- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
slm bayanlar nasılsınız ? K7 panorama'da sayfa 3te dikkatimi çekti saç boyalarıyla ilgili bir internet sitesi desteği başlığı adı altında ama ben bulamadım acaba kampanya başladığındamı siteye yüklencek bilgisi olan varmı. Yalnız anladığım kadarıyla format çk güzel siteye resmimizi yükleyip hangi saç renginin bize uyum sağlayacağına bakabiliyoruz :)))
evet benimde dikkatimi çekti ama bende bulamadım o siteyi galiba k7 de başlar
kızlar birde bişi sorucam en acilinden cevap bekliyorum benim gecikmiş borcum vardı atmden yatıramamıştım şimdide bebeim olduğu için dışarı çıkamıyorum daha yeni temsilcimle konuştukta hem katalog getirecek gelince de ben paranı bana ver ben havaleyle yatırıyım sen cari hesapdan kontrol edersin dedi sağolsun yardımını esirgemedi ama parayı aldığına dair bi kağıt falan imzalatmalımıyım sizce?
Eğer kadına güveniyorsan gerek yok ama tanımam etmem diyorsan gerekli
içimdeki ses güven diyor ama bi kaç defa evime davet etmişliğim var
ay bilmiyorum belli de olmaz geçen ay son iki haftada koymuşlardı bence henüz erken:)kızlaarr bugün çok sessiz burası hayırdır??gezmelerdeyiz galiba :))
acaba avon yarın gün hediyesi koyar mı yaaaa??
bunu unutmayalım zaten ben 2 yıl filan durdu mu kullanmıyorum atıyorum gitsin.son kullanma tarıhı sadece onlem amaclıdır,kendısı cılt doktoru olan bır arkadasımın soyledıgını aktarıcam.kremler sulanmıssa ve ele pütür pütür gelıyorsa bozulmustur,yok oyle bır durum dıyorsanız gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsınız.
Sevgıler.
cnm üyelik cüreti 8,5 tl; inernette avonun resmi sitesinden form doldurup üye olabilirsin sana en yakın takım öncüsü gelip bilgi veriyor.ben avona üyeolmak istiyorum.fakat ücretsiz olabiliyormu.hem ben sürekli sipariş vermek içindeğil arasıra kendi ihtiyacım dahilinde almak istiyorum.yani her ay illa doldurmamız gereken bir kotası felam varmı yoksa istediğimiz zaman alış veriş yapabilirmiyiz.ilgilenirseniz sevinirim
3 ay içinde en az bi kez sipariş vermen lazım...üç ay sipariş vermezsen üuelik iptal olması kötü ya.neyse düşünücem
slm bayanlar nasılsınız ? K7 panorama'da sayfa 3te dikkatimi çekti saç boyalarıyla ilgili bir internet sitesi desteği başlığı adı altında ama ben bulamadım acaba kampanya başladığındamı siteye yüklencek bilgisi olan varmı. Yalnız anladığım kadarıyla format çk güzel siteye resmimizi yükleyip hangi saç renginin bize uyum sağlayacağına bakabiliyoruz :)))
ya kapıdan iade yapan varsa bir şey sorcam şimdi ben koliyi hazırladım adres falan yazdım bana sparsler gelınce annem kapıdan yurt ıcı kargo personeline verecek onlar bir şey doldurmasını falan isteyecek mi annem anlamaz avon işlerindende bende yarın evde olmayacam telaşlandım
kızlar avonun kiraz çiçeği serisini kullanıp memnun kalan var mı? kokusu çok hoş ama sonuc nasıl bilmiyorm alıp almamakta kararsızım önceden avondan kahverengi saçlar için şampuan kullanmıştım hiç iyi gelmemişti
cnm ben de işe gidiyorum annem yapıyor hep iaeleri.
kolimi hazırlayıp bantlıyorum üstüne iade yazıyorum bide minikj bi not kağıdına temsilci nomu yazıp iadem var diye belirtiyorum annem de o kağıdı görevliye veriyor bişey doldurmayacak bi de kimliğini bırak ben öyle yapıyorum telaşlanma canım ben hep böyle iade yapıyorum ayrıca hiç de sorun olmadı normalde kolimin içine faturamı koyuyorum imzamı da atıyorum sorun olmuyor):
hıı o zaman ben şimdi ayriyertten bir not kağıdına iadem var diyip temsilci numaramı yazıcam ve kimliği evde bırakacaam tamam çoooook saoll
evet cnm ben öyle yapıyorum sorun çıkmıyor.
kolay gelsn şekerim
cnm kullanmadım hiç aldım ama duruyor öyle ben den naturals kullanıyorum ama at iyi gelmedi bana naturals de pek iyi gelmedi sanırım.
kızlar avonun kiraz çiçeği serisini kullanıp memnun kalan var mı? kokusu çok hoş ama sonuc nasıl bilmiyorm alıp almamakta kararsızım önceden avondan kahverengi saçlar için şampuan kullanmıştım hiç iyi gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?