neyseki boylarım gelmiş kahve yapıcam bakalım nasıl olcak tabi altta kızıl olunca ne çıkacak merak ediyorum
kızlar merhaba ben bişiy sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz
avonun chic deodorant serisinin hangii renkli olan kokuları daha güzel doğumumda hastanede kullanmak için istiyorumda
birde güneşsiz bronzlaştırıcı kullanan varmı nasıl
yüzüü sarımsıı yapıyormu kaç gün kalıyo ciltte:44:
kızlar merhaba ben bişiy sormak istiyorum yardımcı olurmusunuz
avonun chic deodorant serisinin hangii renkli olan kokuları daha güzel doğumumda hastanede kullanmak için istiyorumda
birde güneşsiz bronzlaştırıcı kullanan varmı nasıl
yüzüü sarımsıı yapıyormu kaç gün kalıyo ciltte
bu da benden olsun kızlar
gözlük süper ama ben güneş gözlüğü kullanamıorum 3 numara kör olduğumdane gözlerde hassas lens takamıorum of hiçbirzaman güneş gözlüğü keyfi çıkaramadım
bu avondan bi gozlukmu cnm çok yakımıs maşallah
o gözlük siyahmöı acabaa ?
sakın alma cnm çok kötü yapıor sarartıro artı kısa bir süre sonra renk dağılıo değişio suratın pismiş gibi görünüo vücut içn olanını ise hiç alma anında koyulaştırıo birkaç gün çıkmıo eğer dengeli süremezsen mahvolursn
kızlar birşey sorucam ben faturamı hep atmden yatırıyordum otomatik ödeme talimatımda var ama avon hala çekmemiş parayı ben yatırmaya çalıştım ama hesabınızda ödenecek faturatura bulunmamaktadır yazıyoriş bankasından yatırıyordum hep diğer bankaların atmlerinden da yapma imkanım var mı?
bilgisi olan yok mu?
bilgisi olan yok mu?
bilgisi olan yok mu?
canım ben atmden yatırmadığım için hiç bilgim yok o yüzden soruna cevap vermedim bu sefer içerden yatırmayı dene bankadan yani
tatlım daha önce başıma böyle bir şey gelmediği için ne yapılamalı bilmiyorum ama arasan belki öğrenirsin
atmden hesabınamı para yatırıosn avondan baktınmı çekmemişmi parayı eğer çekmediyse avonun sitesine gir otomatk çektir
hayır su gibi saçları hiç etkilemiyor sadece ısı ile şekillendirmeden koruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?