perşembe günü sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ya..
bide bi önceki sorularımı henüz cevaplayan olmadııı ..
MRB arkadaşlar ben evde yokken kargom gelmiş ve malesefki geri gitmiş benimdee iadem vardı kargoyu almaya gittiğimde ücretsiz olarak iademi yapabilirmiyim acaba yada nsl yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum..
02132 AT MIRROR SHINE SPRAY 0 0.00 0.00
kızlar bu hangi ürün çözemedim de :44::44:
anlamadım neden böyle oldu???
arkadaşlar merhaba...ben k5 döneminde takım öncüsü oldum.4 tane temsilci buldum kayıtları yapıldı.benim bağlı olduğum hanımefendi bana temsilci bulunduğu takdirde para kazanacağımı söylemişti.şöyle oldu,bu 4 üyeden bir tanesi k5 te sipariş vermedi.benim üstüm olan bayanda o sipariş vermediği için para falan alamıycaksın dedi.para için bütün temsilcilerin sipariş vermesi şart mı???derdim para değil zaten ama bana en başta böyle bişey söylememişti.birde dün geldi eve dediki,eğer k6 döneminde 6 tane üye bulursan 120 tl yatıcak hesabına dedi...valla ben bişey anlamadım.size güvendiğim ve cevabı olduğunu bildiğim için soruyorum.şimdiden teşekkürler..:)
kızlar bişi sorucam annem yılar yıllar önce kırışıkları için avondan bi sprey almış solutions serisinden virtual lift kullanmıodu bugun elime geçti annem şuan o spreyi kullansa kırışıklıklarına ii gelirmi son kullanma tarihi yazmıo çünkü üzerinde
Eki Görüntüle 197833 bunu aldım geçenlerde kullanan varmı memnnunmusunuz cildime zararlı olurmu
son kullanma tarıhı sadece onlem amaclıdır,kendısı cılt doktoru olan bır arkadasımın soyledıgını aktarıcam.kremler sulanmıssa ve ele pütür pütür gelıyorsa bozulmustur,yok oyle bır durum dıyorsanız gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsınız.kızlar bişi sorucam annem yılar yıllar önce kırışıkları için avondan bi sprey almış solutions serisinden virtual lift kullanmıodu bugun elime geçti annem şuan o spreyi kullansa kırışıklıklarına ii gelirmi son kullanma tarihi yazmıo çünkü üzerinde
ben avona üyeolmak istiyorum.fakat ücretsiz olabiliyormu.hem ben sürekli sipariş vermek içindeğil arasıra kendi ihtiyacım dahilinde almak istiyorum.yani her ay illa doldurmamız gereken bir kotası felam varmı yoksa istediğimiz zaman alış veriş yapabilirmiyiz.ilgilenirseniz sevinirim
Selam canım,
Üyelik için 7.5 tl alıolar,o da ilk alışverişinde faturana eklenio. (8.5 da olmuş olabilir ben temsilci olduğumda 7.5 tl'ydi)
3 ay sipariş vermezsen üyeliğin kaldırılıo.
85 tl ve üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemiosun,onun altında verirsen 8.5 tl kargo ücreti faturana eklenio.
İnternetten form doldurup temsilci olabilirsin.
Bölgene en yakın takım öncüsü seni arar üyelik işlemlerini yapar.
İyi geceler :)
üç ay sipariş vermezsen üuelik iptal olması kötü ya.neyse düşünücem
MRB arkadaşlar ben evde yokken kargom gelmiş ve malesefki geri gitmiş benimdee iadem vardı kargoyu almaya gittiğimde ücretsiz olarak iademi yapabilirmiyim acaba yada nsl yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum..
ben avonun 2 yıl önce hindistan cevizli bir güneş yağını almıştım inanılmaz güzeldi hiç yakmıo güneş sürünce artı hemen bronzlaşıo hassas ciltli arkadşm bile kullanmıştı senin sayende ilk defa bir yazı yanmadan acısız geçrdm demişti sonra bende stokladm bir tane açık 2 tane de hazırda beklio :) ama tabi bu anew ürünleri nasıl onu bilemem
üç ay sipariş vermezsen üuelik iptal olması kötü ya.neyse düşünücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?