gözlüğüm geldi ve benim çok hoşuma gitti :82:
cnm snn gozlugundemı fume renk
evet tatlım ama öle kötü durmuo ya sandığım kadar büyükte diil :82:
pazartesi günü müşteri hizmetlerini ara tatlım durumu anlat onlar bir tanesini iptal etsinler neden böyle olduki[/QUOT
tamam canım tşk ederim. ay inşaallah ederler. gerçi fatura ortada etmek zorundalar. ya böyle şeyler olunca sinir oluyorum. dikkatimden kaçsa gitti yani.
çarşamba günü sipariş vermiştim biraz önce geldiben pazartesi gelir sanıyodum
kızlar gönderilmeyen bir ürünüm vardı. ürün fiyatı faturaya işlemişti. ürününüz bir sonraki siparişte gelicek demişler. sonraki siparişimde ürün geldi fakat yine faturaya işlemiş. yani bir ürün iki kez fiyatlandırılmış oldu.
evet o kremi merak etmiştim ama daha öncesinde tüy dökücü kremlerin o acayip kokusundan midem bulandığı için vazgeçtiydim iyiyse deneyebilirim.evet ben de şuan onu kullanıyorum indirimde diye kapmıştım ben deama yine de traj jeliyle de alınca da tüy kökleri belli oluyor pürüzsüz durmuyor.o tüydökücü kremi kullanırsam belki daha iyi gelir.yumuşak ve pürüzsüz olmasını istiyorum ben :26:
hehe:) başkasına soramayız böyle şeyleri dimi burda her şeyin cevabı var....Ben bikini bölgesi için olan tüy dökücüden kullandım memnun kaldım tüyler jilet gibi sert çıkmıyor yumuşak çıkıyor umarım sende memnun kalırsın.:)
yok tatlım 30 ml doğru
cnm benm bildiğim ct avon işlem yapmıyor ancak pzt yapar ama bugün 4e akdar girdyisen muhtemelen pzt eline geçer. bi günde ulaştırıyorlar zira.Bugün verdim sparişimi pazartesi gelmez heralde dimi?
Kargolarlar mı acaba pazartesi?
En geç salı elime ulaşması lazım ya.
kızlar extralasting serisinden mauve ıce rujunun rengi ve kalıcılığı hakkında fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?