AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Sen öğretmen değilmiydin yarın nasıl kalkıcaksın

evet canım öğretmenim ben öğrenciyken bile 02.00 den aşağı uyumazdım hem ders çalıştığım için hem de eşimle o zamanlar sevgili olduğumdan sabaha kadar mesajlaştığımız için alışkınım geç uyuyup erken kalkmaya sabah uyanırken mırlansamda yinede erken uyumam

Son düzenleme:
siparişlerimi gündüz veririm artık bu günlük beyin damarlarım almıyor bu arada bu gün benim başıma ne geldi okuldan geldim kargom geldi kapıda yakaladım neyse aldım kargomu iadem vardı o internet paketi saatli olanı onu iade yolladım bi baktım katalogları iade etmeyi unutmuştum internet paketinin içersindeki 5 li kataloğu ufff sonra avonu aradım kataloğu sonra yolluyayımmı diye bu iadeniz size aynen geri döner dedi tekrar iade edersiniz dedi stres oldum tabi neyse kargoyu aradım yakınlardalarsa gelsinler diye telefonları bozuktu sanırım ses geliyor ama benim sesimi duymuyorlar apartopar kargoya gittim teslim ettim 5 tane kataloğumu

ben çıkıyorum artık uyku saati gelmek üzere hiçte uykum yok ama sabah erken kalkmak var yine hiç çekilmiyor sabah kalkmak iyi geceler

Son düzenleme:

süpersin

kızlarr ben yeni üye oldmdaa :) bişey soracağımm .
şimdi ben griş yaptm avonaa ilk defa siparş verdmm bu ay.siparişlerime baktım ve en sağda Fatura Tutarı --Ödül Satış yazıyo ve ikisindede farklı fiyatlar vardı.acaba benim ödemem gereken miktar hangisi kızlarr ?

kızlar ben bide 89.44 tl lik siparş vrdim ama Ürün Dışı Bedeller 8.5 yazıyo kargo parasımı o neden düşmedi kargoo parası kızlar

şimdi ben griş yaptm avonaa ilk defa siparş verdmm bu ay.siparişlerime baktım ve en sağda Fatura Tutarı --Ödül Satış yazıyo ve ikisindede farklı fiyatlar vardı.acaba benim ödemem gereken miktar hangisi ?

şimdi ben griş yaptm avonaa ilk defa siparş verdmm bu ay.siparişlerime baktım ve en sağda Fatura Tutarı --Ödül Satış yazıyo ve ikisindede farklı fiyatlar vardı.acaba benim ödemem gereken miktar hangisi ?

canım ödül satış girdiğin ilk tutardır...fatura tutarı ise ödiceğin miktardır... mesela bu ay ödül tutarınla fatura tutarın arasında 8,5 tl fark var dimi... o kayıt ücretinde fatura tutarında eklenir işte...mesela stokta kalmayan bi ürün olduğundada fatura tutarın ödül satışından daha az olur biraz karışık oldu ama inşAllah anlatabilmişimdirr yani tatlım senin için önemli olan kısım fatura tutarıdır...

tamam canımm teşekkür ederimm :) çok güzel anlattın canım birde kargoma baktım taşıma durumunda diyor yoldamı yani?

evet canım yola çıkmış demektir...dağıtıma çıktığı gün telefonuna mj gelir...avon kargonuz bugün teslim edilcektir diye....takıldığın yerde sor herke bilgisi dahilinde cevap verir mutlaka...bol satışlar

ohh tamam canımm :) çok teşeşür ederiimm yardımcı olduğun için

ya zatenn zar zor çekine çkeine üye oldum avona :) o yüzden böle pek bişey bilmiyorumm canım

inşallah güzel gider herşey :)

saati bilemem ama canım maskara açıldıktan 3 ay içerisinde bitmesi gerekiyordu ben bir kaç ay nce satmıştım üzerinde öyle bir not vardı..

hwa bugn facebookta gezinirken kocaaa facebookta seni gördüm kız fotoğrfından tanıdım

öyle mi canımbunca kişinin arasından sen bugün mü verecksin canım şiparişlerinin ayrıca şu 45 liralık paketten sipariş ettiysen gelir gelmez saati kolunda görebilir miyizacaba yeni kataloğu ne zman koyacaksın peki:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…