8.5 yüksek değil bence tatlım değdiğini düşünüyorum :82:
kargo ödememek için cnm
ama yazın bu limit düşüyo
bi de mesela 50-60 tllik siparişim varsa 85lik veriyorum sonra kalanı almayacak olursam iade ediyorum problem olmuyor
bazen extraları da beğendiğim oluyo hatta[/QU
evet aslnda cok degıl ama boyle 1 e 2 ye dusmezmı ya ::)) dusmessede olcaz artık avon super bence
evet canım aynen öyle 85 tl sipariş verirsen kargo ücreti ödemiyorsun
hmm anladm cnm peki kargo sıfırlama urunu oluyomu avonda ?
kızlar k6 kataloğu ıade edebılırmıyım bu donemde ?
elımde ıkı dene var fazla
ama şöyle ; k6 siparişlerimi verdım
kabul edılır mı?
eğer kullanılmadıysa iade edebilirsin canım
kızlar ya benim son kargomda olanları biliyosnuzdur bilmeyenler için bi daha anlatayım:
perş akşamı ben son bir sipariş verdim k5 ten
ama daha önceki kargomun son ödemesi o günmüş ben unutmuşum bu nedenle sipariş faturalanmadı ama cuma sabahı erkenden ödedim atmden o gün de faturalanmadı
bugün az önce baktım kredi kontrol iptal yazıyodu ne demek bu sonra baktım benm ödemelerimde cuma yaptığım ödeme görünüyo acaba faturalancak ve gelcek mi ben o 45lik paketten sipariş vermiştim kaçırmayayım bir de?
kızlar hala aynı yazıyor ya kredi kontrol iptal ne demek daha önce hiç gören olmadı mı?
kampanya 6 daki sipariş takibime baktım yine 6 lı çatal bıçak setimi yollamıyor avon :84:
Müşteri hizmetleriyle görüşsene bi canım :44:
benim hiç başıma böyle bir olay gelmediği için canım cevap veremiyorum ama mantıken kredi kontrolun yapılmış iptalmi edilmiş siparişlerin onumu demek istiyor acaba yoksa kredi kontrolün yapılmış kontrol bitmiş onaylanmışmı bilmemki :44:
ay hayatım yaaa gümledi mi siparişlerim?
ilkşah olsa bilirdi muhakkak başına gelmiştir daha önce onun.
bi de3 aynı sayfada üstte açıklamalr yazıyor ya işte kredi kontrol beklemede: .... demek gibi. orda da geçmiyor bu ifade ne demek şaşırdım.
ama sanırım siparişim iptal olsa haberim olurdu dimi.
yalnız faturalanmamış veya kargoya verilmemi,ş onları da kontrol ettim yok bişey.
nasıl unuttum son aylarda hep unutuyorum borcun vadesini. nasıl yapıyorum bu hatayı bilmiyorum. bide üstüne son günü sipariş verdim neyime benim sipariş!
serelim canım ellerinde yoksa göndermezler ama mutlaka geç de olsa gelecektir merak etme.
ay müşteri hizmetlerini ne zaman arasam 15 dk sürüyor konuşmamız. sinir oluyorum!bilmiyorum ki canım istersen hemen ara müşteri hizmetlerini onlardan bilgi al bakalım onlar ne dicekler
evet tatlım biliyorum mutlaka gönderirler daha öncede geldi başıma 3_4 ay beklemiştim göndermişlerdi ama sabırsızlanıyorum artık genelde herkese geldi birde o yüzden ayrıca müşteri hizmetlerini aradım kampanya 6 daki ilk siparişinizle gönderilecektir dediği için merakta kaldım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?