AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet ya sesu

evet doğru haklısın jilet gibi çıkarır.ben yanlış yazmışım ya aslında demek istediğim hemen ertesi gününe mi çıkarıyo tüyleri ? yoksa 1 haftaya falan mı çıkıyo ?

Ertesi gün çıkarcağını sanmam ya ben avonunkini kullanmadım ama diğerleri (sesu hariç o zaten olduğu gibi bırakıo ) 1-1.5 hafta içersinde çıkarıo.bi dene istersen avonunkini.bizimle de paylaş merak ettim :)

siparişlerimi veriyim de kullandığım zaman sonucu yazarımm denemediğim şey kalmadı yeter artık yaaa :2:

selam hatunlar
bi bakiim ddim napıyorsunuz dieee

ben henüz sipariş vermedim beklemedeyim:) sizdne gelen yorumlaır okuyorum şimdilik...
ben de gözlük kullanıyorum o nedenle güneş gözlüğü alamam bi de geçenki avon üneş gözlüğünden almıştım ama yüüzme büyük geldi iade etmek zorunda kaldım utanıyorum artık iade etmekten en iyisi deneyip almak serelime bu konuda katılıyorum benm yüzümde de uzun ve ince. gözlükler pek yakışmaz...
he o kadar ucuzsa cam taktırmak alırım bi üneş gözlüğü numaralı cam taktırırım ben de şu mıknatıslı olanlardan alayım diyordum ama gidip almya da üşeniyordum daha da yeni dğeiştirdim camları.
bu arada göz numaram 3,5; baya ileri üstelik astigmatım da var maalesef bi de gözlerimde güneş alerjisi var hemen yaşarır şıpır şıpır geziyorum sokağa çıkamıyorum hava güneşliyse

siparişlerimi veriyim de kullandığım zaman sonucu yazarımm denemediğim şey kalmadı yeter artık yaaa :2:

canm ben o ürünü kullanmadım ama avonun skin so soft adlı traş jelinden aldım bi de tüy azaltıcı kreminden aldım ikisi geçen indirimdeydi ya, bi süredir kullanıyorum ikisinide. eskiden jiletle aldığımda tahriş ediyordu ve ertesi gün çıkarıyordu şimdi sadece banyoda jelle jileti kullanıyorum üstüne de tüy azaltıcı kremden sürüyorum o kadar yani her gün de o kremi kullanmıyorum ama ciddi anlamda tüylerde azalma hissettim ve çok da sevindim ikide bir uğraşmıyorum:) ama başka görüş de alın isterseniz. ben tavsiye ediyorum kremi özellikle...

nasıl fume cnm ya katalogda kahverengı degılmydı gozluk:S

evet ben de şuan onu kullanıyorum indirimde diye kapmıştım ben de ama yine de traj jeliyle de alınca da tüy kökleri belli oluyor pürüzsüz durmuyor.o tüydökücü kremi kullanırsam belki daha iyi gelir.yumuşak ve pürüzsüz olmasını istiyorum ben :26:

Ben bikini bölgesi için olan tüy dökücüden kullandım memnun kaldım tüyler jilet gibi sert çıkmıyor yumuşak çıkıyor umarım sende memnun kalırsın.:)

slm kızlar k6 dan güneş gözlüğü siparişlerim vardı. ktlgta satış fiyatı 12.90 gelen faturaya baktım gelişi de 12.90 yazıyo. bir yanlışlık mı var yoksa bu gözlüklar karsız mı satılıyo bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…