Ertesi gün çıkarcağını sanmam ya ben avonunkini kullanmadım ama diğerleri (sesu hariç o zaten olduğu gibi bırakıo) 1-1.5 hafta içersinde çıkarıo.bi dene istersen avonunkini.bizimle de paylaş merak ettim :)
siparişlerimi veriyim de kullandığım zaman sonucu yazarımmdenemediğim şey kalmadı yeter artık yaaa :2:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorm :) 3 aylık temsilciyim ve bugün kargom geldiiiiii :))) :))
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorm :) 3 aylık temsilciyim ve bugün kargom geldiiiiii :))) :))
hoşgeldin zeynep
hoşgeldin cnm aramıza:)
kızlar slm nasılsınız internet yoktu bi kaç gün giremedim çok özledim sizleri ben gözlükten aldım miyop var 2 derece gözlükçüye gittim numaralı cam taktırcam çokta fiyat söylemediler bana gözlüğe gelince şık sade bi gözlük füme renkli ben kahverengi bekliyordum
canm ben o ürünü kullanmadım ama avonun skin so soft adlı traş jelinden aldım bi de tüy azaltıcı kreminden aldım ikisi geçen indirimdeydi ya, bi süredir kullanıyorum ikisinide. eskiden jiletle aldığımda tahriş ediyordu ve ertesi gün çıkarıyordu şimdi sadece banyoda jelle jileti kullanıyorum üstüne de tüy azaltıcı kremden sürüyorum o kadar yani her gün de o kremi kullanmıyorum ama ciddi anlamda tüylerde azalma hissettim ve çok da sevindim ikide bir uğraşmıyorum:) ama başka görüş de alın isterseniz. ben tavsiye ediyorum kremi özellikle...
bayanlar k6 da sayfa 95 te skin so softun tüy dökücü kremi var. 2.5 dakikada istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar yazıyor.kullanan var mı? eğer işe yarıyosa (jilet gibi çıkarmıyosa) mutlaka almayı düşünüyorum bundan.daha önce başka bi markanın tüy dökücü kremini kullandım fakat hiç bi işe yaramamıştı.bi tek tüy bile dökmemişti.acaba bu da onun gibi midir? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Ben bikini bölgesi için olan tüy dökücüden kullandım memnun kaldım tüyler jilet gibi sert çıkmıyor yumuşak çıkıyor umarım sende memnun kalırsın.:)
Gelişi yok canım 12.90 tl gelişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?