kızlkarrr bişe sorcammm..
22.04..son ödeme tarihmişş benm avon borcu için ama unutmuusm..cuma gnu yatırabilirm ancak parayıda...bi sorun olurmukiii?? baya geciikmişş cnküü
az bişey faiz oluyor ya ama sonraki kataloğa yansıyo
kızlkarrr bişe sorcammm..
22.04..son ödeme tarihmişş benm avon borcu için ama unutmuusm..cuma gnu yatırabilirm ancak parayıda...bi sorun olurmukiii?? baya geciikmişş cnküü
şekercik müşteri iletişim merkezini ara bi canım limit bilgilerini kontrol et araştırdım şimdi böyle bir bilgi buldum seninle paylaşmak istedim canımKredi Kontrol - Sipariş Limiti ==> Alt veya üst sipariş limiti nedeniyle sipariş beklemede. Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak limit bilgilerinizi kontrol edebilirsiniz.
cnm bugün müşteri hizmetlerini aradım sordum meğer benm sipariş toptan iptal edilmiş! k5in son siparişi gelmicekkkk nyse kısmet böyleymiş napiimhımmm ben anladım sanırım son ödeme tarihi geçmiş borç nedeniyle beklemede olan siparişin ödeme yaptığın için kontrolden geçti göndercekler anlamına geliyor sanırım tatlım ayy bilmemki
kızlar 10 adet K7 sipariş veripte mini kataloğu gelmeyen varmı bana yollamamışlar yaa niden acaba ?
Merhaba=)
Ben de yeni temsilci oldum.Ödemeler için birkaç sorum olacaktı.Benim bir banka hesabım yok.Daha doğrusu var ama ziraat bankasında ve o annemin maaşını aldığım için açılmış.Avon ödemeleri için genelde iş bankasını tavsiye ediyorlar ama herhangi bir bankaya da temsilci olduğumuzu bildirip numaramızı verebiliyor muyuz hesap açtırırken.Yada bu ziraat bankasında olan hesabım için temsilci olduğumu bildirip numaramı söyleyebiliyor muyum ?
Birde ödemeler siparişlerin teslimatından sonra genelde kaç zaman içinde yapılıyor?
canım en temizi işbank hesabı açtır otomatik ödeme talimatı ver ben öle yaptım rahatım uğraşma onca şeyle.o verdiğin sparişe göre değişio sanırım benim genelde 15 gün oluo yatırma sürem ama fazla sparişlerde 1 aya kadar çıkıomuş
Teşekkür ederim canım.Öyle yapayım ben de.İlk defa hesap açtırıcam biraz tedirginim=)
ayy umarım siyahtır cnm ya avon hep kahve veriyor gözlükleri bu seferde şaşırtsın siyah versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?