benim sipariş takibinde de sevkiyata hazırlanıyor yazıyor tatlım hatta bu günkü gelen kampanya 5 teki siparişimde de teslim aldığım halde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor canım
kızlar kampanya 7 yi çok merak ediyorum çatlıcam
Aaa şaşırmış bu sistem :) desene belkide bizimkiler kargoya verilmiştir :) (İNŞALLAH )
arkadaşlar gozlukten alan wrmı
Benim 6 adet siparişim var canım gelsin siparişlerim fotoları atarım Diger resimli topiğe.
Benim 6 adet siparişim var canım gelsin siparişlerim fotoları atarım Diger resimli topiğe.
ya kızlar bnm faturam neden gözükmüo sizce bide işlendi dio daha önce böle bişi yazmamıştı gerçi yeni sayılırım ama ne zaman gelir sizce
kızlar cumartesi günü avondan bana katalog gönderilmiş eşim gitti almaya şimdi kargodan eğer k-7 ise hemen paylaşıcam
kızlar benımde siparişim sevkiyata hazırlanıyor dyr hala sabahtan beri böyle inşallah yarın gelir
canım siteden bir önceki sipariş takibine bak o sevkiyata hazırlanıyor diye gördüğün siparişinin kargoya verildiğini görebilrsin. bndede sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ama o şekilde bi baktım gönderi numarası falan var. direk sipariş takibine işlememişler bizde hala sevkiyatta sanıozMeğer kargoya verilmiş benimki.
kızlar cumartesi günü avondan bana katalog gönderilmiş eşim gitti almaya şimdi kargodan eğer k-7 ise hemen paylaşıcam
valla canlarım poşedi büyük bir istekle açtm ama içinden k-6 çıktı safmı bunlar ya sanki ben k-5te siparş girmemişm gbi katalog gönderiolar iyice saçmaladı avon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?