AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

şekercik müşteri iletişim merkezini ara bi canım limit bilgilerini kontrol et araştırdım şimdi böyle bir bilgi buldum seninle paylaşmak istedim canım Kredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.

hımmm ben anladım sanırım son ödeme tarihi geçmiş borç nedeniyle beklemede olan siparişin ödeme yaptığın için kontrolden geçti göndercekler anlamına geliyor sanırım tatlım ayy bilmemki

Ya kızlar bugün yapı kredi atmden fatura yatırdım ilk faturam 110 tlydi 110 tl yatırdım yatırmasına ama hangi faturaya yatırıldıgı yazmıyo..
N'olcak?

Son düzenleme:
Ya kızlar bugün yapı kredi atmden fatura yatırdım ilk faturam 110 tlydi 110 tl yatırdım yatırmasına ama hangi faturaya yatırıldıgı yazmıyo..
N'olcak?

ben direk bankaya ödeme yaptığım için yada ödeme yaptırttığım için bilmiyorum canım yanlış bilgi vermek istemem o yüzden cevap veremiyorum

hmm ama o skldede anlasılır ya sureklı sureklı :)

bunu yapan sadece sen değilsinki canım çoğu arkadaşımız yapıyor ben sadece 1 kere yaptım o da iade etmem gerekenler vardı yani isteyerek yaptığım bir durum değildi o yüzden ama ilerde isteyerekte yaparım kargo ücretini bazen tamamlayamadığımız zamanlar olur zaten benim müşterim yok denecek kadar az kendime ve eşime alıyorum genelde hemde fazla fazla ama belki ilerde alıcak ihtiyacımız kalmıcak yada istediğimiz ürünlerde indirim olmucak o zaman bu taktiği yaparım hem o kadar çok arkadaş yapıyorki bunu bence çok zekice bir mantık bu bunu yapan arkadaşlarımıda taktir ediyorum ben kendimde yapınca kendimide taktir edicem seni nasıl arada farketsinler ki

benim ki de gelmedi daha

bende çok merak ediyorum serelim :) benim siparişler hala sevkiyata hazırlanıyor .(

benim sipariş takibinde de sevkiyata hazırlanıyor yazıyor tatlım hatta bu günkü gelen kampanya 5 teki siparişimde de teslim aldığım halde sevkiyata hazırlanıyor yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…