyor demiii yani 12 den sonra sipariş girebiliyormuyuz

yarın akşam üstü açılcak cnm genelde 4 te

havale eft 1-2 gün sonra geçiyor cnm yarın gün sonuna doğru belki geçer

kızlar ben bundan bir önceki saat olan 45 lik paketten sipariş vermiştim saatin üstünde küçük bir çizik vardı içime sinmedi iade ettim şimdi yeni 45 lik paketten sipariş vermek istiyorum saat çok şık ama ya yine çizik çıkarsa gerçi çıkmaz ama içime dert oldu normalde şu ana kadar böyle bir problemle karşılaşmamıştım ama nedense beni buldu işte sinir krizi geçiririm artık :84:

tamam sonunda sifremi aldm kızlar.bişey sorcam önümzdeki kataloğunn indirm broşürü varmı acaba?

kampanya 6 da indirim broşürü yok canım panorama dergimizde seri sonu fırsatları var orda indirimli ürünler var indirim broşürü kampanya 7 de çıkar tatlım daha sonra 9 da sonra 11 de falan bu şekilde gider

Kızlar geçen haftalarda olan k5 internet paketinden alan var mı ? siyah kordonlu saat için almıştm sırf ama pek hayal ettiğim gibi gelmedi

yapı kredi atm den bende yatırdım yaptığın işlemler doğru bugün ödediysen faturanı yarın mutlaka geçer merak etme tatllım

Kordonu çok kalitesiz geldi bana

ben severim öyle spor saatleri gerçi o saat katalogta çıktığı zaman önceden yani klasik giyinmiş bir bayan tanıtım yapmıştı benim şansıma çizik vardı işte saatte birde benim bileğime biraz bol gelmişti aman canım çizik falan yoksa kullan yada sat olmadı iade edersin :13:

Kordonu çok kalitesiz geldi bana

çok gösterişli bir saat değil aslında taşlı olması güzel sadece ay önceden kalp şeklinde bir saat vardı kenarları taşlıydı avonda almıştım derisi falan hiç bir şey olmamıştı saate bi baktım kendi kendine çatladı nasıl üzülmüştüm o saatime

Benimde bileğime çok büyük gelmişti ama şimdi saati incelerken küçültmek için bir yer buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…