AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim sipariş takibinde de sevkiyata hazırlanıyor yazıyor tatlım hatta bu günkü gelen kampanya 5 teki siparişimde de teslim aldığım halde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor canım

Aaa şaşırmış bu sistem :) desene belkide bizimkiler kargoya verilmiştir :) (İNŞALLAH )

Aaa şaşırmış bu sistem :) desene belkide bizimkiler kargoya verilmiştir :) (İNŞALLAH )

bencede canım ben bu gün gelen siparişimi cuma günü saat 16.00 dan sonra verdim kampanya 6 daki siparişlerimi de saat 20.00 de yeni kampanya 6 başladığı zaman verdim düşünürsek bu gün kampanya 5 geldi kampanya 5 i cumartesi günü kargoya verdiler bu gün geldi kampanya 6 yı da bu gün verdilerse kargoya yarında kampanya 6 gelir evet canım hadi bakalım inşallah

Son düzenleme:
ay bendeki şansa ya kesin kredi limitine takılır bende iptal ettiririm diodum bi baktım işlendi yazıo fatura numarasıda var ama azçılmıo o da ya offf neden ben bu kadar şanssızım:84:

ya kızlar bnm faturam neden gözükmüo sizce bide işlendi dio daha önce böle bişi yazmamıştı gerçi yeni sayılırım ama ne zaman gelir sizce

kızlar cumartesi günü avondan bana katalog gönderilmiş eşim gitti almaya şimdi kargodan eğer k-7 ise hemen paylaşıcam

saçları ısı etkilerinden korumaya yardımcı şekillendirici kullanan var mı? Nasıl bir ürün? şekillendirici olduğu için tereddüt ediyorum sertleştiriyor mu, jöle köpük gibi bişey mi?

Son düzenleme:
kızlar benımde siparişim sevkiyata hazırlanıyor dyr hala sabahtan beri böyle inşallah yarın gelir

canım siteden bir önceki sipariş takibine bak o sevkiyata hazırlanıyor diye gördüğün siparişinin kargoya verildiğini görebilrsin. bndede sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ama o şekilde bi baktım gönderi numarası falan var. direk sipariş takibine işlememişler bizde hala sevkiyatta sanıoz Meğer kargoya verilmiş benimki.

benimki de kargoya verilmiş yarın gelir

valla canlarım poşedi büyük bir istekle açtm ama içinden k-6 çıktı safmı bunlar ya sanki ben k-5te siparş girmemişm gbi katalog gönderiolar iyice saçmaladı avon

valla canlarım poşedi büyük bir istekle açtm ama içinden k-6 çıktı safmı bunlar ya sanki ben k-5te siparş girmemişm gbi katalog gönderiolar iyice saçmaladı avon

Enemmm Gerçekten sapıtmışlar :) olsun şekerim canın sağolsun. yarın görürüz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…