AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar merhaba...ben k5 döneminde takım öncüsü oldum.4 tane temsilci buldum kayıtları yapıldı.benim bağlı olduğum hanımefendi bana temsilci bulunduğu takdirde para kazanacağımı söylemişti.şöyle oldu,bu 4 üyeden bir tanesi k5 te sipariş vermedi.benim üstüm olan bayanda o sipariş vermediği için para falan alamıycaksın dedi.para için bütün temsilcilerin sipariş vermesi şart mı???derdim para değil zaten ama bana en başta böyle bişey söylememişti.birde dün geldi eve dediki,eğer k6 döneminde 6 tane üye bulursan 120 tl yatıcak hesabına dedi...valla ben bişey anlamadım.size güvendiğim ve cevabı olduğunu bildiğim için soruyorum.şimdiden teşekkürler..:)

avon cok alem yaa :)) 17tl lik kahvaltı setini panoroma koyuyo 300 500 tl yap göndereyim diye e tabi kimse de ugrasmyo. gönderemeyince bari indirim bros koyim de sürümden kazaayım demis heralde hey ALLAH ım ya :))

çarşamba günü sipariş vermiştim biraz önce geldi ben pazartesi gelir sanıyodum

çarşambamı çok sürmüş yinede cnm benm çarşamba verdiğim perşembe sabah elimde oluo

cnm rica etsem 2 faturayı fotoğrf çekebilrmisin göreyim bi belki yardımcı olabilirim çünkü hiç böyle yanlışlık olmazdı

evet o kremi merak etmiştim ama daha öncesinde tüy dökücü kremlerin o acayip kokusundan midem bulandığı için vazgeçtiydim iyiyse deneyebilirim.
Ben bikini bölgesi için olan tüy dökücüden kullandım memnun kaldım tüyler jilet gibi sert çıkmıyor yumuşak çıkıyor umarım sende memnun kalırsın.:)
hehe:) başkasına soramayız böyle şeyleri dimi burda her şeyin cevabı var....
selam hanımlar
ben anca açtım bu aralar pek bi yoğunum:)
ilkşah kuzum sen olmasan biz napardık herşeyin cevabı var sendeeee
seni çok seviyorum ben:)

bende sizleri seviorum canlarım banlandığımda gözlerime uyku girmedi vallahi patladım cvp yazamıorum die

Ya arkadaşlar k7'de güneş ürünlerinde 2 ürün alana hediye gelecek olan güneş gözlüğü acaba güzel midir?
Henüz katalog elime geçmediği için gözlük nasıldır tam göremedim.
Ben kendime bu kampanya güneş kremi alacağım yanında güneş sonrası sprey gelecek acaba diyorum önümüzdeki kampanya mı alsam kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Bugün verdim sparişimi pazartesi gelmez heralde dimi?
Kargolarlar mı acaba pazartesi?
En geç salı elime ulaşması lazım ya.

Bugün verdim sparişimi pazartesi gelmez heralde dimi?
Kargolarlar mı acaba pazartesi?
En geç salı elime ulaşması lazım ya.
cnm benm bildiğim ct avon işlem yapmıyor ancak pzt yapar ama bugün 4e akdar girdyisen muhtemelen pzt eline geçer. bi günde ulaştırıyorlar zira.

kızlar extralasting serisinden mauve ıce rujunun rengi ve kalıcılığı hakkında fikri olan var mı?

günaydın avoncu hatunlarrrr:)))
benim için öğle oldu tabii
oğlum erkenden uyandı uyuyor şimdiiii
bu ay sanki bana uzun geldi, sipariş girmek için hiç acelem yok
o ekstra lsting serisinden bir ruj siparişim var birini de kendim gircem hangini beğenirse alcak arkadaşım. umarım kalıcıdır gerçekten de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…