AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

transparanı denemeyi düşünüodum saol bilgilendirdiğin için.diğerlerinden seççem ozaman onu da eledim

panoramadaki footworks ayakkabı sürtmesine karşı stiği çok merak ettim alıcam işe yarar topuklarımın arkaları çok fena platform giymekten

sayfa 62 pata kremin yanındaki

O iğrenç bi fondöten ya ve evet haklısın o fondötenin renkleri biraz koyu...

* Katalogtaki fontötenlerin renkleri gerçekteki renklerle tabikide birbirine yakın ama ufakta olsa bi farklılık var.. Hatta bazılarında epey bi farklılık oluyor..

kızlar herkezı cok ozledım sekercık nurdı nevar neyok umarım ıyısınızdır unutmadım sızlerı calısmaya basladım oyuzden cok gıremıyorum artık

o zaman Calming effects rahatlatıcı fondöteni alıcam herkes hemfikir mi

benim aldıklarım her zaman tuttu bir kaç tane müşterim var zaten onlarda önceden kafalarına göre alırlardı beni dinlemezlerdi yok yok bu rengi alıcam falan diye ee bende ne yapıyım zorla aldırtamamki sonra pişman olup keşke senin sözünü dinleseydik derler belkide benim müşterilerin tenlerine uygun fondoten bulmak renklerle uyum sağlayabiliyor bilemiyorum canım ben genelde likit tavsiye ederim akmayan özelliği olduğu için tabi her cilt tipinede likit olmaz ciltleri normal,kuru olanlara ayrı özellikleri olan fondotenleri tavsiye ederim fondoten işi biraz zor transparan fondoten hiç kapatmıyor bence kendime almıştım direk iade etmiştim hiç kapatıcı özelliği yok mesela

Son düzenleme:

Evet canım tabikide öyle göreceli bir kavram bu.. Ben sadece kendi kullandıklarım hakkında tavsiye ediyorum, yorum yapıyorum , transparan fondötene gelnce gerçekten öyle yaa hala duruyor evde daha yeni aldık küfür ediyorla resmen bize, hiç ama hiç bi özelliği yok gözeneklere bi faydası olsa dicem onuda kapatmıyor.. Kimseye tavsiye etmem

tamamen katılıyorum

o fondoten güzel evet bende indirimdeyken 3 tane aldım ama yağlı ciltler için uygun değil benim cildimde yağlı fakat yinede aldım çünkü kapatıcılığı güzel gerçekten memnun kaldım ama benim favorim yinede cilt tonuyla uyumlu likit fondoten

benım okdar kuru bır cıldım varkı altına krem surup suruyorum fondotenı bazen :))

aynen tatlım iade etseydin keşke ben öyle memnun kalmadıklarımı iade ediyorum mesela kampanya 3 teydi sanırım bir kalpli kolye vardı mesela pahalı almıştım bi baktım kampanya 6 da inmiş daha fazla direk iade ettim kampanya 6 da alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…