AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bende akşam vermeyi düşünüyordum zaten iyi oldu 8 olması İndirim broşürü yok zaten kızlar bu ay ürün tükenme gibi bi durum cok olmaz cünkü katalogta kolay kolay ürünler hemen ilk dakikada tükenmiyor stres yapmayalm bence

Kızlar bişey sorcam, k7'dede mini katalog gelecek ya hani bize ( 10'lu - 20'li - 40'lı katalog sipariş edenlere gelecek tabi) o katalog panaroma gibimi yani geliş fiyatı yokmu direk katalogta yazan fiyatlarmı olacak ?

cevaplarsanız sevinırim merak ettiğim bisey var avon uzun süre kalıcı ruj ve uzun süre kalıcı lıkıt ruj ambalajı koruma bantlımı yoksa kutudamı?azıcık takıntılıyım :26:
bu ay almayı dusunuyorum.

bıde bitki özü ve arı sütü iceren hacim veren maskara nasıl? önerirmisiniz? ve tabiki bu ürünün ambalajıda koruma bantlımı?
bilgilendirirseniz sevinirim simdiden coookk tesekkurler.

Ruj koruma bantlı geliyor canım..

Maskarada sanırım kutuda geliyordu tam hatırlamıyorum..

Kızlar benimde bir sıkıntım var :18: 2 Müşterim fondoten almak istiyor.Fakat renk konusunda kararsızlar sizce hangisini tavsiye etmeliyim.(renk olarak) ??

İstenilen fondotenler

Sf.59'daki Kaşmir Dokusunda Fondoten 22,00 tl.olan diğeri ise

Sf.60'daki Mineral içeren Likit fondoten; 17,80tl.olan

Bana cevap verirseniz çoook sevinirim.:87:

ben bunlardan farklı bişey tavsiye edeyim 62 sayfada cilt tonuyla uyumlu fondoten var ben kullanıyorum ve çok memnunum ama kaşmiri kullanan arkadaşlarımda var oda güzel diğerini bilmiyorum canım

Son düzenleme:
ben bunlardan farklı bişey tavsiye edeyim 62 sayfada cilt tonuyla uyumlu fondoten var ben kullanıyorum ve çok memnunum ama kaşmiri kullanan arkadaşlarımda var oda güzel diğerini bilmiyorum canım

Cevabınız için öncellikle teşekkürler. 62.sayfadaki fondoteni bende tavsiye ettim.Fakat illa tutturmuşlar bunlardan olucak diye renkleride katalokta farklı farklı buğday tenliler için hangi renk uygun olur bir türlü karar veremedik.Akşamda sipariş giriceğim için biran evvel bu sorunu halletmem lazım.

bende buğday tenliyim 62 sayfadakinden creamy natural kullanıyorum ama farklı olabiliyo diğer fondotenler geçen bir arkadaşa anwyn fondoteninden getirtim ilk defa (ivory kullanırdı diğer fondotenlerde) teninde açık geldi bu ay değiştirtcem ama creamy genelde buğday tenlilere uyuyor....

sf=59 ; çok açık tenliysen eğer; İvory
buğday tenliysen; natural beige
esmer isen; Soft honey

sf=60 ; çok açık tenliysen eğer; İvory
buğday tenliysen; Nude
esmer isen; Nutmeg (çok koyu)

Kızlar ben bugün saat 20.00 de sipariş vereceğim k6 için.
ne zaman gelir sizce çünkü 19 mayıs tatilinde tatile çıkacağım siparişleri ne zaman teslim edebilirim diye düşünüyorum da aklıma takıldı...
cumartesi-pazar işlem yapılmıyor bugün versem sipariş. pazartesi faturalansa salı-çarşamba bende olur diye düşünüyorum.yoksa yeni katalog başladığı için yoğunluktan dolayı 19 mayıstan sonra mı gelir sizce?

kızlar bu panoramada ki ekstra dolgun görünüm veren maskara nasıl sizce kullanan var mı

Dolgun yapıyor gerçekten ama biraz kirpiklerin bazılarını yamultuyor sanki dümdüz yapmıyor hepsini.

Onun yerine Katalogta sayfa:74' teki color trend (kapağı mavi) maskarayı tavsiye ederim fiyat bakımından yakın oldkları için onu tavsiye ettim canım ki gerçekten güzel yapıyor

Son düzenleme:
kızlar yeni katalog saat 4 mi 4 buçuktamı açılıyodu unutma

tamam cnm tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…