AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

45 lik pakete değwer tatlım .. Diğeri için bişi diyemem .. Saati bende aldım çok güzell maskarayı burdaki arkadaşlar begenmişti wish off çok tutulan şekerli bir koku meyveli şekerli .. Köpüğü zaten bilirsin .. Saat zaten bi kez 20 tl ye inmişti parfümde 15 tl falan maskara en son 21 di ..

Arkadaşlar bu internetteki fırsat paketleri kaç gün daha olur?mesela yarınki yeni katalog siparişlerimizle beraber verebilirmiyiz acaba??
Birde bir sorum daha olucaktı yardımcı olursanız sevinirim,yeni katılanlar için şu hoşgeldiniz programı varya ,şu an olan değilde bi öncekinde üye olanlar 3.hediye neydi ve ne kadarlık satış gerekiyordu hatırlayan varmı acaba.geçen ay rimeli aldım bu ayda galiba krem vardı ama tutarı hatırlayamıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden çoooook teşekkürler.

Dersena,İlkşah ve Serelim Sİzde tekrar hşgeldiniz,bidaha koybolmayın sakın

canım sanıyorum ki kampanyanın bitimi ile paketlerde kalkar yarın .hiç belli olmuyor kaç gün devam edeceği zaten 3 4 gündrü sitede vardı .. bu ayında gece kremi 185 tl ye tatlım hediye gelecek .. hoşbulduk bu arada:)pikiiiii:78::78::78::78:

hoşbulduk canım

kızlar far away deodoranttan 3 tanemi alayım yoksa ıncandessence deodoranttanmı 3 tane alayım uf karar veremedim

2 far awy 1 ıncandessence veya 2 ıncan. 1 far away al

far away hiç kullanmadım testırı vardı o zaman ağır gelmişti kokusu sonra müşterim sipariş vermişti ona parfümü verirken bir kere fıslamıştım bileğime bu seferde hoşuma gitmişti kokusu ıncandessencede geçen ay panoramadan setini almıştım hımm en iyisi 2 sindende 3 er tane alayım sonra ay keşke şundan daha çok alsaydım demiyim ev parfüm ve deodorant doldu benim gözüm doymadı

Son düzenleme:
kızlar müşterimin birisi kırmızı ruj istedi color trendin hangisi wino disco yada raisin winemi hangisi kızlar yardım ederseniz çok sevinirim

canım bunarın fotalarını koyabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…