dersana sen biliyomuydun bu kampanyayıııı
ya benim kafam karıştı alsam mı acaba bazı ürünlerde gözüm var ama diğerleri nolcak
titreşimli maskara ve saat iyi gibi görünüyor koku pek beğenilmiyor amaa
diğr pakette de ben bali blisi çok sevmiştim bi arkdşım da stacy takı setini merak edip duruyodu parlatcı da tamamdır ama değer mi ya ne düşünüyonuz siz?
Arkadaşlar bu internetteki fırsat paketleri kaç gün daha olur?mesela yarınki yeni katalog siparişlerimizle beraber verebilirmiyiz acaba??
Birde bir sorum daha olucaktı yardımcı olursanız sevinirim,yeni katılanlar için şu hoşgeldiniz programı varya ,şu an olan değilde bi öncekinde üye olanlar 3.hediye neydi ve ne kadarlık satış gerekiyordu hatırlayan varmı acaba.geçen ay rimeli aldım bu ayda galiba krem vardı ama tutarı hatırlayamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çoooook teşekkürler.
Dersena,İlkşah ve Serelim Sİzde tekrar hşgeldiniz,bidaha koybolmayın sakın
canım sanıyorum ki kampanyanın bitimi ile paketlerde kalkar yarın .hiç belli olmuyor kaç gün devam edeceği zaten 3 4 gündrü sitede vardı .. bu ayında gece kremi 185 tl ye tatlım hediye gelecek .. hoşbulduk bu arada:)pikiiiii:78::78::78::78:
Arkadaşlar bu internetteki fırsat paketleri kaç gün daha olur?mesela yarınki yeni katalog siparişlerimizle beraber verebilirmiyiz acaba??
Birde bir sorum daha olucaktı yardımcı olursanız sevinirim,yeni katılanlar için şu hoşgeldiniz programı varya ,şu an olan değilde bi öncekinde üye olanlar 3.hediye neydi ve ne kadarlık satış gerekiyordu hatırlayan varmı acaba.geçen ay rimeli aldım bu ayda galiba krem vardı ama tutarı hatırlayamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çoooook teşekkürler.
Dersena,İlkşah ve Serelim Sİzde tekrar hşgeldiniz,bidaha koybolmayın sakın
serelim,ilkşah ve dersena hoşgeldiniz..
sonunda burası eski formuna kavuştu...
kızlar far away deodoranttan 3 tanemi alayım yoksa ıncandessence deodoranttanmı 3 tane alayım uf karar veremedim
2 far awy 1 ıncandessence veya 2 ıncan. 1 far away al
kızlar müşterimin birisi kırmızı ruj istedi color trendin hangisi wino disco yada raisin winemi hangisi kızlar yardım ederseniz çok sevinirim
kızlar müşterimin birisi kırmızı ruj istedi color trendin hangisi wino disco yada raisin winemi hangisi kızlar yardım ederseniz çok sevinirim
tamam sonunda sifremi aldm kızlar.bişey sorcam önümzdeki kataloğunn indirm broşürü varmı acaba?
kızlar avonun resmi sayfasında:
fırsat ürünleri var
paket 1:
çiçek kokulu banyo köpüğü
titreşimli maskara
erica saat
wish of love edt dördünün toplamı 45 tl stoklarla sınırlıymış bu arada dün bi kadının kolunda gördüm erica saat muhteşem görünüyormuş hala benm gibi görmeyenlere duyurulur:)
özel fırsat paketi 2
stacy takı seti
ultra color ışıltılı ruj 2 adet renkleri farklı ama
glazewear pırıltılı dudak parlatıcısı
up to you erkek edt
at tüm saçlar için şamp
bali bliss bayan edt
krem ve altın rengi çanta
winona küpe seti
precision pırıltılı göz farı
85 tl toplamda
ben haber veriyim daha önce söylendi mi bilmiyorum :)
kızlar far away deodoranttan 3 tanemi alayım yoksa ıncandessence deodoranttanmı 3 tane alayım uf karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?