AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bişi sorucam nceden konuşulmuşsa özürr.. şu mini katalogda neler var göremedim k7 kataloğunun sayfasında ve bu arada panoramaya bayıldım hediyelerede 550 biraz zor ama istiorum onları uğraşıcam

kızlar 10 adet K7 sipariş veripte mini kataloğu gelmeyen varmı bana yollamamışlar yaa niden acaba ?

kızlkarrr bişe sorcammm..
22.04..son ödeme tarihmişş benm avon borcu için ama unutmuusm..cuma gnu yatırabilirm ancak parayıda...bi sorun olurmukiii?? baya geciikmişş cnküü

60 gün gecikmeden aciz gelmio cnm günde %0,15 faiz koyuo yani örneğin 100 tllik borcun varsa günlük 15 kuruş faiz koyuor

Son düzenleme:

hımmm ben anladım sanırım son ödeme tarihi geçmiş borç nedeniyle beklemede olan siparişin ödeme yaptığın için kontrolden geçti göndercekler anlamına geliyor sanırım tatlım ayy bilmemki
cnm bugün müşteri hizmetlerini aradım sordum meğer benm sipariş toptan iptal edilmiş! k5in son siparişi gelmicekkkk nyse kısmet böyleymiş napiim
dün giremedim kkya kataloga bakıcam :) meraktayım yaniii
nasılsınızz

evet sonunda buldum katalog linkini ve beğendim gayet güzel bi, katalog yalnız ben bu ay avondan alacaklarımın çoğunu iptal etmem lazım zira başka bi yere de üye oldum baya bi ödicem:) bkalaım sonum nolcak?

ayy kızlar ya ben tam bi gerizekalıyım hawaian edt deil de vücut losyonu siparişi vermişim kataloğu da yanlış vermiştim offf

Merhaba=)
Ben de yeni temsilci oldum.Ödemeler için birkaç sorum olacaktı.Benim bir banka hesabım yok.Daha doğrusu var ama ziraat bankasında ve o annemin maaşını aldığım için açılmış.Avon ödemeleri için genelde iş bankasını tavsiye ediyorlar ama herhangi bir bankaya da temsilci olduğumuzu bildirip numaramızı verebiliyor muyuz hesap açtırırken.Yada bu ziraat bankasında olan hesabım için temsilci olduğumu bildirip numaramı söyleyebiliyor muyum ?

Birde ödemeler siparişlerin teslimatından sonra genelde kaç zaman içinde yapılıyor?

canım en temizi işbank hesabı açtır otomatik ödeme talimatı ver ben öle yaptım rahatım uğraşma onca şeyle.o verdiğin sparişe göre değişio sanırım benim genelde 15 gün oluo yatırma sürem ama fazla sparişlerde 1 aya kadar çıkıomuş

Eğer hesap varsa 85 tl altı 15 gün 150 tl ve üzeri için 30 gün . Eğer hesap yoksa bütün faturalar 15 gün içinde ödeniyor .

slm kızlar bi kaç sorum olacak da panaromdaki jel göz kalemleri hangi renk tam göremedim?Kira koleksiyonundaki yüzük 6_8 ve 10 numara değil mi?just play erkek edt parfüm 25 milim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…