bilmiyorumki tatlım siyah cerceve uzerıne ya mor bugulu gıbı ya sıyah bugulu bazn degısık cıkabılıyo cunku..
kızlar hani numune setleri panoroma hediyelerine sayılıyormu
Kızlar hani numune setleri panoroma hediyelerine sayılıyormu
hesabıma yatırıyorum evet avonda hala gecikmiş borç yazıyo bugün gecikeli borç 11 gün oldu umarım bir sorunla karşılaşmam
ilksah mini katalog diye birşey var bide bu ay o yokmu sende? veya resmlerini koydunda benmi seçemedim ?
cnm avonun sitesine gir ödemeler bölümünden işaretle faturanı otomatik ödemeyi seç ödeme butonuna tıkla öde
yok kuzum gelmedi paralı o sanırm öyle bişeydi
10 lu k7 kataloğu sipariş edenlere 3 adet mini katalog hediyeymiş ben katalog siparişi vermemiştim şimdilik gelen varmı acaba
tasha edt nin kokusunu hatırlayan varmı sipariş vericem de ben hatırlayamadım çünkü hiç siparişim olmamıştı o kokudan kokusunuda bilmiyorum bilen varmı acaba
cnm çok ağır bi koku.tabiki zevk meselesi ama ben hiç haz etmiorum o parfümden.
katalogtaki bazı ürünler var içinde kolyeler ojeler falan birde panaromadaki saatler parfümler 9 dada perceive parfüm çıkarcakmış o blue vardı ya şişesi değişim o burç kolyeleri saç bakım kremi tanıtımları var(bunların kodları yok demekki sipariş verilemiyo ) yani ayrı bişey yok
10 lu k7 kataloğu sipariş edenlere 3 adet mini katalog hediyeymiş ben katalog siparişi vermemiştim şimdilik gelen varmı acaba
sayılıyor cnm.......
tatlım ağır kokular benim başımı ağrıtıyor sipariş listemden çıkartayım o zaman soruma yanıt verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim
biraz saçma soru olcak ama panaroma hediyesi ne demekki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?