AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kargom sevkiyata hazırlanıo olarak görülüo hala kargoya verilmemiş sizce yarın elimde olur mu

kızlar şu chic deodorantların açık pembesimi morumu daha ferah kokuyor ikisinin arasında kaldım ağır olmasın istiyorum:44:

ben kiraz kokulu şampuanı ve maskesini aldım beğenmedim çok hafif saçlarıma hiç etkisi olmadı belki saçlarım boyalı olduğu için ama diğer naturels şampuanlar kuru yıpranmış saçlar için olanı hariç güzel..( saç maskesini saç kremi gibi kullanıyorsun biraz fazla beklet yeter cnm)

Son düzenleme:
Colour Protection serisini kullanıp memnun kalan var mı?
Şampuanını değil de saç kremi ve onarıcı maskesini merak ediorum.

bende kullanyrm ıkı haftadr bende memnun dglm saçlarımda kepek yaptı maske. bırakmayı dusunyrm

kızlar bugün çok sinirlendim avona
xxxx var ya hani iadeleri teslim alıp onaylatan kişi
bugün bir ağzıma s..... kaldı o derece ahlaksız aptal bişeymiş
kendi cep telefonundan aradı benm cebimi
hanfendiiiii temsilci numaranız kabul edilmiyor
ben 1 saattir uğraşıyorum dio
ya dedm fatura içinde paketin
biz paketi açmıyoruz kargo fişinde hangi temsilci no yazıosa
onu kayda geçiririz bu temsilci numarası geçersiz kabul edilmeyecek
demezmi
çıldırdım ya xxxx bey ben 3 yıldır bu işi yapıorum
sürekli iade gönderiroum ayda 20 kez sipariş veriorum
ilk defa iade göndermiorum acemide değilim temsilci numaramı bilmeyim
temsilci numaram bu bir hata varsa sizin sisteminizdendir dedim
yok efendim o da günde 1000 tane iade alıomş bilmicekmişmi
allla alllaa dedim ben sahte kayıtmı gönderdm yani
açın paketi faturaya bakın iyi günler dedm kapattm sonuç iadem işlenmemiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bişey dicem bi arkadaşımdan saç maskesi aldım. Naturals saç balzamı kurumuş ve yıpranmış saçlar için. bunu kullanan var mı acaba? saçlarım boya yüzünden çok yıpranmıştı. arkadaşlarımın bazıları iyi diyo bazıları kötü. Çabuk yağlandırıyomuş galiba. kullanmadan önce fikir edinmek istedim.

ya bende iki şey sorucam :
birincisi k6daki syf.23deki erkek parfümü urban edge edt nin kokusu gerçekte nasıl ?
ikincisi akbanktan fatura ödemesi yaparken kaç lira masraf ödüyoruz ben pttden ödüyorum genelde ama çok bekliyorum sıra

aaa niye böyle olduki canım işe bak

ben kullanmıştım canım saçlarımı yağlandırdı ben naturals ın kuru ve yıpranmış saçlar için saç kreminden ve kuru ve zarar görmüş saçlar için nemlendirici şampuanından memnunum fakat balsamından değilim tatlım

Son düzenleme:

:44::44: kötü olmuş canım ya
vallahi yeni üye sayılırım (6 ay) o yüzden böylr bir şeyle karşılaşmadım. karşılaşmak da istemem çok sinir bir durum.
ben üye olurken 3 ay üst üste siariş verilmezse üyelik kalkar dediler doğru mu? üyelik sonlandığında bir şey oluyor mu? merak ediyorum cevaplarsanız.

kızlar bişiy sorcam benim avona gecikmiş borcum yarın yeni faturanın da son günü şimdi yarın gecikmişi yatırsam da sipariş versem olur mu?Yarın ki ni sonra yatırayım diyorum bu ay kimse para vermiyo sanki karşılıksız istiyorum alırken iyiydi ödemesi zor geliyo naptım ben bu ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…