slm kızlar k6 dan güneş gözlüğü siparişlerim vardı. ktlgta satış fiyatı 12.90 gelen faturaya baktım gelişi de 12.90 yazıyo. bir yanlışlık mı var yoksa bu gözlüklar karsız mı satılıyo bilgisi olan var mı?
Kızlar bakın ne dicem.
Avonun bi sıvı sabunu vardı Naturals salatalık ve kavunlu.
Ben çok beğenmiştim onu ya bu katalogta yok hatta ben baya önce almıştım onu o zamandan beri yok.
Acaba kaldırıldı mı?
Avonun ona benzer ürünlerini ben hep 1 katalogta görüorum sonra yok oluolar neden ki:44:
İstiorum ben onu yaa
Hatırlamayanlar için foto eklicem.
Eki Görüntüle 197510
naturalsın salatalık ve kavun özlü sıvı sabunu kaldırıldı canım roll on u da vardı o da kaldırıldı
Kızlar perfect wear rujlar hala varmı avonda ben mi göremedm :44: birde kalıcılığı nasıl uzun mu gerçrekten
Of olamaz ya.
Çok sevmiştim.
Neyse artık saol
Peki 26sında sadece k5'in sparişleri mi çekilir?
k6'yı da istemez heralde :44:
k5 in ödeme günü 26 sında geldiyse o zaman onu ödemen gerekir tatlım k6 nın ödeme günü gelmeden istemez yani ama sen istersen erkende ödeyebilirsin tabi
slm kızlar bugun baya bi iadem vardı kargoda bana gelmicekti normalde bugun gunu kargo gelir benim siparişim olmadığı için gelmicekti 1 milyara yakında iadem vardı kapının önünde yurtiçi kargoyu gördüm adamlar dağıtıyorlardı beni görünce durdular bende hemen iadeleri verdim çok şükür kurtuldum zaten 2-3 gün sonrada paraları yatacaktı oh iyi oldu düşer faturadan para yatırmak zorunda kalmam..
kızlar gönderilmeyen bir ürünüm vardı. ürün fiyatı faturaya işlemişti. ürününüz bir sonraki siparişte gelicek demişler. sonraki siparişimde ürün geldi fakat yine faturaya işlemiş. yani bir ürün iki kez fiyatlandırılmış oldu.
aksesuarlarda geliş fiyatı yok diye biliyorum.bi kere kızmızı bi çanta vardı 29.90'a.ben fiyat listesinden değilde kafamdan hesaplıyorum hep.gelişi uygun geldi.çanta geldi faturayı gördüm ve patladım
gelmeyen ürününün yan tarafında çarpılar varmıydı tatlım gelmeyen ürünün
serelim 2 faturada da çarpı yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?