AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

neyseki boylarım gelmiş kahve yapıcam bakalım nasıl olcak tabi altta kızıl olunca ne çıkacak merak ediyorum

güzel olur inşallah bende deneyeceğim ama bakır kızıl dore öyle bir şey istiyorum kafamda tam karar veremiyorum bakalım bir kataloğuma kavuşayım da

kimse bilmiyormu

kızlar birşey sorucam ben faturamı hep atmden yatırıyordum otomatik ödeme talimatımda var ama avon hala çekmemiş parayı ben yatırmaya çalıştım ama hesabınızda ödenecek faturatura bulunmamaktadır yazıyoriş bankasından yatırıyordum hep diğer bankaların atmlerinden da yapma imkanım var mı?

sakın alma cnm çok kötü yapıor sarartıro artı kısa bir süre sonra renk dağılıo değişio suratın pismiş gibi görünüo vücut içn olanını ise hiç alma anında koyulaştırıo birkaç gün çıkmıo eğer dengeli süremezsen mahvolursn

çok tşkr ederim cnm

bilgisi olan yok mu?

atmden hesabınamı para yatırıosn avondan baktınmı çekmemişmi parayı eğer çekmediyse avonun sitesine gir otomatk çektir

hesabıma yatırıyorum evet avonda hala gecikmiş borç yazıyo bugün gecikeli borç 11 gün oldu umarım bir sorunla karşılaşmam

eline sağlık ilkişahçım yine eklemişin süper ben bayıldım yeni kataloga helede indirim broşüründeki kahvaltı setine ama indirim broşüründe kalmazki ben sipariş vererne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…