AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

katalog cıvıl cıvıl ne alacağımı şaşırdım ya her gördümden almak istiyorum sizdede öyle oluyormu kızlar

kızlar merhaba ben bişiy sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz

avonun chic deodorant serisinin hangii renkli olan kokuları daha güzel doğumumda hastanede kullanmak için istiyorumda

birde güneşsiz bronzlaştırıcı kullanan varmı nasıl

yüzüü sarımsıı yapıyormu kaç gün kalıyo ciltte:44:

kızlar güneş gözlüğünün resmini çekip koydum bu arada yenı katolog süper saatleri çok begendım 50 tl olması da guzel avon batırdın beni.

kızlar güneş gözlüğünün resmini çekip koydum bu arada yenı katolog süper saatleri çok begendım 50 tl olması da guzel avon batırdın beni.

birinci dönem öğretmenlk yaptım ikinci dönem kpss için bıraktım. maaşımın hepsi avona gitti diyebilirm şimdide eşime aldırıyorum

evet canım ya banada aynı şey olmuş. Müşterim treslle istedi onun yerine bu olur mu şimdi? Avonu aradım neymiş stokda yokmuş. Zor durumda kalmamız için böyle göndermişler...

kötü olmuş ben karışıklık olmuştur diye düşünmüştüm ama

bu da benden olsun kızlar
gözlük süper ama ben güneş gözlüğü kullanamıorum 3 numara kör olduğumdan e gözlerde hassas lens takamıorum of hiçbirzaman güneş gözlüğü keyfi çıkaramadım

Son düzenleme:
maşallah demeden geçemeyeceğim çok yakışmış

ben arada giirp okuyordum yazılarınızı burda ama ne kadar güzel bir sohbetiniz varmış bu zaman kadar fazla ktılamadığıma üzüldüm

neyseki boylarım gelmiş kahve yapıcam bakalım nasıl olcak tabi altta kızıl olunca ne çıkacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…