AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet benimde dikkatimi çekti ama bende bulamadım o siteyi galiba k7 de başlar

kızlar birde bişi sorucam en acilinden cevap bekliyorum benim gecikmiş borcum vardı atmden yatıramamıştım şimdide bebeim olduğu için dışarı çıkamıyorum daha yeni temsilcimle konuştukta hem katalog getirecek gelince de ben paranı bana ver ben havaleyle yatırıyım sen cari hesapdan kontrol edersin dedi sağolsun yardımını esirgemedi ama parayı aldığına dair bi kağıt falan imzalatmalımıyım sizce?

Eğer kadına güveniyorsan gerek yok ama tanımam etmem diyorsan gerekli

selam kızlaaarrrr
az önce kargom geldiiiiii kiraz kokulu saç bakım maskesini ve spreyini istemiştim ve şimdi saçımı yıkıcam ama bu maskeyi nasıl kullancağımı bilmiyorum kullanan varsa yardım edebilir mi acaba en acilinden

selam kızlarrrr
az önce kargom geldiiiiiiiii kiraz kokulu saç bakım maskesini ve spreyini istemiştim çok güzel kokuyorlar şimdi saçımı yıkıcam ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum kullanan varsa yada bir fikri olan yardım edebilir mi acaba en acilindennn

kızlaarr bugün çok sessiz burası hayırdır??gezmelerdeyiz galiba :))

acaba avon yarın gün hediyesi koyar mı yaaaa??
ay bilmiyorum belli de olmaz geçen ay son iki haftada koymuşlardı bence henüz erken:)
ama benim sipariş o kadar yok 85 tllik bile yok azcık toparlamam laızm:)

bunu unutmayalım zaten ben 2 yıl filan durdu mu kullanmıyorum atıyorum gitsin.

cnm üyelik cüreti 8,5 tl; inernette avonun resmi sitesinden form doldurup üye olabilirsin sana en yakın takım öncüsü gelip bilgi veriyor.
her ay olmak zorunda değilsin
ben de kendime almak için üye olmuştum ama çevremde de bişeyler isteyenler çıkıyor her ay bir iki sipariş en azından alıyorum hem de kendime uygun fiyatlarla almış oluyorum:)

üç ay sipariş vermezsen üuelik iptal olması kötü ya.neyse düşünücem
3 ay içinde en az bi kez sipariş vermen lazım...

ay ben fark etmemişimmmm

ya kapıdan iade yapan varsa bir şey sorcam şimdi ben koliyi hazırladım adres falan yazdım bana sparsler gelınce annem kapıdan yurt ıcı kargo personeline verecek onlar bir şey doldurmasını falan isteyecek mi annem anlamaz avon işlerindende bende yarın evde olmayacam telaşlandım

kızlar avonun kiraz çiçeği serisini kullanıp memnun kalan var mı? kokusu çok hoş ama sonuc nasıl bilmiyorm alıp almamakta kararsızım önceden avondan kahverengi saçlar için şampuan kullanmıştım hiç iyi gelmemişti

cnm ben de işe gidiyorum annem yapıyor hep iaeleri.
kolimi hazırlayıp bantlıyorum üstüne iade yazıyorum bide minikj bi not kağıdına temsilci nomu yazıp iadem var diye belirtiyorum annem de o kağıdı görevliye veriyor bişey doldurmayacak bi de kimliğini bırak ben öyle yapıyorum telaşlanma canım ben hep böyle iade yapıyorum ayrıca hiç de sorun olmadı normalde kolimin içine faturamı koyuyorum imzamı da atıyorum sorun olmuyor):

cnm kullanmadım hiç aldım ama duruyor öyle ben den naturals kullanıyorum ama at iyi gelmedi bana naturals de pek iyi gelmedi sanırım.

hıı o zaman ben şimdi ayriyertten bir not kağıdına iadem var diyip temsilci numaramı yazıcam ve kimliği evde bırakacaam tamam çoooook saoll

valla ben yeni aldım 3 kere falan kullandım çokk güzel kokuyo ama özellikle bişey farketmedi henüz

kızlar yaa benim gecikmiş 2 faturam vardı topladığım kadarıyla bugün yatırdım fakat 1.fatura ödenmiş diğeri hiç ödenmemiş görünüyo netten çektirmeyi e bilmiyorum.Temsilcimi aradım dedim şu kadar yatırdım die öyleyken diğer faturaya dokunmamış bile hala faiz işliyo yaa napıcam ben(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…