AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

perşembe günü sipariş verdim hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ya..
bide bi önceki sorularımı henüz cevaplayan olmadııı ..

Büyük ihtimalle yarın en geç salı günü elinde olur kargon canım..

MRB arkadaşlar ben evde yokken kargom gelmiş ve malesefki geri gitmiş benimdee iadem vardı kargoyu almaya gittiğimde ücretsiz olarak iademi yapabilirmiyim acaba yada nsl yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum..

Evet canım yapabilirsin. Ordaki görevliye iaden olduğunu söyle ve sana verilecek kutunun içindekileri orada açıp başka bir poşete boşalt ve o kutunun içine idace edeceğin ürünü sarıp, fatura kağıdınla ( tabi fatura kağıdına işaretmeler yapacaksın, biliyosundur) beraber koyup kutuyu bantla ki ordanda yardım isteyebilirsin bu işlemi yaparken..

02132 AT MIRROR SHINE SPRAY 0 0.00 0.00

kızlar bu hangi ürün çözemedim de :44::44:

Bu canım;

anlamadım neden böyle oldu???
arkadaşlar merhaba...ben k5 döneminde takım öncüsü oldum.4 tane temsilci buldum kayıtları yapıldı.benim bağlı olduğum hanımefendi bana temsilci bulunduğu takdirde para kazanacağımı söylemişti.şöyle oldu,bu 4 üyeden bir tanesi k5 te sipariş vermedi.benim üstüm olan bayanda o sipariş vermediği için para falan alamıycaksın dedi.para için bütün temsilcilerin sipariş vermesi şart mı???derdim para değil zaten ama bana en başta böyle bişey söylememişti.birde dün geldi eve dediki,eğer k6 döneminde 6 tane üye bulursan 120 tl yatıcak hesabına dedi...valla ben bişey anlamadım.size güvendiğim ve cevabı olduğunu bildiğim için soruyorum.şimdiden teşekkürler..:)

kızlar bişi sorucam annem yılar yıllar önce kırışıkları için avondan bi sprey almış solutions serisinden virtual lift kullanmıodu bugun elime geçti annem şuan o spreyi kullansa kırışıklıklarına ii gelirmi son kullanma tarihi yazmıo çünkü üzerinde

cnm 5e tamamlamadan para alamazsn artı her ay en az 5 kişi sipariş vermesi lazm 4 olduğunda prim alamazsın o kampanya ve işbankası talimatın olamsı gerekio

canım kullanmasın sakın..avonun ürünlerinde tarih yazmaz fakat açıldıktan sonra bazı ürünler 6 ay bazıları 12 ay dayanır.üründe açık kavanoz işareti vardır orda 6 m yada 12 m yazar.yıllar önce aldıysa çoktan bozulmuştur zarar verir...

Eki Görüntüle 197833 bunu aldım geçenlerde kullanan varmı memnnunmusunuz cildime zararlı olurmu

ben avonun 2 yıl önce hindistan cevizli bir güneş yağını almıştım inanılmaz güzeldi hiç yakmıo güneş sürünce artı hemen bronzlaşıo hassas ciltli arkadşm bile kullanmıştı senin sayende ilk defa bir yazı yanmadan acısız geçrdm demişti sonra bende stokladm bir tane açık 2 tane de hazırda beklio :) ama tabi bu anew ürünleri nasıl onu bilemem

kızlaarr bugün çok sessiz burası hayırdır??gezmelerdeyiz galiba :))

acaba avon yarın gün hediyesi koyar mı yaaaa??

son kullanma tarıhı sadece onlem amaclıdır,kendısı cılt doktoru olan bır arkadasımın soyledıgını aktarıcam.kremler sulanmıssa ve ele pütür pütür gelıyorsa bozulmustur,yok oyle bır durum dıyorsanız gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsınız.
Sevgıler.

ben avona üyeolmak istiyorum.fakat ücretsiz olabiliyormu.hem ben sürekli sipariş vermek içindeğil arasıra kendi ihtiyacım dahilinde almak istiyorum.yani her ay illa doldurmamız gereken bir kotası felam varmı yoksa istediğimiz zaman alış veriş yapabilirmiyiz.ilgilenirseniz sevinirim

Selam canım,
Üyelik için 7.5 tl alıolar,o da ilk alışverişinde faturana eklenio. (8.5 da olmuş olabilir ben temsilci olduğumda 7.5 tl'ydi)
3 ay sipariş vermezsen üyeliğin kaldırılıo.
85 tl ve üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemiosun,onun altında verirsen 8.5 tl kargo ücreti faturana eklenio.
İnternetten form doldurup temsilci olabilirsin.
Bölgene en yakın takım öncüsü seni arar üyelik işlemlerini yapar.
İyi geceler :)

üç ay sipariş vermezsen üuelik iptal olması kötü ya.neyse düşünücem

MRB arkadaşlar ben evde yokken kargom gelmiş ve malesefki geri gitmiş benimdee iadem vardı kargoyu almaya gittiğimde ücretsiz olarak iademi yapabilirmiyim acaba yada nsl yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum..

kargonun geldiği gün ister kargoya kendin götür ister kapıdan iade yap para almıyorlar cnm

Son düzenleme:
slm bayanlar nasılsınız ? K7 panorama'da sayfa 3te dikkatimi çekti saç boyalarıyla ilgili bir internet sitesi desteği başlığı adı altında ama ben bulamadım acaba kampanya başladığındamı siteye yüklencek bilgisi olan varmı. Yalnız anladığım kadarıyla format çk güzel siteye resmimizi yükleyip hangi saç renginin bize uyum sağlayacağına bakabiliyoruz :)))

anew avon içerisinde belkide en kaliteli ürün.O yüzden anew almak istedim çünkü çok hassas bi cildim var.Ama kullanan birini bulmaya çalışıyorum çüünkü üstüne makyaj yapıolarmı sivilce yapıyomu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…