AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

saçları ısı etkilerinden korumaya yardımcı şekillendirici kullanan var mı? Nasıl bir ürün? şekillendirici olduğu için tereddüt ediyorum sertleştiriyor mu, jöle köpük gibi bişey mi?

hayır su gibi saçları hiç etkilemiyor sadece ısı ile şekillendirmeden koruyor

valla canlarım poşedi büyük bir istekle açtm ama içinden k-6 çıktı safmı bunlar ya sanki ben k-5te siparş girmemişm gbi katalog gönderiolar iyice saçmaladı avon

ee canım ne zmana kaldı bizim kataloğ şimdi ne zaman k7 ulaşır eline bi daha ki siparişe mi artık:26:

sen mi paylaşacaksın canım o zman kataloğu ilkşahın kataloğ yattı sen paylaşabilirsen sen paylaş kataloğla panaromayı canımherkes merak ediyor

yarın ilkşah paylaşır canım ilkşaha da gelmezse ki sanmıyorum en son ihtimal o zaman ben paylaşırım

soruma cvp vercek kimse yok mu?

herkese slm arkadaşlar birkaç sorum var sizlere .şu orta sayfadan 20 tllik alışverişe 6 tl olan edt varya kokusu nsl bilen varmı acaba değermi almaya.birde o parfümmü yoksa deodorantmı.birde aklım gözlükte kaldı ama o fiyata gözlük alınırmı gözü bozmaz mı sizce ne düşünüyorsunuz. he arkadaşlar en önemlisini unuttum.şu erkek saat ve kol düğmeli takım varya alan olmuşmuydu nsl sanki iyi duruyor yorumlarınızı bekliyorum lütfen..

öncelikle canım ice sheers edt ten bahsediyorsun o edt nin gerçek fiyatı katalogta pahalı 20.00 tl lik alışveriş yaparsan sana daha uygun geliyor bence o sayfalarda almak istediğin ürünler varsa o parfüm fazlasıyla değer deodarant değil parfüm canım ama edp değil edt parfümlerden gözlük için yorum yapamıycam çünkü ben güneşe bakamam ben polarize gözlükleri tercih ettiğim için o yüzden benim tercih edeceğim bir gözlük değil diye düşünüyorum

ben ilkşaha ulaşmıştır diye hiç ilgilenmedim yarın paylaşırız artık

inanılmaz yorgunum kızlar ablamların taşınma işi vardı hiç bakamadım buralara

sen mi paylaşacaksın canım o zman kataloğu ilkşahın kataloğ yattı sen paylaşabilirsen sen paylaş kataloğla panaromayı canımherkes merak ediyor

ee canım ne zmana kaldı bizim kataloğ şimdi ne zaman k7 ulaşır eline bi daha ki siparişe mi artık:26:

siparişlerim yolda benm avon aras kargo ile ekstra katalog göndermiş nie ise artık herneyse sabah 10-11 gbi gelir siparişlerim zaten herzaman böyle oluo çekerim foto öğle arası yayınlarım kızlar okiş hiç yarı yolda bırakmadım sizleri bırakmamda canlarım biliosunuz beni

yok bitanem ondan demedim biliyorum yarı yolda bırakmayacağını dediğimi yanlış anlama canım

Son düzenleme:
slm kızlar
bişey soracagım fiorella ring inci taşlı bir yüzük var onu sipariş vermek istiyorum ama kataloğ daki gibi güzel ve incisi büyükmü alan vaya sipariş veren oldumu

Son düzenleme:
slm kızlar
bişey soracagım fiorella ring inci taşlı bir yüzük var onu sipariş vermek istiyorum ama kataloğ daki gibi güzel ve incisi büyükmü alan vaya sipariş veren oldumu

Ben daha önceki kampanyalarda sipariş vermiştim canım aynen öle büyük ıncısı çok şık duruyor Bide etrafı sırf taş pırıl pırıl parlıyor. Parmakları dolgun olanlara daha çok yakışır diye düşünüyorum.

teşekkür ederim cvp için ama benim parmagım çok ince en küçügü sipariş verecektim bende orta parmagıma taksam nasıl olur acaba

kızlar siparişlerim geldi k7 avon yenılık yapmış indirim broşüründe kahvaltı seti, şekerlik ,salata kasesi plaj çantaları var panorama da ise renkli saatler gelmiş turkuaz ve pembe çok hoşuma gtti katolog da ise pırıltılı göz kalemleri süper shock rimel ındrmde celarskin maskeler yarı fıyatına parfumler ındırımde.
k7 hoşuma gtti

ilkşah yüklese biran önce bende çok merak ediyorum canım bilgisayar başında bekliyorum ama hala açmadı

ben geldiiiimmmmm kargoyu aradım birazdan bizim sokağa gelecekmiş kargocu arkidaşlarım yoğunluk varmış bugn herkesn avon kolileri geldi ya ama katalog bombaymış gelen arkadşlardan bilgi aldm

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çekiorum hemmmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…