temsilci fiyatıyla 4.50 tl
hyr hyr onu demek istemedim 20tllik alışveriş ya temsilci fiyatıyla mı müşteri fiyatıyla mı 20 onu sormak istedim
Temsilci fiyatıyla 15 tl alışveriş yapana
kızlar k 6 bu gece devreye giriyor demiii yani 12 den sonra sipariş girebiliyormuyuz
kızlar k 6 bu gece devreye giriyor demiii yani 12 den sonra sipariş girebiliyormuyuz
slm kızlar birşey sorcağım ben faturamı pttden odyrdm son odeme tarıhı gectgı için gözükmedi sistemde bende avonu aradım sordum yapı kredının atmden kartsız işlemlerınden yatırdım aksamustuydu yatrdgmda hala gecmemıs hesaba bır de yatırırken parayı fırma kodunu ıstedı avonunkunı yazdım bayı kodu istedi bir de ona da temsilci numaramı yazdım acaba bır sorun mu oldu gecmedı hesaba boyle atmden yatıranlar var mı acaba?
tamam sonunda sifremi aldm kızlar.bişey sorcam önümzdeki kataloğunn indirm broşürü varmı acaba?
herkese iyi geceler kızlar :92:
Kızlar geçen haftalarda olan k5 internet paketinden alan var mı ? siyah kordonlu saat için almıştm sırf ama pek hayal ettiğim gibi gelmedi
slm kızlar birşey sorcağım ben faturamı pttden odyrdm son odeme tarıhı gectgı için gözükmedi sistemde bende avonu aradım sordum yapı kredının atmden kartsız işlemlerınden yatırdım aksamustuydu yatrdgmda hala gecmemıs hesaba bır de yatırırken parayı fırma kodunu ıstedı avonunkunı yazdım bayı kodu istedi bir de ona da temsilci numaramı yazdım acaba bır sorun mu oldu gecmedı hesaba boyle atmden yatıranlar var mı acaba?
ben almıştım iade ettim yazdım ya tatlım
Kordonu çok kalitesiz geldi bana
Kordonu çok kalitesiz geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?