Kızlar avonun gözlüğünden sipariş verdim..Alanlarınız varmı nasıl ?
avon kataloğundan avewin 50 faktörlük güneş kremini alacam ama karar veremiyorum sizce nasıl
bence denemeden gözlük alınmaz...
kızlar slm nasılsınız internet yoktu bi kaç gün giremedim çok özledim sizleri ben gözlükten aldım miyop var 2 derece gözlükçüye gittim numaralı cam taktırcam çokta fiyat söylemediler bana gözlüğe gelince şık sade bi gözlük füme renkli ben kahverengi bekliyordum
Canım memleketimde pahalı söylemişlerdi şimdi ablamın yanındayım küçük bir ilçe 2 dereceye 50 tlye yaptırdım ablamda yaptıracaktı onun 4 derece 60 tl dedi kaliteli sizden olursa dedik gözlük 200 tlyi buluyor ama o kadar önemli değil güneşe çıkınca takacaksanız dedi gözlükçü
Evet öle ama alanlar hiç pişman olmadı canım 6 adet sipariş verdim herkes çok memnun kaldı :)
Evet öle ama alanlar hiç pişman olmadı canım 6 adet sipariş verdim herkes çok memnun kaldı :)
kızlar az önce kataloğa baktım yeni çıkan romantic voyage parfümünden sipariş verdim ama 30 ml yazıyor ben normal diğer parfümler gibi 50 ml sanıyordum hiç dikkat etmedim acaba basımda mı bi hata var umarım 30 ml değildir..:26:
Serelimmmm selam!
Bişey sorcam ya benim k5 için daha ödeme zamanım gelmedi 26sında sanırım otomatik çekilcek.
ben şimdi k6 için spariş girsem kabul edilir mi?
selam tatlım k 6 için verebilirsin siparişlerini kabul edilir
bayanlar k6 da sayfa 95 te skin so softun tüy dökücü kremi var. 2.5 dakikada istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar yazıyor.kullanan var mı? eğer işe yarıyosa (jilet gibi çıkarmıyosa) mutlaka almayı düşünüyorum bundan.daha önce başka bi markanın tüy dökücü kremini kullandım fakat hiç bi işe yaramamıştı.bi tek tüy bile dökmemişti.acaba bu da onun gibi midir? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?