kızlar K6 saat 20.00'dan sonra başlıyor. Bilmeyenlerin bilgisine.
cevaplarsanız sevinırim merak ettiğim bisey var avon uzun süre kalıcı ruj ve uzun süre kalıcı lıkıt ruj ambalajı koruma bantlımı yoksa kutudamı?azıcık takıntılıyım :26:
bu ay almayı dusunuyorum.
bıde bitki özü ve arı sütü iceren hacim veren maskara nasıl? önerirmisiniz? ve tabiki bu ürünün ambalajıda koruma bantlımı?
bilgilendirirseniz sevinirim simdiden coookk tesekkurler.
Kızlar benimde bir sıkıntım var :18: 2 Müşterim fondoten almak istiyor.Fakat renk konusunda kararsızlar sizce hangisini tavsiye etmeliyim.(renk olarak) ??
İstenilen fondotenler
Sf.59'daki Kaşmir Dokusunda Fondoten 22,00 tl.olan diğeri ise
Sf.60'daki Mineral içeren Likit fondoten; 17,80tl.olan
Bana cevap verirseniz çoook sevinirim.:87:
Ruj koruma bantlı geliyor canım..
Maskarada sanırım kutuda geliyordu tam hatırlamıyorum..
ben bunlardan farklı bişey tavsiye edeyim62 sayfada cilt tonuyla uyumlu fondoten var ben kullanıyorum ve çok memnunum ama kaşmiri kullanan arkadaşlarımda var oda güzel diğerini bilmiyorum canım
Cevabınız için öncellikle teşekkürler. 62.sayfadaki fondoteni bende tavsiye ettim.Fakat illa tutturmuşlar bunlardan olucak diye renkleride katalokta farklı farklı buğday tenliler için hangi renk uygun olur bir türlü karar veremedik.Akşamda sipariş giriceğim için biran evvel bu sorunu halletmem lazım.
Kızlar benimde bir sıkıntım var :18: 2 Müşterim fondoten almak istiyor.Fakat renk konusunda kararsızlar sizce hangisini tavsiye etmeliyim.(renk olarak) ??
İstenilen fondotenler
Sf.59'daki Kaşmir Dokusunda Fondoten 22,00 tl.olan diğeri ise
Sf.60'daki Mineral içeren Likit fondoten; 17,80tl.olan
Bana cevap verirseniz çoook sevinirim.:87:
kızlar bu panoramada ki ekstra dolgun görünüm veren maskara nasıl sizce kullanan var mı
Dolgun yapıyor gerçekten ama biraz kirpiklerin bazılarını yamultuyor sanki dümdüz yapmıyor hepsini.
Onun yerine Katalogta sayfa:74' teki color trend (kapağı mavi) maskarayı tavsiye ederim fiyat bakımından yakın oldkları için onu tavsiye ettim canım ki gerçekten güzel yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?