AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ikşahcım bir daha bizleri bırakıp gitme sen olmasan buranın tadı yok heyacan kalmıyor topikte seni seviyoruz ilşahhh

Son düzenleme:

hmm anladm cnm peki kargo sıfırlama urunu oluyomu avonda ?

olmuyor canım avonda öyle bir şey yok tatlım ama arkadaşlarında dediği gibi önce tamamlarsın 85 e mesela sonra iade edersin iade etmek istediğin fazladan sipariş verdiğin ürünleri o şekildede kargo ücreti ödemezsin

kızlar k6 kataloğu ıade edebılırmıyım bu donemde ?
elımde ıkı dene var fazla
ama şöyle ; k6 siparişlerimi verdım
kabul edılır mı?

Son düzenleme:

kızlar hala aynı yazıyor ya kredi kontrol iptal ne demek daha önce hiç gören olmadı mı?

kızlar hala aynı yazıyor ya kredi kontrol iptal ne demek daha önce hiç gören olmadı mı?

benim hiç başıma böyle bir olay gelmediği için canım cevap veremiyorum ama mantıken kredi kontrolun yapılmış iptalmi edilmiş siparişlerin onumu demek istiyor acaba yoksa kredi kontrolün yapılmış kontrol bitmiş onaylanmışmı bilmemki :44:

Müşteri hizmetleriyle görüşsene bi canım :44:

aradım geçen hafta canım kampanya 6 daki ilk siparişiniz ile gönderilecektir dedi ama hala yok acaba sadece bize ait fırsat köşesinden sipariş verdiğim içinmi yollamadılar ki yakında kampanya 6 kataloğundan da sipariş vericem eğer yollamazlarsa tekrar arayım bakalım tatlım

ay hayatım yaaa gümledi mi siparişlerim?
ilkşah olsa bilirdi muhakkak başına gelmiştir daha önce onun.
bi de3 aynı sayfada üstte açıklamalr yazıyor ya işte kredi kontrol beklemede: .... demek gibi. orda da geçmiyor bu ifade ne demek şaşırdım.
ama sanırım siparişim iptal olsa haberim olurdu dimi.
yalnız faturalanmamış veya kargoya verilmemi,ş onları da kontrol ettim yok bişey.
nasıl unuttum son aylarda hep unutuyorum borcun vadesini. nasıl yapıyorum bu hatayı bilmiyorum. bide üstüne son günü sipariş verdim neyime benim sipariş!

bilmiyorum ki canım istersen hemen ara müşteri hizmetlerini onlardan bilgi al bakalım onlar ne dicekler

serelim canım ellerinde yoksa göndermezler ama mutlaka geç de olsa gelecektir merak etme.

evet tatlım biliyorum mutlaka gönderirler daha öncede geldi başıma 3_4 ay beklemiştim göndermişlerdi ama sabırsızlanıyorum artık genelde herkese geldi birde o yüzden ayrıca müşteri hizmetlerini aradım kampanya 6 daki ilk siparişinizle gönderilecektir dediği için merakta kaldım :44:

bilmiyorum ki canım istersen hemen ara müşteri hizmetlerini onlardan bilgi al bakalım onlar ne dicekler
ay müşteri hizmetlerini ne zaman arasam 15 dk sürüyor konuşmamız. sinir oluyorum!

hmm o zaman bu siparişinle gelmesi lazım
bana da ilk siparişimle sözde boya gelcekti ama gelir mi bilmem:) siparişi akıbetinden şüpheliyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…