AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bende sayfa 60'tan tüp şeklinde olan canlandırıcı fondöteni alıcam..(Küçük tüp şeklinde olanı)
Bende esmerim ama çok koyu bi esmer değilim bronz bi tenim var.

Cream ve nude arasında takıldım.
Ya da almondmu alsam?
:26:

Cream hafiften yüze pembelik,kırmızılık katıyor gibi o yüzden kötü duruyor.. Almond al derim...

cnm beyaz tenliyim almond uyumlu tenime senin de esmersen cream ıyı durur dıye dusunyrm almond olmaz açık çünkü

Canım ben bronza yakın bir tenin olduğu okumamışım kusura bakma ozaman; Cream olabilir.. Ben sadece beyaz tenlilere cream'ı önermiyorum.. çünkü yüze bronzluk katıyor cream. Eğer yüzün zaten bronzsa cream olur

Hmm..
Daha önce ideal shade kullandım naturel beige oda ten rengime gidiyodu..
Creamde gider umarım..
:26:

kızlar bende günlüğe kullancağım bi fondöten alıcam.avonun denemediğim bi fondöteni olsun istiyorum.magiX kaşmir dokusunda fondöteni kullandım onu eleyin.pata krem fondöteni de kullandım onu da es geçin ideal shade cilt tonuyla uyumlu likit fondöten,calming effects canlandırıcı,yine calming effects in rahatlatıcı fondöteniyle magiX transparan fondöteni merak ediorum.hangisini almalıyım sizce?

Magix transparan hiçbir işe yaramıyor bildiğin krem yüzü bi acayip yapıyor kurutuyo gibi değişik birşey tavsiye etmem..
Calming Effects'in rahatlatıcı fondöteni gayet iyi bance şuan kullanıyorum ben.. Ten rengini yazarsan renk tavsiyesinde bulunabilirim

Fondöten çok kullandığım için artık o konuda baya bilgim var maalesef

çok beyaz tenliyim ivory kullanıorum ama katalogta cilt tonuyla uyumlu likit fond.in ivory si koyu gibi geldi bana

çok beyaz tenliyim ivory kullanıorum ama katalogta cilt tonuyla uyumlu likit fond.in ivory si koyu gibi geldi bana

Kaçıncı sayfadaki fondötendi o canım?

fondotönlerin renkleri katalogta var biliyorsun o renkleri çene hizana getirerek hangi rengin sana uygun olduğunu bulabilirsin

O çoğu zaman doğru olmuyor canım... Çünkü katalogtaki renklerin birebir aynısı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…