başına sıfır koyuomusn canım. temsilci numaranın
canmmm koymadmm:S dur bi denimm öle
kızlar 11 tllik iade yaptım dün bugn düşülmüş fakat 62 tl olarak düşülmüş :S ben bu akdar iade yapmadımkiii detayıda açılmıo offf temsilci programı hediyesi limitinin altınada düşmüş dengesz bu avon vallaa
kızlar yrdm edin yaa acaba üyelğm olmdımı dhaa msjdaaa şu temsilci numaranızz ile siparş vereblrsnz diyoo amaa sfreyi alrkenn geçersiz diyooo:S
tamam cnm teşekkrler bi kaç saat bklimm artkmesaj yeni geldiyse biraz bekle benimde öyle olmuştu mesaj geldikten birkaç saat sonra giriş yapabilmiştim
mesaj yeni geldiyse biraz bekle benimde öyle olmuştu mesaj geldikten birkaç saat sonra giriş yapabilmiştim
Müşteri hizmetlerini aradın mı canım ?:44:
sistemsel miş cnm aptal avon boşu boşuna siparş girdm offf
bana da geldiydi o mesajdan ben saçımı boyamıyorum ama görümceme sordum onun boyadığı renkten istedim dün akşam mesaj çektim başarıyla mesajınız ulaştı ilk siparişinizde gönderilcek dedi.kızlar bir kaç gün içinde saçımı boyayacağım avon boyası ile hemen foto çekip düşüncelerimi paylaşırm
cnm geçen ay vardı ya bu ay olmaz yani her ay olmuyo 2 ya da 3 ayda bir broşür oluyor:)tamam sonunda sifremi aldm kızlar.bişey sorcam önümzdeki kataloğunn indirm broşürü varmı acaba?
bana da geldiydi o mesajdan ben saçımı boyamıyorum ama görümceme sordum onun boyadığı renkten istedim dün akşam mesaj çektim başarıyla mesajınız ulaştı ilk siparişinizde gönderilcek dedi.
cnm geçen ay vardı ya bu ay olmaz yani her ay olmuyo 2 ya da 3 ayda bir broşür oluyor:)
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatlım siteye 3 gün önce falan verildi o fırsatlar zaten:) sen geç gördün sanırımmkızlar avonun resmi sayfasında:
fırsat ürünleri var
paket 1:
çiçek kokulu banyo köpüğü
titreşimli maskara
erica saat
wish of love edt dördünün toplamı 45 tl stoklarla sınırlıymış bu arada dün bi kadının kolunda gördüm erica saat muhteşem görünüyormuş hala benm gibi görmeyenlere duyurulur:)
özel fırsat paketi 2
stacy takı seti
ultra color ışıltılı ruj 2 adet renkleri farklı ama
glazewear pırıltılı dudak parlatıcısı
up to you erkek edt
at tüm saçlar için şamp
bali bliss bayan edt
krem ve altın rengi çanta
winona küpe seti
precision pırıltılı göz farı
85 tl toplamda
ben haber veriyim daha önce söylendi mi bilmiyorum :)
tatlım siteye 3 gün önce falan verildi o fırsatlar zaten:) sen geç gördün sanırımm
kızlar k7 kataloğunu çok merak ediyorum cuma şiparişler veriliyorkataloğu ilkşah döndüğüne göre o ekleyecek galiba kataloğu yani ilkşah yükler mi salı falan canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?